AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-17-2010, 22:42   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart PKK'dan İslamiyete Büyük Hakaret
Terörist PKK'nın en önemli isimlerinden Mustafa Karasu, Newsweek dergisinden Adem Demir ile yaptığı röportajda çirkin açıklamalarda bulundu.

"Bizler Ömer ve Osmanları" sevmeyiz diyerek sözde alevi kimliğiyle sahabeye dil uzatan Mustafa Karasu PKK'nın İslam dinini iliklerine kadar yaşayan Kürt vatandaşlarımızdan ne kadar uzak bir örgüt olduğunu da gözler önüne serdi.

İşte Gazeteci Demir'in PKK kamplarından izlenimleri:
"PKK içindeki kod ismi "Hüseyin Ali" ama herkes ona soyadıyla hitap ediyor: Karasu.. PKK'ya 1978 yılında katıldı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin 3. sınıfından terk. Kendisini örgütüm soyguncusu olarak tanıtıyor ve bundan da gurur duyduğunu söylüyor. Sivas Gürün doğumlu olan Karasu, "Bizler Ömerleri ve Osmanları sevmeyiz" diyerek mezhepçi tarafında dikkatimi çekmeye gayet gösteriyor."

"Anadilde Kürtçe eğitimi olmazsa olmaz şartları arasında gösteren PKK'nın kilit isimleri Kürtçe konuşamıyor. Örneğin Karasu, Sivas Gürün doğumlu, son 18 yılı üst düzeyde olmak üzere 30 yıldır örgütte ama Kürtçe bilmiyor. Duran Kalkan'ın da durumu benzer. Çoğu PKK'lı kendi aralarında Kürtçe konuşsa da, Kandil'in dili adeta Türkçe."

"Karasu, "çatışmayı genişletmeyi, büyükşehirlere ve tatil beldelerine yaymayı planladıklarını" söylüyor."

"Suriye ve Irak'tan örgüte katılımlar neredeyse yok denecek kadar azalmış. "Ama Türkiye ve İran'da özellikle fakir ailelerin çocuklarıyla, işsiz gençler dağ kadrosuna dâhil oluyor" diyor bir PKK'lı."

"Karayılan başta olmak üzere üst düzey isimlerin hemen hepsi "Bağımsız-Birleşik Kürdistan" hayalinden vazgeçmiş durumda. Ancak gençler "ihtiyarlar heyetinden" farklı düşünüyor. Berivan, Medya gibi gençler "özgürlük ve bağımsız bir devlet için mücadele ettiklerini" söylüyorlar"

"Son on yılda hiç üst düzey bir PKK'lı öldürülmedi."

"Militanlar Mekap, yöneticiler Adidas ve Nike giyiyor."

