![]() |
#1 |
![]() On beş dakikadır izliyorum 24Tvide bekledim kaset ile ilgili bir açıklama ama yok...
Yok baykala suikast yapılacak bizi korumuyorlar havaları... En sonunda da Kaset ile ilgili açıklama yapmayacağız dedi... kesti attı...=))
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Deniz Baykal olduğu kesin demek ki böyle dediklerine göre..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() baykal dan beklerim. ama yinede kesin sonucu beklemek lazım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() 1.si baykalın evinden çıkmamasının sebebi görüntülerdeki kişinin kendisinin olabileğinin göstergesi.
2.si belli bir süre susup ''aha ispatlandı ben değilim'' diyip birden gündeme bomba gibi düşmeyi beklemesinden dolayı olabilir. 3.sü eşini ikna etme çabaları. 4.sü eğer gerçekse ve o milletvekili ile yattıysa,o vekilin eşinden tırsması. 5.Kim bilir berlusconi den taktik almaya bakıyordur ![]() Düşene vurulmaz elbet ama ülkeyi yöneltmeye kalkan siyasi bir kişinin -ki 70 küsür yaşında kendisi- böyle bir şeye bulaşması bir yana,adının bulaşması dahi büyük bir lekedir. İsterim ki yalan olsun,leke atılsın. Ama öyle olduğunu sanmıyorum.Gerçek ise bir an önce istifa emeli,rodosa kadar yüzmeyi deneyip ortalıktan koymasını dilerim.Aksi halde dilden düşmez. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Videoyu izlediğinmde bekleyiniz gibisinden birşeyler diyordu 2. Videoyu merakla bekliyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Neyin açıklamasını yapacak! Chp'deki bütün kadın milletvekillerinin hesabını versin. O övdükleri çok aydın ve çağdaş kadın milletvekilleri. Ve kendilerini Cumhuriyetin savunucusu ilan eden ahlaksız Baykal! O aydın milletvekilleri İkna odalarında ne halt yediler acaba!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Tabikide yapamayacaklar hiçbir açıklama.Bu sefer de ortaya bu video unutulsun diye suikast olayını attılar.O konuda bir açıklama yaparlar ama videoya gelince sesleri kesilir.
Neden?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Sizde ne kadar gericisiniz kardesim!.. bunlar medeni ülkelerde normal seyler, bunlar medeniyetin göstergesi kimin eli, kimin cebinde belli olmayacak..
ama bazilari sözde 4 kadinla evlenmeyi ahlaksizlik, gericilik, yobazlik diye tanimlarken böyle seyleride mahremiyet, aile meselesi, özel konular diyerek normal karsilayacak.. önceden artist olmak rejisörün yatak odasindan geciyor diye abes bir söz vardi ancak simdi bakiyorumda chp de milletvekili olmakta ayni yollardan geciyor.. insallah iddalar yalanlanirda bizde söyledigimiz sözleri yutariz! tabiki yerseniz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |