|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Esen rüzgarlarla selam gönderdim Sana Ey Sevgili, o rüzgarlar ki,kum sahillerini ,yalayan deniz köpükleri gibi, yaladı sıcak gözyaşalarımı... o rüzgarlar ki,Filistin de bir çocuğun ,ahını yaşıyordu... Şehitlerin kokusunu taşıyordu sonra... Esen rüzgarlarla selam gönderdim Sana Ey Sevgili, o rüzgarlar ki,Kudüs’te tüm çiçeklerin renkleri karışmıştı rengine... Yeni doğan bir bebeğın yüzünü okşamıştı da gelmişti... Esen rüzgarlarla selam gönderdim Sana Ey Sevgili, o rüzgarlar ki,gözleri ufka takılı,içinde özlem taşıyan bir yetimin hüznünü koparmıştı gelmişti... Karanlık gecede,seccade başında dilden dökülen Salavatları toplamıştı da gelmişti... Esen rüzgarlarla selam gönderdim Sana Ey Sevgili,o rüzgarlar ki,aşk ocağında kavrulan haşretimi aldı yanına...Kavuşma günü geldiğinde,Sancağının altına ellerinden içeceğimbir parça Kevser suyuna,susuzluğumu yükledim ona... Esen rüzgarlarla selam gönderdim Sana Ey Sevgili,Derdiğim güllerimi sunuyorum,ve yüreğimde ki sızıyı... Sevgimi gönderiyorum birde... Şefaatini diliyorum,Efendim,Peygamberim(sall ![]() Alıntı...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() allahümme salli ala seyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellem
|
|
![]() |