AK Gençliğin Buluşma Noktası
Komik Komik resim ve fotoğraflar.

Stil
Seçenekler

Alt 06-17-2010, 13:32   #1
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Talking Daum'un Anlaşmasına Fenerlilerin Yorumları
Şimdi antu'da bir konu okudumda, Daum'un FB yönetimiyle yaptığı şartları hayal gibi olan anlaşmaya fenerlilerin yorumlarını gördüm gülmekten yarıldım

buyrun

http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiy...ID=9&kID=40069

hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-17-2010, 14:23   #2
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
işte bazı yorumlar direk kopyalayıp yapıştırıyorum;

sozlesmeye bak abiya gorende Mourinho ile imza atiyoruz zanedecek!

Sanki dünyanın en iyi teknik direktörüymüş gibi şu koşullara bak ya. Kurtuluş yıllarında Osmanlıya dayatılan Mondros Ateşkes Antlaşması gibi.

Her teknik direktörün rüyası bir sözleşme resmen.

Bu sözlesme felan değil resmen hayat sigortası...

Daum´un kendisi kendisine bir sözleşme yapsa eminim böyle karlı olmaz.Saçmalamış yönetim tamamen.

futbolu Fenerbahçe´de bırakıcam falan diyormuş güiza. kalbim sıkıştı

Gecen sene Ispanya´yi zengin ettik‚ bu sene sira Almanya´ya geldi. Gelecek sene de baska bir ülke. Birlesmis Milletler gibi ülkere yardim ediyoruz.

Bize gelen adama yılbaşı ikramiyesi çıkmış gibi oluyor‚biranda adamın hayatı kurtuluyor lüks yaşamaya başlıyor.Şu iki yılda ödenen td+guiza parasına na adamlar alırdık.

Paramizla ovunuyoruzda bu rezillik tablolarini gorunce keriz gibi hissediyorum valla.

Her zaman merak etmişimdir‚hayatı bedava yaşamak‚herşey bedava sırıf harcama ile yaşamak nasıl olur diye.Keşke Daumu takip etseymişim.Birde enayiler nasıl insanlardır diye merak ediyordumda okuyunca sanki aynaya bakıyormuşum gibi direk onuda buldum.Yazık..

Vay be! Bir kulübün anahtarını vermediğimiz kalmış! Yazık!

Kızacaksınız ama adam bizi tanımış ona göre sonunu görmüş hazırlığını yapmış‚bizde balıklama atlamaşız.Yönetimin burada hatası var.

kaleci antrenörü falan deli para alıyor ayhan tumani zor geçinecek nerdeyse

bi de adama diyorlar neden istiklal marşı okurmuş gibi yapıyorsun diye..
ben böle bi sözleşme bulsam alman tarihini ezberlerin hayh hitler derim

Acilen ilk açılan TD kurslarına gitmeye başlıyorum!

Ee sonrada cikip Turkiye ikinci vatanim demeyeni doverler. Boyle sartlara can kurban be Fenerbahcem..

Taraftar ogle yemeginden‚ ordan burdan kisip kulube destek olmaya calisiyor‚ Fenerium´a beceke ile gs´nin toplamindan fazla para yatiriyor‚ ordan burdan borc bulup kombine aliyor‚ yonetim parayi boyle mi carcur ediyor? Yakistiramadim...

Denize düşen yılana sarılır misali sarılıyoruz her 3 sene de bir Daum´a..O da 1 sene kalıp bawulunu toplayıp 7 sülalesine yetecek kadar emekli ikramiyesini alıp TR´yi terkediyor..

bu sözleşmeyi yapan yönetimde hata.şampiyonlar ligi‚lig‚kupa hepsinde şampiyon olsa alacağı prim‚takımı şampiyon yapmayıp kovulunca alacağı tazminatın yarısı değil.

Bana ayda 1000TL verin kira hariç ben bu takımı bundan başarılı yapmazsam adam değilim. Hadi yapamadım tek kuruş almadan giderim.

Yazıklar olsun böyle sözleşme yapanlara..
Kendi şirketlerindeki yöneticilerine bu tazminatlar veriliyor mu ?
Yazık vallahi yazık‚ çoluk çocuğumuzun rızkından kesip aldığımız formaların gelirlerinin gittiği yerlere bakınca çıldırıyor insan..!
Birazcık mert olan cebinden öder tazminatları...!

Forumda Quaresma´nin bjk´den istediklerinin yazildigi bir topic vardi baya bi dalga geciliyordu bjk ile. Bizim durum daha betermis megerse..

bu sözleşme doğruysa;
bir tek kulubün anahtarları elimizde kalmış..

Alt 06-17-2010, 17:58   #3
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Süpermiş (:
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2010, 17:59   #4
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
gerçekse bu eğer eyvah eyvah biz bitmişiz harbiden rezalet !

adamın tuvalet kağıdını bile biz alıcakmışız nerdeyse ..

Ahahaha :D
Alt 06-17-2010, 19:31   #5
Kullanıcı Adı
rizzelli
Alıntı:
MADDE 3 - SÖZLEŞMENİN SÜRESİ:

1 Temmuz 2009dan 31 Mayıs 2012ye kadar geçerlidir (Sabit süreli sözleşme). Taraflar işbu sözleşmenin esaslarını feshetme‚ değiştirme ve düzeltmeyi veya buradaki süreyi uzatmayı yazılı ortak kararları ile gerçekleştirebilirler..

