![]() |
#1 |
![]() Heron'larda sorun yok
İsrail'in teslim etmesi beklenen insansız hava araçları ile ilgili süreçte aksama olmayacağı bildirildi. Açıklama, Milli Savunma Bakanı'ndan geldi. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İsrail ile yaşanan krizin, kalan 4 Heron'un (insansız hava aracı) teslimatında sıkıntı yaratmayacağını söyledi. Gönül, AKP TBMM Grubunda gazetecilerin sorularını yanıtlarken, ''İsrail ile kriz kalan 4 Heron'un teslimatında sıkıntı yaratmaz. Kalan Heronların teslimatını Haziran veya Temmuz ayı içinde bekliyoruz'' dedi. http://www.gazete5.com/haber/israil-...ecek-20488.htm la havle..... Bu ne şimdi yahu? Onlar ne derse desin bizim bu anlaşma iptal edilmiştir dememiz gerekirken sıkıntı yok bekliyoruz demek ne oluyor? Bu alcak ve şerefsiz terör devletine böyle yaparsanız onları daha çok şımartmaz mısınız? Adamlar kudurmuş gibi oraya buraya saldırıyorlar hala sorun yok bekliyoruz diyoruz yahu! pes, pişkinliğin bu kadarına pes!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sorun ne redyellow ? Parasını ödediğimiz uçaklarıdamı almayalım ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() 1- Eğer almadan parasını ödemişsek sizce sorun yok mu? Biz bu kadar saf mıyız parayı peşin mi ödüyoruz? 2- Ödememişsek hala bekliyoruz sorun yok demek sorun değil midir? 3- Devlet isek parasını ödemiş bile olsak al ulan uçağına başına çal, senden gelecek hayırı istemiyoruz diyebilmek güzel midir kötü müdür? 4- Biz bu parayla batar mıyız? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Teslimatta geçikme yaşanmasının sebebi ise heronların Türkiyenin istediği özelliklere sahip olamaması Türkiye heronlar kendi geliştirdiği bir kameranın monte edilmesini istedi İsrail Kamerayı monte edince Heronlar Türkiyenin istediği teknik özelliklerden biri olan 30.000 feet yüksekliğe çıkamadı ve Türkiyedeki testlerde düştü bu yüzden Türkiye İsraile ya bu teknik özellikleri tamamlarsın yada antlaşma iptal olur dedi . Heronları özellikle terörle mücadelede kullanmak için TSK'nın talebi üzerine 2005 yılında 10 adet sipariş etti son teslimat bu yılın haziran ayında bu insansız hava uçağı konusunda en gelişmiş teknolojiye sahip 2 ülke var İsrailin Heronu ABD'nin Predatoru.Türkiyede kendi UAV larını geliştriyor . Hiç bir ülke ben sana küstüm 180 milyon dolarlık uçağı al başına çal demez dersen adama salak derler . Konu EZEL tarafından (06-02-2010 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Eeee madem parasını ödememişiz, madem bi de gecikme olmuş bana niye tepki gösterdiniz ki?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Parasını ödememişiz demiyorum hepsini ödememişiz herhalde diyorum geçikme oldu diye antlaşmayı iptal edemiyorsun yarın bir gün uluslarası mahkemede haklı çıkacağın bir sebepten dolayı antlaşmayı iptal edebiliyorsun . İsrail türkiyenin geliştirdiği kameranın ağır olduğu için uav larının istenilen yüksekliğe çıkamadığını iddia etti Herneyse şimdi istenilen düzeye getirilmiş askeri ekip gidip test etmiş Konu EZEL tarafından (06-02-2010 Saat 16:20 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Sayın ezel:
İsrail ile şu ortamda tüm ilişkiler kesilmesi gerekirken, elçisi kovulması gerekirsen, ithalat durdurulması gerekirken, ordunun talebinin yeryüzünde sanki sadece ve sadece israil tarafından karşılanıyormuş gibi bir yazıyı okumak ilginç. demek israil olmasa bizim ordu ayvayı yedi!!! sizden dahi bu yazıyı okuyunca biz bu kafayla israile karşı hiç bir şey yapamayız diyorum ve kesiyorum. selamlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
TSK'ya terörle mücadelede vede istihbaharat amaçlı UAV(insansız hava uçağı) alınması gerekiyordu bu konuda en gelişmiş teknolojik özelliklere sahip uçaklar ABD ve İsrailde bize en uygun olan İsrailin ürettiğiydi anlaşıldı ama o günün şartlarında bu gün böyle bir şey olması mümkünmü değil Yani siz İsrail konusunda hükümet 2 yüzlü demeye getirip karalama yapıyorsun ama olayları çarpıtarak yapıyorsun bu hiç hoş değil önce bir araştır öğren .Başınız sıkıştığındada saçmalayarak kaçmazsanız iyi olur her seferinde bunu yapıyorsunuz ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() la havle!
ben bu anlaşma niye yapılmış dedim mi? ki tutup 2005 yılında yapılmış vs. diyorsun. ben şu ortamda bu anlaşmanın iptal edilmesi gerekir diyorum sen tepki gösteriyorsun sayın ezel. İsraile bunu yapamazsanız daha neyi yapacağız? Bana araştır öğren diyen kişi ilk önce parasını verdik diyen ama sonra bir kısmını vermemişiz diyen kişi değil mi? Ben kaçmam bunu iyi bilirsiniz. Uzatmamak için polemik olmaması için yazmıştım onu ama madem istiyorsunuz buyrun burdayım, kaçmadım. Niye en ufak bir eleştiri olabilecek şeylerde bu kadar hazımsızsın? Şu ortamda israile; Arkadaş bu anlaşmayı iptal ediyorum demekten daha normal ne vardır ki bana tepki gösteriyorsun? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ha pardon, hükümet ikiyüzlü demeye getiriyorsun demişsin.
Hayır demedim, ama bir hükümet bu vahşetten sonra (hangi hükümet olursa olsun) hem israile tepki gösterip hem de onunla ticari ilişkilerini devam ettirirse, oraya trilyonları aktarırsa o hükümete ikiyüzlü demekten de kaçınmam! Hükümeti alkışlamasını da bilirim eleştirmesini de bilirim. Konu redyellow tarafından (06-02-2010 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|