|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Voleybolda Indesit Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Finali'nde Fenerbahçe Acıbadem, İtalya'nın Volley Bergamo takımına 3-2 yenilerek, ikincilikte kaldı. Fenerbahçe Acıbadem, Indesit Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi finalinde Volley Bergamo'ya 3 - 2 yenilerek Avrupa 2.'si oldu. Sarı-lacivertliler ilk iki seti 25 - 22 ve 25 - 21'lik skorlarla kaybetmesinin ardından 3. ve 4. setleri 25 - 22 ve 25 - 20 kazanarak durumu 2 - 2'ye getirmişti. 5 sete ise tutuk başlayan Fenerbahçe Acıbadem, bu seti 15 - 9 kaybedince şampiyonayı 2. olarak tamamladı. İtalyan ekip Volley Bergamo ise Avrupa şampiyonu oldu. 04.04.2010
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yanlış bilmiyorsam eğer fenerbahçe bayan valeybol takımı sene başından beri yaptığı tüm maçları kazanmış, sadece bu şampiyonlar ligi finalinde mağlup oldu.. Böyle hayallerde olan başarıyı gerçek yapanları nasıl görmezsiniz hayret doğrusu..
Tebrikler sarı melekler ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Tebrikler sarı meleklerimizz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Aziz yıldırıma üzüldüm adam resmen çökmüş...
![]() Baksanıza...=(( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Sarı meleklerimize helal olsun...
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() noktaların efendisi o büyük baskan çökmez sen üzülme sen kendi takımınla ilgillen istersen hee ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bakın benim mesajlarıma cevap vermeyebilirsiniz...
görmezden gelebilirsiniz... ayrıca madem o kadar düşünüyordunuz... takımınızıda bir Galatasaraylı neden açıyor sizin başlığınızı... ben burada takım ayrımı yapmadım... Herneyse... banane doğru ya... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|