06-21-2010, 15:11 | #1 |
İlhan Selçuk Öldü
Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı İlhan Selçuk öldü. Selçuk 85 yaşındaydı ve Ergenekon Terör Örgütü ile bağlantısı olduğu gerekçesi ile tutuksuz olarak yangılanıyordu...
Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı İlhan Selçuk tedavi gördüğü hastanede öldü. Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuksuz olarak yargılanan İlhan Selçuk, 85 yaşındaydı. "NALLARI DİKERSEM BOZULMAYALIM..." Geçirdiği kalp spazmı nedeniyle Amerikan Hastanesi'nde tedavi görmesi eleştiri konusu olan Cumhuriyet gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk, ameliyattan bir gün önce Cumhuriyet gazetesindeki köşesinde yayımlanmak üzere kısa bir yazı kaleme almıştı ve şu ilginç ifadeleri kullanmıştı: İkisini de Eyvallah... Arabayla asfalt yolda giderken birden karşına bir levha çıkar.. "Yol kapalı" Bozulursun... Ama yapacağın bir şey de yoktur. Bugün Pazar!.. Pazartesi günü yürekten ameliyat olacağız., söylenenlere bakılırsa epey gıllı gışlı bir operasyonmuş, nalları havaya dikersek bozulmayalım, olur böyle şeyler... ... Nalları dikmezsem... Daha görüşürüz... Dikersem, her ne kadar kusurumuz da olsa, affola... İkisine de eyvallah..." habervaktim
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-21-2010, 15:14 | #2 |
Ömrünü kendi ideolojisine harcamış biriydi işte...!
Böyle bir şahsiyete rahmet okuyamam..Ha doğru mudur yanlış mıdır net bilemem ama başyazarı olduğu gazetenin ahvali ortada..! |
|
06-21-2010, 15:18 | #3 |
ALLAH kalanlara hidayeti nasip eylesin...Göçüp gidenlere de birşey diyemeyeceğim rab!be kalmış bir durum.
|
|
06-21-2010, 15:19 | #4 |
|
|
06-21-2010, 15:26 | #5 | |
Allah rahmet eylesin,günahlarını affetsin.
Habervaktim de farklı yorumlara neden olacak 2 unsur. ilki yorumculardan birinin yazdığı güzel bir yazı,Allah razı olsun Alıntı:
13:55 İ. Selçuk öldü! Yazıklar olsun diyorum yarın bigün melih gökçek,fethullah gülen ölürse de i.Melih Gökçek,F. Gülen yazsınlar eğer gerçekten ölüye saygılılar ve müslüman iseler.. Konu TYH tarafından (06-21-2010 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.. |
||
06-21-2010, 15:30 | #6 |
Bir gün elbet senin de canın çıkacak.
Ne sandın ya ihtimal mi var? Günü gelecek,tadı varacak,ölüm alacak seni buradan. Bir gün elbet sana da soracaklar. Ne sandın ya ihtimal mi var? Soru gelecek,cevap olacak. Zaman alacak intikamımı. Sagopa'nın sözleri ne güzelde açıklıyor.Zaman aldı intikamı... |
|
06-21-2010, 15:30 | #7 |
Allah günahlarını affetsin. Son fosillerinde göçüp gitmesi hüzünlendirdi beni
|
|
06-21-2010, 15:33 | #8 |
Allah herkese ameliyle muamele edecektir...
O'nun ne güzel de adaleti vardır.... Oh be!!! AHİRET!!! var...... |
|
06-21-2010, 15:36 | #9 |
Rabbim azabıyla muamele etsin....
Haklarımızı helal etmiyoruz.. hesabın çetin azabın şedid olsun selçuk... |
|
06-21-2010, 15:39 | #10 |
Yinede kin beslemiyoruz, sınavı rabbimizedir...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|