4 - TEKNİK DİREKTÖRÜN YETKİLERİ:

Daum‚ tam gün esasına göre yeteneklerinin elverdiği ölçüde A takımdan sorumlu ve onu yönetme hakkına sahiptir.. Yeni oyuncuların alınmasıyla ilgili ortak karar verme hakkına sahiptir.. Bu görevleri yerine getirirken sadece Kulüp Başkanına bağlıdır.. Gerektiğinde ve gerektiği ölçüde Kulüp Başkanına bilgi verecektir..

6- KULÜBÜN YÜKÜMLÜLÜKLERİ:

Tüm ödeme ve ücretler‚ her türlü vergi ve kesintiler düşülmüş tutarlardır.. Kulüp‚ vergileri Daum adına vergi mercilerine ödeyecektir.. Bu konuda herhangi bir eksiklik olursa‚ tüm zarar‚ masraf ve cezaları kulüp tazmin edecektir..

A. Daumun taban maaşı yıllık 3.3 milyon Eurodur.. Bu paranın 700 bin Eurosu 3 yıl boyunca 1 Temmuzda‚ kalanı 10 ay boyunca 260ar bin Euro olarak her ayın 1inde yatırılır.. Eğer kulüp 8 haftadan fazla ödemeleri geciktirirse‚ teknik direktör sözleşmeyi feshetme hakkına sahip olur.. Böyle bir fesih durumunda teknik direktör bütün ödenmemiş ücretleri kıdem tazminatı olarak tahsil etme hakkına sahiptir..

DİĞER YÜKÜMLÜLÜKLER:

A. Teknik direktörün seçtiği yüzme havuzlu ve klima dahil teknik teçhizata sahip tam döşeli bir ev sağlanacaktır.. Kulüp ayda 10 bin Euro tutarına kadar kira ve kira dışı tüm masraf harcamalarını karşılayacaktır. Ev bulunana kadar teknik direktörün seçeceği bir otelde oluşacak tüm masrafları kulüp ödemekle yükümlüdür.. (YANİ: Daumun 120 bin Euroluk yıllık kirasını da F.Bahçe ödedi..)

B. Kulüp bir A6‚ bir A8 model iki otomobil tahsis edip‚ tüm masraflarını üstlenecektir..

C. Kulüp‚ 4 kişi için her sezon gidiş-dönüş 6şar business class uçak bileti sağlayacaktır..

D. Kulüp‚ stadın VIP bölümünde 8 bedelsiz kombine bilet sağlayacaktır..

E. Kulüp‚ teknik direktörün seçeceği 3 cep telefonu alıp‚ ayda 2 bin Euroya kadar kullanım masraflarını karşılayacaktır..

F. Kulüp‚ Daum ve ailesi için bir Türkçe öğretmeni tutacaktır..

H. Kulüp‚ Daumun sözleşme masrafları için 80 bin Euro ödeyecektir..

İ. Hastalık durumunda kulüp bu ödemeleri en az 6 hafta daha yapacaktır..

E) PERSONEL ALIMI:

Teknik ekibe ödenecek paralar:

Roland Koch: Aylık net 37 bin 500 Euro maaş..

Ayhan Tumani: Yıllık net 78 bin Euro..

Kaleci antrenörü: Yıllık net 180 bin Euro..

Doktor: Yıllık 54 bin Euro..

Fizyoterapist: Yıllık 120 bin Euro..

BT uzmanı: Yıllık 114 bin Euro..

Tüm ekip primlerden faydalanır. Ekibi Daum seçer..

UZLAŞMAZLIK OLURSA:

Taraflar arasında sorun çıkarsa‚ karar mercii FIFA olacaktır.. Lozandaki Spor Tahkim Mahkemesi (CAS)‚ kesin ve bağlayıcı itiraz merciidir.. Daum‚ kulübün yapması gereken mahkemeler için Türkiyede de dava açabilir.

PRİMLER:

Lig şampiyonluğu:

1 milyon Euro net‚ TFF Kupası: 250 bin Euro‚ Avrupa Ligi yarı finali 250 bin‚ final 400 bin‚ şampiyonluk 800 bin Euro net.. Şampiyonlar Ligi: Çeyrek final 400 bin‚ yarı final 500 bin‚ final 600 bin‚ şampiyonluk 1 milyon Euro net..

AYRICA kulübün futbolculara ödemeye karar verdiği primlerin tutarının yüzde 10u teknik direktöre ödenir.. Ve bu tutar‚ oyunculara ödenecek primden düşülemez..

basından..
Feneri iyi sömürmüş Daum.

Hakan Şükür boşuna demiyor yöneticilerin de eğitilmesi gerek diye
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2010, 19:43   #6
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Ne kadar feneri takip ediyorsun abi forumlara kadar karıştırıyorsun MaşaAllah doğru yolu bulacan ha gayret :D:D
Alt 06-18-2010, 23:11   #7
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne kadar feneri takip ediyorsun abi forumlara kadar karıştırıyorsun MaşaAllah doğru yolu bulacan ha gayret :D:D
evet, doğru geyik kaynağımı buldum
Alt 06-17-2010, 20:02   #8
Kullanıcı Adı
redyellow
bu anlaşmanın yarısına ben bile fenerli olurum!
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2010, 20:42   #9
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu anlaşmanın yarısına ben bile fenerli olurum!

ben fenerli olmam ama fenerbahçe teknik direktoru olurum (: hademelik bile yaparım bu anlaşma ile (:

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
acıların takımı, antu, daum, erhan karaca, fenerbahçe, geyik, komik, körfezce bakış, redyellow, tazminat

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)