|
![]() |
#1 |
![]() Referandum seçmen listeleri yarın kaldırılacak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği referandum takvimi devam ediyor. 9 Haziran'da askıya çıkarılan seçmen listeleri yarın kaldırılacak. Seçim Kurulu'nun, Anayasa değişiklik paketinin Halkoyuna Sunulması'na ilişkin referandum takvimine göre, 9 Haziran Çarşamba günü ilçe seçim kurullarınca askıya çıkarılan Listeler Salı günü saat 17.00'de askıdan indirilecek. YSK'nın "www.ysk.gov.tr" internet adresinde ilan edilen Yurt Dışı Seçmen Kütüğü'nün de ilanı sonlandırılacak. Listelere yapılacak itirazlar, 28 Haziran Pazartesi günü karara bağlanacak. Listelerdeki değişiklikler 3 Temmuz Cumartesi günü işlenerek kesinleştirilecek. YSK'nın belirlediği halk oylaması takvimine göre, 8 Temmuz Perşembe günü sandık seçmen listeleri yapılacak. Halk oylamasında kullanılacak birleşik oy pusulalarının basımına 9 Temmuz Cuma günü başlanacak. Sandık seçmen listelerinin çoğaltılmasına 12 Temmuz Pazartesi günü başlanacak. Halk oylamasında oy verme gününden önceki 24 saat içinde her türlü haber, röportaj gibi programlar veya reklamlar yoluyla kamuoyu araştırmaları, anketler, tahminler, bilgi iletişim telefonları yoluyla "mini referandum" gibi adlarla, Anayasa'da yapılan değişikliklerin lehinde veya aleyhinde ya da vatandaşın oyunu etkileyecek yayınlarda bulunulamayacak. 11 Eylül Cumartesi günü Propaganda dönemi saat 18.00'de sona erecek. 12 Eylül Pazar günü de Halk oylaması yapılacak ve seçim yasakları saat: 24.00'te sona erecek.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bugün gördğüm habere göre listelerle çok ama çok az ilgilenilmiş çoğu olduğu gibi duruyormuş..insanımız almamış imzalalamış veya son güne bırakmış..şehitlerdi, dünya kupasıydı, kılıçdaroğlu'ydu, gazze gemileriydi bunlara takıldık kaldık tarihi hayati hamlemizi unuttuk
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben kullanamıcam galiba,adresimi belirtmem lazımmış.Siteden baktım çıkmıyordu nufus müdürlüğüne git uyarısı vardı.Düğün yüzünden gidemedim de.Gitti bir oy :S
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() size bu haberi vermek istemezdim ama üzülerek söylüyorum bende oy kullanamayacağım büyük ihtimalle :s çünkü benim kütüğümü bursaya aldırmıştım fakat okulum bitmek üzere artık ve istanbula döneceğim...o tarihte referanduma evet diyebilmem için en az 40 lira yol parası verip bursaya gelip kullanmam lazım..siz olsanız evet demek için 40 lira para verirmiydiniz
![]() evet başka gaflet içindeki arkadaşlarımızı tanıyalım ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Param varsa derdim
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() zaten AK Partiye oy vermek için bursa'ya aldırmıştım kütüğümü..ve bundan önceki seçimlerde referandumda hep AK Partye oy verdim...bu sefer üzgünüm
![]() inşaallah bir mazaret bulurumda babamdan para alır gelirim Bursaya ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ben verirdim hiper..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Referandum basit bir şey değildir... Referandum demek ! Statükonun Medyada Anlattığı gazele benzemez... !
*Referandum Demek : 2,5 Trilyon Dolarlık Madenlerin çıkabilmesi için Umut Demek ! *Referandum Demek : ''Pkk'', ''Askeri Vesayet'' gibi Kozmik Odalarda Dönen Mason Dolaplarını çevirenlerin Koltuklarını teslim Etmesi demek ! *Referandum Demek : Bir Ölçüde Demokrasiye Adım Atmak demektir... ! Hafife almayınız kardeşler... Hatta Ben acizane Yeni Anayasa Taraftarıyım Ama buna şükür demekle yetiniyoruz...! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
referandum |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|