![]() |
#1 |
![]() Yıllardır Türkiye'ye transferi gündeme getirilen ama bir türlü gerçekleşmeyen Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho, bu kez de ülkesine gitmeyi tercih etti.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Brezilyalı yıldızın yıllın 300 bin Euro bedelle Flamengo'ya prensipte "evet" dediği de iddialar arasında.
hey gidi hey. yıllık 300 bin euro mu alacak? yani fenerbahçeli Deivid; Ronaldinho'dan 10 kat fazla mı kazanıyor ? yazık etti kendine. fenere gelseydi yıllık 4 milyon eurodan az almazdı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yazık...
Formda bir ronaldinhoyu ne maradonaya ne messiye ne cr7 ye değişmem... O barcada şampiyonlar ligini kaldırdığı zamanlarda şimdiye kadar izlediğim en iyi futbolcuydu... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Hiç kimse yıllık 3-4 milyon avroyu bırakıp da 300 Bin evroya evet demez. Ben demem, siz der misiniz? Bizim medyanın palavralarından bence bu haberdeki para konusu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Ben onun yerinde olsam şahsen o saatten sonra paraya falan bakmam... Adam ülkesini o paraya tercih etmişse gerçekten doğaldır... Demek ki artık ülkesinde bulunmak veya top koşturmak istiyor... Ondan bana pek tuhaf gelmedi... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() Yeryüzünde hiç bir insan fıtrat gereği 4 milyon avra teklifi varken memleketime gideyim diye 300 bin avroya evet demez. sen der misin? Ronaldinyo gibi bir adama bundan 5 sene sonra bile yıllık 300 bin avro verirler, adam hala milanda oynuyordu düşünün gerisini! Ben inanmadım bu habere tabi tercih sizin siz inanabilirsiniz ama inanmadan önce kendinizi onun yerine koyup ben olsam ne yapardım diye bi düşünün ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() 300 bin euroyu adam ayda alacak napıyorsunuz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |