|
![]() |
#1 |
![]() Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisinde söz alan CHP İstanbul Milletvekili Birgen Keleş, Türkiye'deki başörtüsü yasağını savunarak, benzer bir yasağın Avrupa'da da uygulanmasını istedi.
24 Haziran 2010 Mevlüt Çavuşoğlu'nun başkanlığını yürüttüğü Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi, (AKPM) 2010 yılı yaz dönemi Genel Kurul çalışmalarında dün "Avrupa'da İslam, İslamcılık ve İslamofobi" başlıklı rapor kabul edildi. Danimarka Sosyalist Grup üyelerinden Mogens Jensen tarafından hazırlanan ve Avrupa genelinde artan İslam karşıtlığına karşı sert eleştirilerin yer aldığı raporda, Fransa ve Belçika'nın tartıştığı burka yasağına ilişkin eleştirilere de yer veriliyor. Burka veya başörtüye ilişkin genel bir yasağın Müslüman kadınların dışlanmalarıyla sonuçlanabileceğine ilişkin uyarıların yer aldığı raporda, İsviçre'de referandum ile kabul edilen minare yasağı da sert bir biçimde eleştiriliyor. Görüşmeler sırasında söz alan CHP İstanbul Milletvekili Birgen Keleş, Türkiye'deki başörtüsü yasağını savunarak, benzer bir yasağın Avrupa'da da uygulanmasını istedi. Yasağın iyi olacağını ileri süren Keleş, bu yönde verilen önergeleri desteklediğini açıkladı. Haber Editör
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Soyadını ''kalleş'' diye benim gibi okuyan kaç kişi var acaba ?
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yunanlı Rus İsrailli gelsede benim kızımın karımın başını açsa vallah vururuz..değilmi..?
ama içimizdeki gavur kendi halkımızın başını açtırdığı gibi şimdi avrupayada gavurluk öğretiyor..yazıklar olsun bu chp ye......... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Döveceksin bunu ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yahu bunlar işgal yıllarında ingilizin fransızın yapmadığını bu millete reva görüyor
Türkçe ezan dayatması ve benzeri tüm yamyamlıkları üst üste koyun Amaç ortaya çıkıyor şimdi de bu KALLEŞ! Gayrı söze hacet var mı? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sadece konu başlıklarından başlığı gördüğümde heralde mizahi olarak bu haber yazılmış diye düşündüm. Hatta gene konuyu açmadan evvel, "bunlardan beklenir" gibi bir ifade yazmak geldi içimden ama günahlarını almayayım o kadar da değil diye düşünmüştüm: )
Aaah aah.. Meğerse doğruymuş.! Ülkemizde yaptıkları bitti sıra dış ülkelere Avrupa'ya geldi.. Gerçi kim takar onları. Ancak arkalarından gülerler kanaatimce..Reva onlara, bu kafayla giderlerse eğer... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Nasıl bı zıhnıyet yahu bu nasıl nasıl
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Fransız yaptı kurşunları yedi kaçtı Chpde kurşunu yiyip kaçacak bir gün.
Bir İnfilak Bekliyoruz ... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Senin eline ne gececek Avrupada böyle bir yasak konulsa?
Sükret ki en azindan Avrupada bacilarimiz basörtüleri ile okula gidebiliyor. Kimse onlara ' basörtülüsün giremezsin ! ' demiyor. Üniversite kapilarindan kovulmuyorlar. Orta okula da liseye de basörtülü gidebilen bacilarimiz var. Manyak ya. Allah akil fikir versin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hasbünallah... bunlara yakışanı yazmak gerekir ama foruma yakışmaz.
lav havle diyelim! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|