06-14-2010, 14:24 | #1 |
İran Yardım Gemisi Gazze Yolunda.
İHH İnsani yardım filosunun siyonist rejim güçlerinin saldırısına uğramasının ardından, İran yardım gemileri Gazze için yola çıktı.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-14-2010, 16:11 | #2 |
Gemiler de devrim muhafızları olduğu da söyleniyor..
İsrail'de İran gemilerin'in Gazzeye ulaşamayacağını söylüyor.. Neler olacak hep birlikte göreceğiz.. |
|
06-14-2010, 16:17 | #3 |
Bu hafta Akdeniz karışacak gibime geliyor...
|
|
06-14-2010, 16:39 | #4 |
Allah yollarını açık etsin.
Bu alçak israilin ablukayı, ambargoyu mutlaka kaldırması lazım, yoksa bu olay büyük olaylara gebe olacak. İçinde insanlık olan herkes bu zalim israile dur demeli. |
|
06-14-2010, 17:24 | #5 |
|
|
06-14-2010, 17:27 | #6 |
Hayırlı sonuçlar doğurur inşsallah..
|
|
06-14-2010, 19:43 | #7 |
Provakasyon artık sınır tanımaz bir hal alacak anlaşılan..
Hani gazzeye insani yardım göndermek İRAN'a mı kaldı diyesi geliyor insanın İsrail ile olan kritik durumu ortada iken.. Pimi çekili bomba gibi Nereye varacağı belli olmayan serseri kurşun.. Hani hayırlısı diyoruz da hayır bunun neresinde?? |
|
06-14-2010, 21:40 | #8 |
DevrimMuhafızları eğer o gemideyse, ne işi var?
Ne işleri var onların orada? Savaşa mı gidiyorsun, insani yardım mı şimdi o da? Yoksa didişme zemini aramak mı? Hadi senin de gemine resmi olarak dokunulursa o zaman ki restinde olur mu olur diyelim de şimdi çıkıp Devrim Muhafızlarıyla felan çıkmak şov gibi geliyor bana.. BM'nin kararından sonra sataşacak yer arıyorlar gibi tamda bu zamana denk getirildi.. Hadi bakalım hayırlısı.. Yardımlar Gazze'mize gitsinde bir hayırlısıyla.. Kimin samimi kimin samimi olmadığını ölçüp biçme vaktimiz de olur gibime geliyor.. |
|
06-14-2010, 22:38 | #9 |
Arkadaşlar bence amaç zaten sadece yardım değil, yardımlar sadece bir sembol. Amaç İsrailin Filistine uyguladığı amborgoyu kırabilmek ve tarafını belli etmek, Filistin halkına yalnız değilsin mesajı verebilmek...
Ortalık karışacak diye tedirgin olanları anlayamıyorum. Ortalık karışacak diye İsrailin bu ambargosuna sonsuza kadar sessizmi kalınacak... İsrail denen kan emici kenenin İran gemilerine saldırabilecek cesareti gösterebileceğine inanmıyorum... |
|
06-14-2010, 23:12 | #10 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|