PKK'lıların en sevdiği dini kişilik
Terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen 'Ülkede Özgür Gündem' gazetesi tarafından yapılan ankette ilginç sonuçlar ortaya çıkmıştı. PKK'lı militanlar en sevdiğinzi dini önder sorusuna cevap olarak Zerdüşt cevabını vermişlerdi.İlk sırada Zerdüşte yer alırken ardından Hz. İsa ve Mani dininin kurucusu Mani geliyordu. Hz. Muhammed ise bütün bu isimlerin gerisinde kalmıştı.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-17-2010, 22:47   #2
Kullanıcı Adı
Mavera
aman böyle adi, alcak ve serefsiz bir örgütün ismi islam ile ayni cümlede gecmesi bile abesle istigaldir..
bu marksist, ateist düsünceki insanlarin islamla alip, veremediklerini anliyorumda namazinda, niyazindaki mehmet amcamin sirf ideolojik nedenlerden dolayi bu örgütü ve siyasi uzantisini desteklemesi yok mu iste icimi acitan budur!..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2010, 23:21   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Türkiye'nin başına ne geldiyse çoğunlukla solcular yüzünden geldi. Solcu Kemalistler, Kürtlere zulmettiler, Kürtleri yok saydılar bunun sonucunda Kürt Sorununa ve Kürt İsyanlarına sebep olarak binlerce kişinin ölmesinin sorumlusu oldular. Solcu Zerdüştler, solcu Kemalistlerin Kürtlere yapmış oldukları zulümleri bahane edip, teröristlik ve eşkiyalık yaparak binlerce masum insanı öldürdüler.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2010, 00:50   #4
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
Galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aman böyle adi, alcak ve serefsiz bir örgütün ismi islam ile ayni cümlede gecmesi bile abesle istigaldir..
bu marksist, ateist düsünceki insanlarin islamla alip, veremediklerini anliyorumda namazinda, niyazindaki mehmet amcamin sirf ideolojik nedenlerden dolayi bu örgütü ve siyasi uzantisini desteklemesi yok mu iste icimi acitan budur!..
pkk nin solla bir ilgisi yok komunizm ilede bir ilgisi yok yaptıkları komunizme aykırı. birkere.
ama kendilerine her nedense boyle diyorlar.
novek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2010, 00:52   #5
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
novek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
pkk nin solla bir ilgisi yok komunizm ilede bir ilgisi yok yaptıkları komunizme aykırı. birkere.
kendilerine öyle diyorlarsa öyledirlerki bana göre komunizm denen sisteminde pkk dan farki yok!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2010, 01:38   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Bunu bana bırakın

Bak neler diyo apo...İyi oku bak..
"Lenin 1900 de ne ise ben de 21. yüzyıl sosyalizmini temsil ediyorum, reel sosyalizmle savaşarak, emperyalizmle savaşarak yeni sosyalizmi inşaa ediyorum." (Özgür Yaşamla Diyaloglar, s. 201)

"PKK, Marksizm-Leninizm geleneğine uygun bir gelişme yaşamıştır. Bundan sonrası açık ki etle tırnak gibi birbirinden ayrılmayan bu miras üzerine şekillenecektir." (Kürdistanda Halk Kahramanlığı, s.78)

"Bizim ortamımızda sosyalizmin ve komünizmin ölçüleri egemendir. Sosyalizmde herkese emeği kadar verilir. Bu, parti (PKK) içinde de geçerlidir. Bu, komünist toplumun kuruluşuna kadar da geçerli olacaktır." (Tasfiyeciliğin Tasfiyesi, s.153)

"İşte proletaryanın kahramanları Marks ve Engels. İşte onun teorik, siyasal dahisi Lenin ve yine onun pratik ustaları Stalin, Ho Chi Minh ve Mao. Ve bunların önderliğinde yürüyen birçok ulusal ve enternasyonalist kahraman. İnsanlığın özgürlük bilincini ayaklandıran, örgütlendiren ve halk ordusu denilen orduları ortaya çıkaran bu büyük kahramanların insanlık tarihindeki yeri gerçekten büyüktür.

Yoldaş ne diyor bu adam yahu...
Hani pkk komünist değildi sosyalist değildi...
Ama sen ne yapacan yoldaş bunları sen komünizmin ekonomik yönüyle ilgileniyon zaten...
Alt 06-18-2010, 13:11   #7
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunu bana bırakın

Bak neler diyo apo...İyi oku bak..
"Lenin 1900 de ne ise ben de 21. yüzyıl sosyalizmini temsil ediyorum, reel sosyalizmle savaşarak, emperyalizmle savaşarak yeni sosyalizmi inşaa ediyorum." (Özgür Yaşamla Diyaloglar, s. 201)

"PKK, Marksizm-Leninizm geleneğine uygun bir gelişme yaşamıştır. Bundan sonrası açık ki etle tırnak gibi birbirinden ayrılmayan bu miras üzerine şekillenecektir." (Kürdistanda Halk Kahramanlığı, s.78)

