|
06-06-2010, 22:45 | #1 |
Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na: İsrail'in Avukatlığını Yapma
Toplu temel atma ve TOKİ konutlarının anahtar teslim törenine katılan Erdoğan, İsrail'in yardım gemisine düzenlediği saldırının ardından yaşanan gelişmeleri anlattı.
Konya'dan İsrail hükümetine 3 dilde seslendiğini hatırlatan Erdoğan, şunları söyledi: "Tevrat'taki 10 emrin 6.'sını hatırlattım. 'Öldürmeyeceksin' dedim. Çok ilginçtir ben Tel Aviv'e seslendim, cevabı Keşan'dan geldi. Hale bak! Birileri çıkmış Tel Aviv adına cevap veriyor. Tel Aviv'in avukatlığını yapıyor. Bana Tevrat'taki başka emirleri hatırlatıyor. Biz, hamd olsun tahsilimiz gereği Tevrat'ı da okuduk, İncil'i de okuduk, Kur'an'ı defalarca okuduk. Zahmet olmazsa o kitapları, o emirleri sen oku sen. Sadece okuma yetmez ve yaşa, yaşa. Çünkü asıl olan şudur, yapmadıklarınızı ne için söylüyorsunuz. Onlar yapmadıklarını söylüyorlar. Okuduklarını da beraberinde olduklarına da anlatsın. Tarihleri çalmayla, çırpmayla, yalanla dolanla dolu olanlar şimdi kalkmış Tel Aviv üzerinden bize laf yetiştiriyorlar." "KUDÜS YANARSA ORTADOĞU YANAR" Başkenti Kudüs olan Filistin devletinin biran evvel kurulmasını isteyen Erdoğan, "Kudüs yanarsa Ortadoğu yanar, Kudüs yanarsa dünya yanar. Çünkü küresel bir çağdayız. Dünyanın bir ucundaki karar, öteki ucunu etkiliyor. İşte onun için Kudüs ağlarsa İstanbul ağlar, Gazze üzülürse İstanbul üzülür." diye konuştu. Medeniyetler ittifakının eş başkanı olduğunu hatırlatan Başbakan, Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi üyesi olduğunu dile getirdi. Erdoğan, "Nasıl ki Saraybosna'nın sevinci Bursa'nın sevinciyse, Ortadoğu'nun meselesi de Gazze'nin, Kudüs'ün meselesidir. Dünya artık bu gerçeği görmeli. Dünya artık İsrail'in hukuk tanımaz tavrını görmelidir. Gazze'de ablukanın sona ermesini istiyoruz. İsrail-Filistin barış görüşmelerinin yeniden başlamasını istiyoruz. Biz Ortadoğu'ya huzur gelene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Yeter ki siz yanımızda olun." şeklinde konuştu. isra haber
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-07-2010, 00:14 | #2 |
Giden ergenekon avukatı,gelen yahudi avukatı.
Bre Allahtan korkmaz tam bir kansız çıktı.Pısırık bu herifi artık kim pofpofluyorsa fena yanlış yapıyor pofpoflatmakla.Tam bir kansız çıktı.Zaten tipide bunu gösteriyor. |
|
06-07-2010, 12:48 | #3 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|