![]() |
#1 |
![]() urkcell Süper Lig'de 30. haftada Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Denizlispor'un düşme hattındaki en yakın rakibi Sivasspor'un Beşiktaş ile berabere kalmasından dolayı, ligin bitimine üç hafta kala kümeden düşmesi kesinleşti.
Süper Lig'de 19. sezonunu geçiren Denizlispor, 1983-1984 sezonundan itibaren mücadele etmeye başladığı Süper Lig'de 1987-1988 sezonunda küme düştükten sonra 1994-1995 sezonunda tekrar bir üst lige yükseldi. Yeşil-siyahlı takım, 1996-1997 sezonunda tekrar lige veda ettikten sonra iki yıl Süper Lig'den uzak kaldı. 1999-2000 sezonundan bu yana Turkcell Süper Lig'deki mücadelesine devam eden Denizlispor, 2009-2010 sezonunun bitimine 3 hafta kala düşme hattındaki rakipleri Sivasspor'un 9, Manisaspor'un da 11 puan gerisinde kalarak, Süper Lig'e tekrar veda etti. Ligde Denizlispor ile Sivasspor arasındaki maçlarda Sivasspor'un üstünlüğü bulunduğu için yeşil-siyahlı takımın Sivassspor'u yakalama ihtimali bulunmuyor. 19 sezonluk Süper Lig serüveninde, ligi iki kez 5. sırada bitirmeyi başaran yeşil siyahlı takım, 2002-2003 sezonunda Rıza Çalımbay yönetiminde UEFA Kupası'nda 4. tura kadar yükselmişti. Denizlispor, Türkiye Kupası'nda da 4 kez yarı finale, iki kez de çeyrek finale yükselme başarısı göstermişti.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() fenerliler baya sevinmiş denizli'nin düşmesine...=)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İtiraf edeyim baya sevindim abi
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Biliyorum sevineceğinizi...
2006 hiç iyi bir çağrışım yapmaz dimi...=)) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Nasıl yapsın abi ya
![]() cevabını bildiğin soruları neden soruyorsun ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() fenerlilerin gözü aydın
![]() fenerlilerin sitesinde hususi sevinç başlıkları var bu konuda ![]() Denizlispora teşekkür ediyoruz, en kısa zamanda tekrar aramızda görmeyi diliyoruz galatasaraylılar olarak! Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Fenerbahçelilerin sevinmesi şaşılacak şeyler değil ki benim merak ettiğim galatasaraylılar neden bu kadar şaşırıyor?
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Pek olayın çıkmadığı...
Küfürsüz tel örgüsüz stadlardan biriydi... Pırıl pırıl zemini beyfendi taraftarları ile Denizli'nin düşmesine elbet üzüldüm... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İki seneye güngören geliyor ibrahim abi merak etme aratmayız sana denizliyi
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() lige renk katan bir takimdi o zevksiz, seyircisiz, gereksiz takimlar yerine denizli gibi takimlari tekrar görmek isteriz..
bu acidan karabüksporun gelisine cok sevindim üstüne bir izmir takimi ve birde karadeniz takimi gelirse kendi adima cok güzel olacak.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|