"Bizim ortamımızda sosyalizmin ve komünizmin ölçüleri egemendir. Sosyalizmde herkese emeği kadar verilir. Bu, parti (PKK) içinde de geçerlidir. Bu, komünist toplumun kuruluşuna kadar da geçerli olacaktır." (Tasfiyeciliğin Tasfiyesi, s.153)

"İşte proletaryanın kahramanları Marks ve Engels. İşte onun teorik, siyasal dahisi Lenin ve yine onun pratik ustaları Stalin, Ho Chi Minh ve Mao. Ve bunların önderliğinde yürüyen birçok ulusal ve enternasyonalist kahraman. İnsanlığın özgürlük bilincini ayaklandıran, örgütlendiren ve halk ordusu denilen orduları ortaya çıkaran bu büyük kahramanların insanlık tarihindeki yeri gerçekten büyüktür.

Yoldaş ne diyor bu adam yahu...
Hani pkk komünist değildi sosyalist değildi...
Ama sen ne yapacan yoldaş bunları sen komünizmin ekonomik yönüyle ilgileniyon zaten...
nasıl kendine her "ak" diyen ak olmuyor,
aynı şekilde part isminde "halk" kelimesi olan halkçı olmuyor
.
kendisinede sosyalist deyip kürt milliyetçiligi yapan(ki ırkçılık-milliyetçilik sosyalizme aykırıdır..)

Bugun pkk'yı sosyalist kabul edenler var,bu trajiktir,acınası zihinlerin ürünüdür.

Konu novek tarafından (06-18-2010 Saat 13:13 ) değiştirilmiştir..
novek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2010, 13:23   #8
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Arkadaşlar ben yeni bir ideoloji keşfettim

Nooveekizm=saçmalamacılık

Öğretileri ise Her kesimden her dinden her ideolojiden herşeyden istediğini alıp birleştiriyorsun ortayada bu çıkıyor nooveekizm. İslamiyetten sundan biraz hristiyanlıktan bu kadar gomunizmden bu kadar sonra kapitalist markalar giy sosyalist düşüncede ol marks ı savun ben alevi zerdüştüm de

Bende sana nooveekizm diyeyim.

Nasıl fikir ama?
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2010, 15:19   #9
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
nasıl kendine her "ak" diyen ak olmuyor,
aynı şekilde part isminde "halk" kelimesi olan halkçı olmuyor
.
kendisinede sosyalist deyip kürt milliyetçiligi yapan(ki ırkçılık-milliyetçilik sosyalizme aykırıdır..)

Bugun pkk'yı sosyalist kabul edenler var,bu trajiktir,acınası zihinlerin ürünüdür.

Sen abdullah öcalanın döneminin komünist sosyalist gençleri arasındaki yerini bilmiyorsan ben sana daha hiç bir şey demiyorum...
Senin ne komünizm doğuşundan gelişiminden türkiyedeki doğuşundan ve temsilcilerinden haberin var...

Bütün ulusalcı komünist gençlerin hayran olduğu doğu perinçek apo hayranıdır...
Mahir çayan gebertildiğinde ankarada ilk boykotu başlatan abdullah öcalandır...
nasıl o zaman ki hiyerarşik yapıda denizlerin grubu,mahirlerin grubu,özgür taylanların grubu varsa aponun grubuda vardır...
Komünist bir insandan başka türlü bir eylem beklenemzdi..Komünizm içinde gelişmek için savaşmalısın mantığını barındıran materyalizmden geldiği için kan dökmek ve dinsizlik temel felsefesidir...
Alt 06-17-2010, 22:57   #10
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Kürtçe dahi konuşmayan bir topluluk bunu diretiyor öyle mi bu nasıl bir tezatlılıktır =/ tezatlılık olması şaşırtmaz aslında hangi akla,vicdana uyuyor ki onların yaptıkları . insan müsveddeleri .

Konu Hıfz-ı lisan tarafından (06-17-2010 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir..
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)