AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-10-2010, 00:18   #1
Kullanıcı Adı
HaArP
Standart Yahudi Kürtler'den Türkiye protestosu !
Yahudi Kürtler'den Türkiye protestosu
İsrail'de bulunan Türk Büyükelçiliği önünde Yahudi Kürtleri protesto gösterisinde bulundu.
Cuma, 09 Temmuz 2010 18:39
Dünya Bülteni / Haber Merkezi

Kendilerini “Siyonist" olarak tanımlayan bir grup İsrailli ve bir grup Yahudi Kürt, dün akşam Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçiliği önünde gösteri yaptı. Jerusalem Post'un haberine göre göstericiler, Türkiye'nin Gazze'ya yardım filosunda meydana gelen olaylardan dolayı özür dilemesi gerektiğini iddia etti.

'ÖLDÜRÜLEN 120 PKK'LI İÇİN ÖZÜR DİLEYİN'

Göstericiler ayrıca, Türkiye'nin son çatışmalarda öldürdüğü belirtilen 120 PKK militanı için de özür dilemesini istedi. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanması çağrısında bulunan göstericilerin, elçilik duvarlarına tırmanmaya çalıştıkları ancak girişimin polis tarafından engellendiğini kaydedildi.

http://dunyabulteni.net/news_detail.php?id=120788

HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-10-2010, 12:03   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yahudi kürt,yahudi sayılmaları için anasının yahudi olması gerekir diye biliyorum (?)
Teröristlerin face de nasıl yahudi aşkı olduğunuda görmek mümkün en açık şekilde.
Alt 07-10-2010, 12:05   #3
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahudi kürt,yahudi sayılmaları için anasının yahudi olması gerekir diye biliyorum (?)
Teröristlerin face de nasıl yahudi aşkı olduğunuda görmek mümkün en açık şekilde.
Aynen ve ben yahudi kürt hiç hayatımda ne gördüm ne duydum ne okudum...
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2010, 14:45   #4
Kullanıcı Adı
ak sevda
şimdiye kadar ermeni kürt olduğunu biliyordum yahudi ilk defa duydum

zaten kan zulum ve gözyaşı nerdeyse yahudilerin parmağı mutlaka bir şekilde o yerde vardır bu protestocular yahudi kürt değil yahudi pkk terör örgütüdürler
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2010, 14:59   #5
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
ak sevda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdiye kadar ermeni kürt olduğunu biliyordum yahudi ilk defa duydum

zaten kan zulum ve gözyaşı nerdeyse yahudilerin parmağı mutlaka bir şekilde o yerde vardır bu protestocular yahudi kürt değil yahudi pkk terör örgütüdürler

Ermeni kürt olması gayet doğal çünkü asırlarca iç içe yaşadık....
Fakat yahudi olması yanı akıl karı değil...
Fakat bilindiği gibi pkk tamamen taşeron bir örgüt isteyen istediği gibi yönetiyor ve pkk tüm işi düşenlere yeterince dalkavukçulukta yapıyor...
Biyolojik bir bağ olmasa da çıkar bağı olduğu açıkça ortada.
Alt 07-10-2010, 15:01   #6
Kullanıcı Adı
Fırat
Yahudi araplar ve türklerde var. Türk olanlarını pek bilemezsiniz onlar adları sizin gibi din hanelerinde de islam yazar.. Bunlar dönme veya sabetyacılar diye anılmaktadır. Ta kanuni dönemine dayanır tarihçeleri. Ahtapot gibi olan bu dinin mensupları arasında kürtlerin de olması şaşırtıcı olmasa gerek..
Alt 07-10-2010, 15:04   #7
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Fırat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahudi araplar ve türklerde var. Türk olanlarını pek bilemezsiniz onlar adları sizin gibi din hanelerinde de islam yazar.. Bunlar dönme veya sabetyacılar diye anılmaktadır. Ta kanuni dönemine dayanır tarihçeleri. Ahtapot gibi olan bu dinin mensupları arasında kürtlerin de olması şaşırtıcı olmasa gerek..
sabetayistleri az çok biliyoruz zaten yahudiler dünyanın her yerinde varlar fakat yinede konu biraz tuhaf geldi.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)