![]() |
#1 |
![]() ![]() İşte partilerin son oy durumu Andy-ar Sosyal Araştırmalar Merkezi yapılan son seçim anketini yayınladı. İşte sonuçlar... 04-06 Haziran 2010 tarihleri arasında, 20 ilde toplam 128 noktada, 2 bin 068 denek ile görüşülerek yapılan araştırmada “Bu Pazar günü seçim olması durumunda” AK Parti birinci parti konumunu yüzde 39,8 ile sürdürüyor. Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP'nin ise yüzde 23,2’lik oy oranına sahip olduğu görülürken, diğer muhalefet partisi MHP’nin oy oranı 14,9. Partileşme kararını vererek CHP’ye katılacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Mustafa Sarıgül’ün liderliğindeki TDH yüzde 7,1’lik oranı ile dördüncü sırada. Numan Kurtulmuş liderliğindeki Saadet Partisi’nin oyu ise yüzde 5,6 oranında... HABERVAKTİ
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu anketleri oldum olası hiç sevmem,sadece zevk olsundiye bakarım.Ak forumda ayın üyesini seçerken dahi herkesin tarafsız olduğunu söylenmez,arkadaşlarını seçtiğini biliriz,anketi yapanlarda böyledir ilişkisi olduğu partiyi yükseltir,hangi anket şirkesi tarafsızdır bilemeyiz.
Ama şu bir gerçek ak parti yine çok fazla oy alacaktır,kemalkılıçdaroğlu şimdiden korkmaya başladı.O kadar ağzı bozuk çıktı ki,laf sokucamdiye kendisine soktuğunun farkında değil.Recep bey demeler,kimyası bozuk demeler,adam demeler.Tam bir mahalle ağzı. Sessiz,sakin,efendi gözüken kemal gitmiş,dış görüntüsü aynı ama içine mahalle köşelerindeki serserinin ruhu girmişcesine hareket edip laflar söylüyor.Bu pısırık tipli tipitip mi ülkeyi yönetecek ? Velev ki başbakan oldu,kendisini ecevit ve inönü karmasına benzetenler var-ne vahim yahu-,çıkar beyaz saraya el pençe ecevit misali durur,veya toplu fotoğraf çekilirken bir köşede sessiz kalin kalır,akıl babaları yanında olmadığından ne konuşacağını bilmez.Belki kulağına telsiz takarlar önder sav söyler o konuşur kim bilir ? Pofpoflandığını kundakdaki bebek,anne karnındaki embryo dahi bilirken,bu adama oy verenlerin akıl hastanesinde kayıtları olduğunu düşünüyorum. Konu Hüdaverdi tarafından (06-10-2010 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Saadetin barajı aşmadığı hiç bir anketi sevmimmmmm
![]() Anketler parayı verenin düdüğünü çalar, hiç bir şekilde anketlere inanmam, tek ankete inanırım: HALKIN ÖNÜNDEKİ SANDIK. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ben de inanmam. İster oylar düşsün , ister yükselsin..hiçbirine inanmam..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bu anket firmaları elemanlarına verecek prayı nerden bulur,,,masraflı nbir iş de ondan sordum...
cevabını vereyim: anketi yaptıran siyasi partiden bulur... siyasi anketler halkı yönlendirmek için kullanılan önemli bir araçtır... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Bilmem anlatabildim mi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bu AK Parti'nin hazırlattığı bir anketti sanırım, Başbakan da demişti "bir veya iki ayda bir anket yaptırır mutlaka" diye.
8 yıldır böyle yapıldığını düşünürsek, en isabetlisi hangisi ise ona anket çalışması yaptırdığının sonucunu çıkarırız AK Parti'nin. Orantılar aynı olmasa bile buna yakındır büyük ihtimalle, ama ben anket meselelerini sevmem.. Yani bunlarda bir "nabız yoklama" amacıyla yapılma sebebini görürüm ona bir şey demem ama "anket"ler benim nezdimde haber değeri taşımaz.. Hele hele bizim ülkede.. "Bizim anketçiler"le ilgili bi derleme konusu açacaktım medyanın yıllardır ki o güzide masabaşı anketleriyle ilgili.. O yüzden o konuyla konuşacaktım, yoksa bu konularla ilgili daha yorum yapmam (: Bir örnek mesela, %47 gibi rekor denebilecek oy aldığımız seçimlerin evvelinde çıkan bir anket; ![]() Bide AK Parti'yi %5'e, hatta 2'ye mahkum eden, siyaseti oturduğu yerden kendi kafa yapısındaki dağılımlarla gerçekleştiğini sanan şu posta yazarı (köşe kadısı) pek müthiş idibiz susalım onlar konuşsun ![]() Konu FarukARSLAN. tarafından (06-11-2010 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() medyanın seçimlerden önce ve sonraki halleri ileşim fakültelerinde ders olarak okutulmalı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|