AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 06-21-2010, 18:25   #1
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Arrow DİKKAT !!! Referandum Seçmen Listeleri Yarın Kaldırılacak !
Referandum seçmen listeleri yarın kaldırılacak

Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği referandum takvimi devam ediyor.
9 Haziran'da askıya çıkarılan seçmen listeleri yarın kaldırılacak. Seçim Kurulu'nun, Anayasa değişiklik paketinin Halkoyuna Sunulması'na ilişkin referandum takvimine göre, 9 Haziran Çarşamba günü ilçe seçim kurullarınca askıya çıkarılan Listeler Salı günü saat 17.00'de askıdan indirilecek.
YSK'nın "
www.ysk.gov.tr" internet adresinde ilan edilen Yurt Dışı Seçmen Kütüğü'nün de ilanı sonlandırılacak.
Listelere yapılacak itirazlar, 28 Haziran Pazartesi günü karara bağlanacak. Listelerdeki değişiklikler 3 Temmuz Cumartesi günü işlenerek kesinleştirilecek.
YSK'nın belirlediği halk oylaması takvimine göre, 8 Temmuz Perşembe günü sandık seçmen listeleri yapılacak.
Halk oylamasında kullanılacak birleşik oy pusulalarının basımına 9 Temmuz Cuma günü başlanacak. Sandık seçmen listelerinin çoğaltılmasına 12 Temmuz Pazartesi günü başlanacak.
Halk oylamasında oy verme gününden önceki 24 saat içinde her türlü haber, röportaj gibi programlar veya reklamlar yoluyla kamuoyu araştırmaları, anketler, tahminler, bilgi iletişim telefonları yoluyla "mini referandum" gibi adlarla, Anayasa'da yapılan değişikliklerin lehinde veya aleyhinde ya da vatandaşın oyunu etkileyecek yayınlarda bulunulamayacak.
11 Eylül Cumartesi günü Propaganda dönemi saat 18.00'de sona erecek. 12 Eylül Pazar günü de Halk oylaması yapılacak ve seçim yasakları saat: 24.00'te sona erecek.

hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-21-2010, 18:27   #2
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
bugün gördğüm habere göre listelerle çok ama çok az ilgilenilmiş çoğu olduğu gibi duruyormuş..insanımız almamış imzalalamış veya son güne bırakmış..şehitlerdi, dünya kupasıydı, kılıçdaroğlu'ydu, gazze gemileriydi bunlara takıldık kaldık tarihi hayati hamlemizi unuttuk
Alt 06-21-2010, 18:57   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Ben kullanamıcam galiba,adresimi belirtmem lazımmış.Siteden baktım çıkmıyordu nufus müdürlüğüne git uyarısı vardı.Düğün yüzünden gidemedim de.Gitti bir oy :S
Alt 06-21-2010, 19:04   #4
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben kullanamıcam galiba,adresimi belirtmem lazımmış.Siteden baktım çıkmıyordu nufus müdürlüğüne git uyarısı vardı.Düğün yüzünden gidemedim de.Gitti bir oy :S
Git yahu..Bir oy deyip geçme..: )
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2010, 19:12   #5
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
size bu haberi vermek istemezdim ama üzülerek söylüyorum bende oy kullanamayacağım büyük ihtimalle :s çünkü benim kütüğümü bursaya aldırmıştım fakat okulum bitmek üzere artık ve istanbula döneceğim...o tarihte referanduma evet diyebilmem için en az 40 lira yol parası verip bursaya gelip kullanmam lazım..siz olsanız evet demek için 40 lira para verirmiydiniz

evet başka gaflet içindeki arkadaşlarımızı tanıyalım
Alt 06-21-2010, 19:40   #6
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
size bu haberi vermek istemezdim ama üzülerek söylüyorum bende oy kullanamayacağım büyük ihtimalle :s çünkü benim kütüğümü bursaya aldırmıştım fakat okulum bitmek üzere artık ve istanbula döneceğim...o tarihte referanduma evet diyebilmem için en az 40 lira yol parası verip bursaya gelip kullanmam lazım..siz olsanız evet demek için 40 lira para verirmiydiniz

evet başka gaflet içindeki arkadaşlarımızı tanıyalım
Verirdim..!
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2010, 19:15   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Param varsa derdim Yurt dışından geliyor millet yahu.
Alt 06-21-2010, 19:18   #8
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
zaten AK Partiye oy vermek için bursa'ya aldırmıştım kütüğümü..ve bundan önceki seçimlerde referandumda hep AK Partye oy verdim...bu sefer üzgünüm

inşaallah bir mazaret bulurumda babamdan para alır gelirim Bursaya
Alt 06-21-2010, 19:23   #9
Kullanıcı Adı
ALmi´
Ben verirdim hiper..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2010, 19:33   #10
Kullanıcı Adı
HaArP
Referandum basit bir şey değildir... Referandum demek ! Statükonun Medyada Anlattığı gazele benzemez... !

*Referandum Demek : 2,5 Trilyon Dolarlık Madenlerin çıkabilmesi için Umut Demek !

*Referandum Demek : ''Pkk'', ''Askeri Vesayet'' gibi Kozmik Odalarda Dönen Mason Dolaplarını çevirenlerin Koltuklarını teslim Etmesi demek !

*Referandum Demek : Bir Ölçüde Demokrasiye Adım Atmak demektir... !

Hafife almayınız kardeşler... Hatta Ben acizane Yeni Anayasa Taraftarıyım Ama buna şükür demekle yetiniyoruz...!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
referandum

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)