AK Gençliğin Buluşma Noktası
Filistin Direnişi (Ak Parti Forum) Filistin hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.

Stil
Seçenekler

Alt 06-14-2010, 14:24   #1
Kullanıcı Adı
OTTOMAN
Arrow İran Yardım Gemisi Gazze Yolunda.

İHH İnsani yardım filosunun siyonist rejim güçlerinin saldırısına uğramasının ardından, İran yardım gemileri Gazze için yola çıktı.

İran' dan çıkan yardım gemisinin Gazze' ye Cuma günü varıması bekleniyor.

Ayrıntılar için TIKLA

Kaynak

OTTOMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-14-2010, 16:11   #2
Kullanıcı Adı
depare
Gemiler de devrim muhafızları olduğu da söyleniyor..
İsrail'de İran gemilerin'in Gazzeye ulaşamayacağını söylüyor..
Neler olacak hep birlikte göreceğiz..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2010, 16:17   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Bu hafta Akdeniz karışacak gibime geliyor...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2010, 16:39   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
Allah yollarını açık etsin.

Bu alçak israilin ablukayı, ambargoyu mutlaka kaldırması lazım, yoksa bu olay büyük olaylara gebe olacak.

İçinde insanlık olan herkes bu zalim israile dur demeli.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2010, 17:27   #6
Kullanıcı Adı
Fırat
Hayırlı sonuçlar doğurur inşsallah..
Alt 06-14-2010, 19:43   #7
Kullanıcı Adı
manifesto
Provakasyon artık sınır tanımaz bir hal alacak anlaşılan..

Hani gazzeye insani yardım göndermek İRAN'a mı kaldı diyesi geliyor insanın
İsrail ile olan kritik durumu ortada iken..
Pimi çekili bomba gibi
Nereye varacağı belli olmayan serseri kurşun..

Hani hayırlısı diyoruz da hayır bunun neresinde??
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2010, 21:40   #8
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
DevrimMuhafızları eğer o gemideyse, ne işi var?
Ne işleri var onların orada? Savaşa mı gidiyorsun, insani yardım mı şimdi o da? Yoksa didişme zemini aramak mı?

Hadi senin de gemine resmi olarak dokunulursa o zaman ki restinde olur mu olur diyelim de şimdi çıkıp Devrim Muhafızlarıyla felan çıkmak şov gibi geliyor bana..
BM'nin kararından sonra sataşacak yer arıyorlar gibi tamda bu zamana denk getirildi.. Hadi bakalım hayırlısı..

Yardımlar Gazze'mize gitsinde bir hayırlısıyla.. Kimin samimi kimin samimi olmadığını ölçüp biçme vaktimiz de olur gibime geliyor..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2010, 22:38   #9
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Arkadaşlar bence amaç zaten sadece yardım değil, yardımlar sadece bir sembol. Amaç İsrailin Filistine uyguladığı amborgoyu kırabilmek ve tarafını belli etmek, Filistin halkına yalnız değilsin mesajı verebilmek...
Ortalık karışacak diye tedirgin olanları anlayamıyorum. Ortalık karışacak diye İsrailin bu ambargosuna sonsuza kadar sessizmi kalınacak...
İsrail denen kan emici kenenin İran gemilerine saldırabilecek cesareti gösterebileceğine inanmıyorum...
Alt 06-14-2010, 23:12   #10
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar bence amaç zaten sadece yardım değil, yardımlar sadece bir sembol. Amaç İsrailin Filistine uyguladığı amborgoyu kırabilmek ve tarafını belli etmek, Filistin halkına yalnız değilsin mesajı verebilmek...
Ortalık karışacak diye tedirgin olanları anlayamıyorum. Ortalık karışacak diye İsrailin bu ambargosuna sonsuza kadar sessizmi kalınacak...
İsrail denen kan emici kenenin İran gemilerine saldırabilecek cesareti gösterebileceğine inanmıyorum...
türk gemilerinede saldiramaz diyorduk!.. gözü dönmüs israilden hersey beklenir ever yardim yapalim, filistin davasini dünyaya duyuralim ama körü körünede israile gel bizi vur demeyelim, israilinde aradigi zaten budur...
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)