|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Et ve Balık Kurumu'nun kasaplık sığır ithali amacıyla açtığı iki ihaleyi iptal etti.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() (: açıkcası kendi adıma üzülmedim (: Ahırda mallar var fiyatlar düştü ama çok düşecek diye tırsıyorum.. :S
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ya işte halimize bak bu iş buralara kadar nüksetmeden neden tedbir alınmaz anlamam.Tabiki Tarım ve Köyişleri bakanlığı bu işleri kağıt üzerinden halletme yolunu takip eder, çiftçim ne halde diye tabanın sesine kulak vermez ise olacağı bu.Allahtan Başbakanımız bu olayla ilgilendide su yatağını buldu.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hakan Bey Çitfçinin durumunun o kadar kötü oldugu düşüncesinde degilim nedense.. gelinen noktada bazı eksiklikler var kabul ediyorum ancak çiftçilerin 100'de 60'şı keyfi kredi Borcu.. 100'de 30'u daha fazla kazanma derdinde.. 100'de onun ise hukumet'in eksikliklerinden şikayetçi.. çiftçi olanlar yanlış anlamasın ama şuanda devlet dairesinde çalışmaktansa çiftçi olmak para kazanma açısından çoook ama çook mantıklı..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İhale iptali kötü oldu, bu hemen et fiyatlarına yansır. Çifçinin durumu o kadar kötü değil, kendi yaptıklarından dolayı et ithali gerçekleşiyordu. Hayvanları saklayıp karaborsaya düşmesinin ve et fiyatlarının bu kadar delirmesinin sonucu doğan bir olaydır. Et ithali muhalafet olmaya bahane arayan muhalefetin işine yaramıştı.
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() gumruk birligine girdigimizde şartlardan bir tanesi her sene ab den belli miktarda et ithal etmek zorundaydık .
delidana hastalıgı çıktıgında bu et ithalini ab den kestik. şimdi gumruk birligi şartlarını yerine geitiriyoruz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
95 lerde gümrük birliğine girdik aradan 15 sene geçti 15 senedir uygulamamışız şimdi uyguluoruz öle mi biraz ayağınız yere bassın gerçek dünyada neler oluyor öğrenin hayali farazi sağdan soldan duyduğunuz laflarla ülkeyi ve dünyayı değerlendirmeyin |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Diyordum novek nerelerde...Hoşgeldin kardeş...
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Avrupalılar eti ortalama 8 TL'den alırlarken, Türkiye'de etin 30 TL'lere kadar
fiyatlardan satılması büyük haksızlıktır. 1 kilo etin fiyatı için 15 TL seviyeleri günümüz için uygun olacaktır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
ucuza satmak için ucuza mal edeceksin maliyetini düşüreceksin (: kapiş ? ben mala 2 bin verip 2250'ye satamam (: 2250 satmam için benim bu malı 1500'ye mal etmem lazım (: öyle hersey 2 dudak arasında olmuyor sabır ve zaman lazım (: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|