AK Gençliğin Buluşma Noktası
Filistin Direnişi (Ak Parti Forum) Filistin hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.

Stil
Seçenekler

Alt 06-02-2010, 00:03   #1
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart İsrail, yardım filosundaki herkesi serbest bırkma kararı aldı

İsrail Hükümeti, yardım filosundaki herkesi serbest bırakma kararı aldı.

AYRINTILAR GELİYOR

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-02-2010, 00:11   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
başbakanımızın sözlerini yetersiz bulan herkese bu bir cevaptır...
Alt 06-02-2010, 00:18   #3
Kullanıcı Adı
rizzelli
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
başbakanımızın sözlerini yetersiz bulan herkese bu bir cevaptır...
Daha büyük adımlar da atılacak, hep beraber inşaAllah göreceğiz.Acele edip sabretmeyenlerin, Filistinin ablukasının kalktığında,İsraile yaptırımlar uygulandığında hükümete haksız ithamlarda bulundukları için utanmaları varsa utanacaklarına da şahit olacağız.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2010, 00:25   #4
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
rizzelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Daha büyük adımlar da atılacak, hep beraber inşaAllah göreceğiz.Acele edip sabretmeyenlerin, Filistinin ablukasının kalktığında,İsraile yaptırımlar uygulandığında hükümete haksız ithamlarda bulundukları için utanmaları varsa utanacaklarına da şahit olacağız.
İnşaAllah anlarlar...daha ne yapılması lazım ki?
Alt 06-02-2010, 00:12   #5
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Ölen mücahidler öldükleri ile kalmamalıdırlar. Bu vahşet cevabını bulmalıdır. İsrail Tüm dünya önünde özür dilemeli ambargoları kaldırmalı işgal ettiği topraklardan çekilmelidir. Yahudi yerleşimcileri yerleştirmekten vazgeçmelidir.
Bunları yapmadığı takdirde acilen fiili karşılık verilmelidir
Alt 06-02-2010, 00:30   #6
Kullanıcı Adı
Gönülden
İsrail Hükümeti, yardım filosundaki herkesi serbest bırakma kararı aldı. İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun sözcüsü, Gazze'ye yardım götüren gemilerde gözaltına alınan bütün yabancıların sınır dışı edeceğini söyledi.

Netanyahu'nun sözcüsü Nir Hefez'u tarafında yazılı yaptığı açıklamada, "Gözaltına alınanların acil olarak sınır dışı edilmesi karara alındı." denildi.

Burada, Başbakanlık kaynakları, Gazze'ye yardım götüren gemilerde gözaltına alınan kişilerin İsrail tarafından serbest bırakılacağı yönünde kendilerine bir bilgi ulaşmadığını, bu konunun teyit edilmediğini bildirdi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun sözcüsü, ''Mavi Marmara''" gemisi dahil Gazze'ye yardım filosundan gözaltına alınanların derhal serbest bırakılacağını açıkladı.

İsrail Bakanlar Kurulunun kararında, ''İsrailli askerlere saldırdığı'' ileri sürülen 24 kişinin de derhal sınırdışı edileceği belirtildi.

Serbest bırakılarak sınırdışı edileceklerin toplam sayısının 680 olduğu bildirildi.

Netanyahu'nun sözcüsü Nir Hefez, ''Tüm gözaltına alınanlar derhal serbest bırakılacak'' dedi.

(CİHAN)

Konu Gönülden tarafından (06-02-2010 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir..
Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2010, 00:40   #7
Kullanıcı Adı
reyAKbay
Gecikilmiş fakat yerinde bir karardır.Ne etkili olmuştur,neyi düşünerek yapılmıştır bilinmiyor fakat öyle tahmin ediyorum ki yalnız ve farkında olmadan kendine tuzak kuracak kadar zayıf İsrail,tepkilerden nasibini almış olmalı.Bugün haberlerde kulağıma ilginç gelen bir tespite şahit oldum ve gerçekten de önemli bir detaydı.İsrail-Filistin arasında süregiden olaylarda hiçbir taraf binlerce kayıba rağmen seslerini çıkartmadılar-kınama söz konusu olmadı.Fakat Başbakanımızın çağrıları üzerine toplanan konseyler,ardı kesilmeyen toplantılar ve akabinde de alenen yapılan kınamalar,bana göre Türkiye Cumhuriyeti'nin önemi konusunda çok büyük bir işarettir.
reyAKbay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)