![]() |
#1 |
![]() Çok düşündüm arkadaşlar böyle bir programı.Siyasi konular ,Ülke meseleleri,Eğitim vb. konular üzerinde Beyin fırtınası yapabileceğimiz bir tartışma platformu oluşturalım.Tartışma Programı ;Salı,Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere 20:00-22:00 saatlari arasında yapılarak konular tartışmayı kontrol altında tutabilecek objecktif bir sunucu ile tartışılacaktır.
Doğruyu bulmak için tartışan gençlik.Fikir üreten ,sığıntı düşüncelerde liman aramayan bir GENÇLİK ... Fikirlerinizi bekliyorum.. Saygılarımla...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ZAMAN BULDUKÇA KATILIRIM ÇOK İİ OLUR keşke öss diye birşey olmasaydı objektif bir sununucu bile olurdum
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() samet bence çok güzel bir fikir.Zaten forum da olması gereken bu.Yararlı şeyler yapmalıyız.Ben varım tartışalım ki kendimizi geliştirelim....
|
|
![]() |
#4 |
![]() Kardeşim katılabileceğim bir konu olursa İnşaAllah katılırım . Bilmediğim konularda yorum yapmak istememde ;)
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() çok iyi bi fikir... herkes biraradayken daha iyi daha hızlı bilgi alışverişi olabilir karşılıklı olarak..
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() SAMET,ÇOK GÜZEL VE YARARLI BİR FİKİR...BU TARTIŞMA ORTAMININ (DOZU AYARLANDIĞI SÜRECE) GENÇLİĞİMİZE ÇOK YARARI DOKUNACAKTIR...VAKİT BULABİLDİĞİM SÜRECE BEN DE VARIM ;)
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Güzel fikir.Cumartesileri katılabilirim tabi zamanım olursa..
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hımm çok güzel gerçekten...Çok güzel bir proje tebrikler...Üyelerimiz aktif olarak katılacaklardır bundan eminim...Forumumuz ve biz üyeler için gerçekten iyi bir program olacaktır...
|
|
![]() |
#9 |
![]() İlgi için teşekkürler arkadaşlar.Bu Salı İnşAllah ilk tartışmayı yapacağız.
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bence de güzel fikir..çok faydalı olur diye düşünüyorum...bu salı tamamına katılamayabilirim ama diğerlerine katılmaya çalışırım..malum vizeler!!!
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|