|
06-17-2010, 16:30 | #1 |
İsrail, İran'ın Yardım Gemisine Saldırırsa Ne Olacak?
İsrail tıpkı Mavi Marmara gemisine saldırırsa İran'ın yanıtını ne olacak? Bu soruya, İran'ın Bahreyn büyükelçisi yanıt verdi.İran'ın Bahreyn Büyükelçisi Hüseyin Emir Abdulhayan, dün düzenlediği basın açıklamasında Bahreyn'de düzenlediği basın açıklamasında Gazze'ye gönderilen İran yardım gemilerine İsrail'in saldırısı halinde misliyle karşılık vermekten geri durmayacaklarını söyledi.
Gazze'ye gönderilen yardım gemilerinde Devrim Muhafızları Ordusu'ndan hiçkimsenin bulunmadığını ifade eden Abdulhayan, "Biz, İran'ın gemilerimize karşı ahmakça bir girişimde bulunmasını bekliyoruz. Eğer gemilerimize saldırırsa, daha sert ve şiddetli bir yanıtla karşılaşacaktır. Çünkü bu, bizim kırmızı çizgimizdir. İnsani yardım gemilerinin Gazze'ye ulaşmasını engelleyecek hiçbir şey yok. Şayet Siyonistler engellerse karşılığını vereceğiz" dedi. Gemide hiçbir silahlı gücün olmadığını vurgulayan Abdulhayan, gemide sadece gıda ve temel tüketim malzemeleri ile İran Kızılayı'ndan yetkililerin olduğunu söyledi. Amerika'nın İran gemilerini arama tehdidine yanıt olarak da Abdulhayan "bu açıklamalar, psikolojik savaşın bir parçasıdır. Fakat kim İran'ın gemisini ararsa, kendi gemisi de İran tarafından aranır" dedi. isra haber
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-17-2010, 16:35 | #2 |
seni sevmeyen ölsün İran
|
|
06-17-2010, 16:39 | #3 |
İran'ın bu şekilde çıkışlarına aldanma murat..
Zamansız öten horozun başını cekiyor.. İran önce islam ülkeleri ile bizler ile stratejik bir çok bağ geliştirsin ondan sonra celallenelim..Bugün irana isralil saldırsa hangi ülke harekete gecebilir bunun arka planını irdeleyelim o coğrafya yine kan gölü düzelmesi mümkün olmayan bir son.. Bence baş kaldırı için islam dünyası hala uykuda uykudan uyanmadan gelişmeden sinsi sinsi calışmalar devam.... |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|