AK Gençliğin Buluşma Noktası
Filistin Direnişi (Ak Parti Forum) Filistin hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.

Stil
Seçenekler

Alt 05-31-2010, 09:56   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart Rabbim Sen İsraili Kahreyle!!Korkak Köpekler
Terör devleti korkak siyonist İsrail gazzeye barış götüren özgürlük gemilerine saldırmıştır...

Abdurrahman Dilipak: İsrail bir devlet olmayı beceremedi.İsrail bir yamyamlar topluluğu olduğunu gösterdi.

Akif Beki:Bir devletin cinnet geçirdiğine ilk kez şahit oluyoruz

08:40: Gemide Bulunan Raid Salah'ın Ağır Yaralı olduğu Bilgisi Ulaştı.
08:28: İsrail, İsrail medyasına yasak getirdi.Gemi ile ilgili yayın yapmayı yasakladı.
08:16: El-Cezire: 18 Şehid var
08:15: El-Cezire: 16 Şehid - 2 İsrail askeri ağır yaralı
07:51: İsrail Televizyonu: En az 10 ölü var !
07:37: El-Cezire Muhabiri Teyit Edilmemiş Bir Bilgi Olarak Şehid Sayısının 10'a Çıkabileceğini Söyledi.

Rabbim gemilerdeki herkese yardım etsin....
Şehit olan herkesin şehadetini kabul eylerin....
İsrail denen lanet kavimi KAHHAR sıfatıyla kahreylesin....

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-31-2010, 09:59   #2
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-31-2010, 10:05   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
http://www.facebook.com/video/video....26301364060250
-saldırı sonrası ilk görüntüler-

Şefersiz köpekler İsrailin sansürüne bizden katılan fox tv oldu..Tv den siliyorum bu kanalı...
Alt 06-01-2010, 13:19   #4
Kullanıcı Adı
LâHuTî
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
http://www.facebook.com/video/video....26301364060250
-saldırı sonrası ilk görüntüler-

Şefersiz köpekler İsrailin sansürüne bizden katılan fox tv oldu..Tv den siliyorum bu kanalı...
fox zaten israilin kanalı hiç şaşırmadım pis şerefsizler...
LâHuTî isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-31-2010, 10:07   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
Şimdi ben dün gece bu olay pkk ya 10 gömlek büyük bu saatte bu yerde böyle bir eylemin sebebi farklı demiştim..Bu kesinlikle ve kesinlikle bu israilin işidir..

Türkiye içindeki düşüncesiz insanlar için gündemi değiştirmeye çalışıyorlar.Siz kendi ülkenizdeki şehitlerle ilgilenin diyorlar resmen...
Alt 05-31-2010, 10:18   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Alt 05-31-2010, 10:29   #7
Kullanıcı Adı
İntifada
Şüphesiz hicret edenlerin, yurtlarından çıkarılanların, benim yolumda kendilerine eziyet edilenlerin, çarpışanların ve öldürülenlerin kötülüklerini örtecek ve kendilerini altından ırmaklar akan cennetlere sokacağım. Bu Allah katından bir karşılıktır. Karşılığın en güzel olanı Allah katındadır.” (Ali İmran, 3/195)
Alt 05-31-2010, 10:36   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
Yaralı İnsani yardım gemisi kaptanı, İsrail hastanelerinde muayene olmayı reddetti.
Alt 05-31-2010, 10:53   #9
Kullanıcı Adı
İntifada
Ve in nekesû eymânehum min ba'di ahdihim ve ta'anû fî dînikum fe kâtilû eimmetel kufri innehum lâ eymâne lehum leallehum yentehûn(yentehûne).TEVBE - 12

Ve eğer antlaşmalardan sonra, yine yeminlerini bozarlarsa ve dininize hınç besleyip saldırırlarsa, bu durumda küfrün önderleriyle çarpışın. Çünkü onlar, yeminleri olmayan kimselerdir; belki cayarlar.
Alt 05-31-2010, 11:04   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
aksa muhafızı şehy raid salah gemiye yapılan saldırılar sonucu şehit olanlar arasındadır..
Rabbim şehadetini kabul eylesin...

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)