|
06-09-2010, 18:25 | #1 |
Hocaefendi`nin açıklaması |Hakan Albayrak
Babamın rahatsızlığı dolayısıyla gün boyu hastanedeydim. Yazımı sayfa sorumlusuna teslim etmek için birkaç dakikam kaldı.
Fethullah Gülen Hocaefendi`nin Mavi Marmara ve İHH ile ilgili beyanının yol açtığı tartışma hakkında uzun uzun yazacaktım ama bugün buna imkân yok. Aslında uzun uzun yazmaya gerek de yok. Söylemek istediğim şu: Malum çevrelerin Müslümanlar arasında fitne çıkarmak için kullandığı bu açıklamayı unutalım gitsin. Herkes bağrına taş bassın ve konu kapansın. Birbirimizi daha fazla kırmadan, yarayı derinleştirmeden... İnşallah daha çok yol yürüyeceğiz beraber. Birbirimize bakacak yüzümüz olsun. hakan albayrak
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-09-2010, 19:39 | #2 |
|
|
06-09-2010, 19:48 | #3 |
Güzel olmuş...
Yavuz konuyu sürekli güncel tutalımda aartık bu konuda bir tartışma çıkmasın forumda.... |
|
06-09-2010, 20:27 | #4 |
Hakan Bey'in vakkarlığına,dürüstlüğüne yakışan bir yazı olmuş.
|
|
06-09-2010, 20:33 | #5 |
Helal olsun bu adama..
Çok duygulandım vakurluğun en zirve hali. |
|
06-09-2010, 21:27 | #6 |
Bu açıklamayı ben hocaefendiye yakıştıramadım.
|
|
06-09-2010, 21:40 | #7 |
Her zaman ki gibi hocamızın açıklaması tartışılıyor.Her zaman tartışıldı tüm sözleri.Anlamakta zorluk çekiyorlar.Fakat belli bir süre geçtikten sonra herkes aynı hizaya geliyor ne hikmetse.Olay tamamen gittikçe çarpıtıldı.Olayın hasını dinleyip düşünen biri tahminimce hak verecektir.Benim babam hiçbir dini ve siyasi oluşumdan haz almaz hepsini eleştirir haklımı haksızmı bilemiyeceğim fakat hocaefendinin açıklamasını haberlerde birlikte izledik.Her zaman eleştiren biri olmasına rağmen hoca haklı dedi.Gayet doğru söylüyor dedi.Yani bence az objektif bakış anlamaya yetecektir.Fakat anlamayanlar var isede sorun değil gün gelecek anlayacaklar.Tek ricam islam için çalışan ve büyük hizmetlere vesile olan bir insan sevsenizde sevmesenizde ileri geri konuşmamak en iyisi çünkü gayrullah'a dokunabilir.Buda sadece kişiye zarar verir.
|
|
06-10-2010, 01:07 | #8 |
Herkes kendisine yakışanı yaparmış!
|
|
06-10-2010, 02:06 | #9 |
Çok doğru söylemiş,ama Gülen'in önemli şahsiyet olması sebbeiyle kapanmayacak malesef bu konu.Bir açıklama yapması kesinlikle şart kendsinin.Çok baş ağrıtacak bir mesele,özellikle ötekiler çok kullanacak bizler sussak bile.
|
|
06-10-2010, 02:12 | #10 |
iste seni bu yüzden seviyorum hakan abi.. kas yapayip derken, göz cikarma derdinde olanlara ithaf etmek gerekir..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|