|
![]() |
#1 |
![]() ![]() ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde İran aleyhine oyunu kullanan Rusya'ya desteğini sürdürüyor. ABD Çeçen lideri 'Terörist' ilan etti. ABD'nin BM Güvenlik Konseyi'nde İran aleyhine oyunu kullanan Rusya'ya jesti sürüyor. ABD, Rusya Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev'in Washington ziyaretine kısa süre kala, Çeçen mücahitlerin lideri Doku Umarov'u "terörist" olarak tanımladı. Amerikan Dışişleri Bakanı Hillary Clinton tarafından alınan karar gereğince Umarov'un mal varlığı bloke edilecek, Çeçen direniş lideriyle iş yapan şahıs ve şirketlere yaptırım uygulanacak. Dışişleri Bakanlığı Terörle Mücadele Koordinatörü Daniel Benjamin, Rusya'nın terörist olduğu gerekçesiyle aradığı Umarov'a karşı başka önlemler de alacaklarını belirterek, Rus halkı ile dayanışma içinde olduklarını ifade etti. Haber Editör
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ABD'ye ne gerek var ki biz terörist ilan etmişiz.Bizim terörist ilan etmemizin yanında o insanları ABD'nin asması bile etki etmez çeçen mücahidlerimize buna adım kadar eminim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() cok anormal bı durum deıl abd acısından
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |||
![]() ![]() Bu Abd ile Rusya anlaşmış demek olabilir... Saflar Hakiki yerini buluyor... ! http://zaman.com.tr/haber.do?haberno...rger-ismarladi
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Çeçen marşı bu değil mi?
http://video.google.com/videoplay?do...4243372532400# |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
MaşaAllah... Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ben ondan çok çeçenistanın iç haline üzülüyorum.Atv'de belgesel vardı arkadaş izlemişti anlattı.Anlattıklarından sonra tek söylediğim şu oldu:"Türkiye gibi baktılar silahla yıkamıyorlar içten yıkmaya başvurdular ve başarılı oluyorlar gibi geliyor.".
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() rusya iran türkiyeye yakınlaşınca tavrını aldı ve ambargoya evet dedi
abd ile çıkar ilişkisine dayalı karlı bir pazarlık yapıldığı ortada çeçen drenişine uzun süre göz yuman abd bu tavrını hemen değiştirmez rusyanın yumuşak karnıdır ve çeçen kozunu tamamen terketmeyecektir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|