![]() |
#1 |
![]() Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı, emekli general Osman Pamukoğlu, Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı için çok ağır nitelemede bulundu..
CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programında görüşlerini açıklayan Pamukoğlu, Taraf yazarı Kütahyalı için 'levanten' nitelemesinde bulundu. Peki levanten nedir? Levanten, Osmanlı zamanlarında, özellikle Tanzimat fermanı sonrasında büyük liman kentlerinde yoğunlaşan ve ticaretle uğraşan, Müslüman olmayan kişilere, azınlıklara verilen isimdir. Fransızca'ya 1575'de giren Levanten sözcüğünün anlamı Ortadoğulu, Yakındoğulu, Doğu Akdeniz ülkelerinden olandır . Ana Britannica, Levanten'i (Levantine yazılır Lövanten okunur) “Osmanlı döneminde, özellikle Tanzimat sonrasında İstanbul'da ve büyük liman kentlerinde yoğunlaşan ve ticaretle uğraşan, Müslüman olmayan azınlıklar” diye tanımlamaktadır. habervaktim
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Daha yeni kaza geçirdi ne ara konuşmay başladı yahu ?
Dün konuştu sanırım. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() konuşma daha önce olmuş sanıyorum sayın hüdaverdi kardeş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Dün akşam canlı yayınla 5n 1k da idi
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Allahin sopasi yok iste.. sen birilerinin Müslümanligini sorgulaya dur, az kalsin mefta oluyordun pasam o yüzden birak milletin diniyle, imaniyla ugrasmayi hayatinin son kismini iyi bir Müslüman gibi gecirmeye calis..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() insanların dini önemlidir...müslüman olmayan biri bu vatanı ve milleti ne kadar düşünebilir? hele hele cia ajanlarıyla kolkola insanların belirli bir amaç için kurduğu bir gazetede yazarlık!!! yapan biriyse bu bir daha düşünerek yorumlar yazmalıyız...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
adam müslümanim diyorsa kimin haddine onun dinini sorgulamak!.. adam istedigi yerde istedigini yazar nedir sizin milletin diniyle, irkiyla alip veremediginiz! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Fakat son zamanlarda rasim ozan kütahyalının yaptığı konuşmalardaki demokrasi vs. söylemlerini çok olumlu buluyorum. Gazete hakkında yazdığınıza da katılmıyorum. Taraf son bir iki yılın gazetesidir. Demokrasi, cunta karşıtlığı vs. konularında müthiş gazetecilik yaptılar. Dini konulardaki abuk subuk yazılara tabiki şerhimi koyarak bunları yazıyorum, demokrasi, cunta ve darbe karşıtlığı konularında alkışlıyorum, dini konularda ise yuhalıyorum. cia ajanları konusunda da katılmıyorum size, eğer cia ajanlarıyla kolkola olsalarda bizdeki darbeciler de cia kaynaklıdır, onları deşifre etmezlerdi diye düşünüyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() galever ,sana cevap vermeye değmez bence...çünkü frekanslarımız tutmuyor...kusura bakma.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() sakin lütfen.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |