![]() |
#1 |
![]() Yarın sn. Başbakanımız sn. Genel Kurmay Başkanımızla bu konuyu görüşeceklerdir.
Haberlerde halkın bir kısmı gelsin diyor, bir kısımda böyle birşey olamaz demektedir. Benim fikrim Vatan borcudur parayla ölçülemez, herkes gidip yapmalıdır...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Benim düşüncem bedelli askerlik olmalıdır.
Şahsen çıkarsa paramda olursa dakka düşünmem giderim askere Aslında şöyle üniversitelerdeki gibi bir denklik olsa filistinde yada çeçenistanda askerlik yapsakta türkiyede askerliğimiz düşse ama maalesef yok Bedelli tarafarıyım |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Açıkçası çok bilinçli değilim bu konuda fakat şöyle bir düşününce artı milliyetçi kimliğimide üzerine ekleyince bana taraflı bir durum gibi gözüküyor.Şöyleki; içerisinde para sermayeli olan bir durumun para tanımaz bir konumda dahi ayrıcalık tanıdığı niteliğinde.Tabiki olumlu yaptırımları makul karşılanır nitelikte ise daima destekçisi olacağımız bir durumdur ama kişisel düşüncem bu yönde.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Diyelim ki benim param yok, bu miktarı yatıramıyorum, o zaman çifte standarta girmiyormu?
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bedelli askerliğin çıkmasını çok istiyorum özellikle kendim için (:
Konu unnamed tarafından (04-22-2010 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Türkçe karakterler kullanılsın..lütfen... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Fakir şehit olacak, Zengin olduğu yerde yatacak! yok öyle birşey. Vatan borcudur vatan!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bence bedelli askerlik çıkmalı, parası olmayana haksızlık olur diyenlere de; siz hiç şehit olan bir bürokrat,işadamı çocuğu duydunuz mu ?
Konu dilemma tarafından (04-25-2010 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: mesajlarımızda kırmızı renk kullanmayalım lütfen.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ya Allah aşkına siz neyden bahsediyorsunuz?Zengin zaten bu ülkede askerlik yapmıyor.Şu ülkede teşvikiye camiinden bi cenaze kalksa terör kalırmı sanıyorsunuz?Ben zengin bir aileye mensup değilim ama bedelli çıksın borc harç toparlar giderim.
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Paralı yapan adam zaten olası bir savaşta korkudan yedi dağın arkasına saklanacaktır. Biz bunları alıp o kadar masraf edip 1.5 yıl boşuna besleyip eğiteceğimize çıkaralım bedelli askerliği bir ay misafir edip silahıydı şusuyudu gösterelim olsun bitsin. Hem bu krizde iyide bir kaynak olur devlet için. Vatan borcuna gelince içten gelmedikten sonra bedava yapsalar ne yazar..
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|