AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 04-16-2010, 11:42   #1
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Thumbs down Balyoz Darbe Planı- CAMİLERİ 'Cuma namazı'ndan sonra bombalayacaksın bu ŞER....LERİ'

CAMİYİ BOMBALAYACAK BİNBAŞI

İşte "Allah Allah" diyen ordunun bombacı Binbaşısı...

Türkiye gündemini sarsacak şok bir ses kaydı daha... Dinleyeceğiniz ses kaydında yıllarca TSK'da görev yapmış bir Binbaşı, nasıl planlar yaptığını, Genelkurmay Başkanını nasıl ortadan kaldıracağını, Başbakanın uçağını nasıl düşüreceğini, Camileri nasıl bombalayacağını, Hükümeti nasıl devireceğini, nasıl ülkede insanları Türk Kürt herkesi sokağa çıkamaz hale getirip anarşi ortamı oluşturacağını, 700 Polisi nasıl öldüreceğini anlatıyor.

CAMİLERİ BOMBALAYACAK, BAŞBAKANI ÖLDÜRECEK BİNBAŞI BULUNDU (HULKİ CEVİZOĞLU'NUN KUZENİ BİNBAŞI UĞUR CEVİZOĞLU)

İŞTE BİNBAŞININ DEHŞETE DÜŞÜREN KONUŞMASININ SATIR BAŞLARI:

-
Genelkurmay bir şey diyor olsaydı o koltukta bu saate kadar oturmazdı.

-
Kuvvet Komutanlarını Ankara'da acil toplantıya çağırıyorum diyceksin. Tankları yığacaksın darbeyi yapacan. Bunları yapmak zorundasın. Yapmadığın andan itibaren işin bitti demektir.

-
Bunları yapmak için doğru dürüst adam lazım ya, adam yok memlekette.

- Benim artık bu adamlara hiç güvenim kalmadı. Bunlar şahsi menfaatleri uğruna Türk Silahlı Kuvvetlerini satıyorlar.

- Genelkurmay Başkanı varya Genelkurmay Başkanı'nın uçağını da indirebilirim. Havaalanında her türlü şeyi yapabilirim.

- Genelkurmay başkanı olacak adam satın alınacak kişinin olmaması lazım içeriye girmekten korkmuyor olması lazım.

-
Başbakanı o gün öldürürüm. İçeriye gireceğimi bile bile öldürürüm.

- Sen bana bir tane lav silahı, iki üç tane kanas mermisi birkaç kanas bul. Ondan sonra ben de birkaç tane silahımı falan yapar ondan sonra Başbakan'ın uçağını patlatırım.

-
Başbakan öldüğü anda hükümet düşüyor. Yerine geleni de tehdit edeceksin: kardeşim başbakanın uçağını ben vurdum, havaya uçtu bundan sonra türkiye cumhuriyetinde başbakan olacak adam dikkat edecek.

- Bana on milyon dolar verin, ben çocukların hayatını falan garanti altına alıyım yurtdışında eğitimi falan filan alayım hepsini ortadan kaldırırm.

- İş on milyon dolara bakıyor gidip evimi alırım bilmem neyi alırım, çocukları nereye gideceksem şey yaparım. Ondan sonra…

- Kaos yaratacaksın bu ülkede. Yani insanlar evden çıkamaz hale getirecesin, türkü kürdü evden çıkamaz hale getireceksin. Anarşizm gerekiyor yani. Bir ülkenin refahı için anarşizm gerekiyor.

- Ben eskiden camilerin bombalanmayacağını düşünürdüm ama bombalayacaksın gerekiyorsa. Cuma namazından sonra bombalayacaksın bu şerefsizleri.

- Her birimiz kapımıza gelen polise ateş açsaydık yedi kişiyi öldürseydik şu ana kadar 700 tane polisi öldürmüş olacaktık hiçbirisi kapımıza gelemeyecekti

Kaynak: Habervaktim

rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-16-2010, 12:06   #2
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Genelkurmay başkanlarını darbe yapmadığı için öldüreceğini,Başbakanımızı öldürme alçaklığında bulunacağını ve gelecek olan hükümete gözdağı olacağını savunan,
700 polis'in ETÖ soruşturmasında gözaltına almadan vurulmasını gerektiğini düşünen,Kutsal mekanlarımızı bombalayarak cemaati öldüreceğini belirten,ülkede kaos ve kargaşa yaratarak ordu'nun yönetime el koymasını anlatan şerefsiz ve onursuz BİNBAŞI'nın hala TSK mensubu olarak görevini ifa etmesini anlayamıyorum ve soruşturma neticelene kadar görevden alınması uygun olacağını düşünüyorum. Genelkurmay başkanımızın ciddi bir plan olarak tespit ettiği balyoz darbe planı'nda kimsenin gözünün yaşına bakılmadan sonuna kadar gidilmelidir.
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)