AK Gençliğin Buluşma Noktası
Türkiye ve Dünyadan Spor Türk ve dünya spor'u ile alakalı haber ve bilgiler bu başlıkta.

Stil
Seçenekler

Alt 07-15-2010, 00:10   #1
Kullanıcı Adı
OTTOMAN
Arrow Ronaldinho'nun yeni takımı

Yıllardır Türkiye'ye transferi gündeme getirilen ama bir türlü gerçekleşmeyen Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho, bu kez de ülkesine gitmeyi tercih etti.
İtalyan ekibi AC Milan'ın gözden çıkardığı Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho, kendisine yapılan transfer teklifleri arasında, tercihini ülkesinden yana kullandı. Ronaldinho'nun Brezilya'nın köklü takımlarından Flamengo ile prensipte anlaştığı bildiriliyor.
Dün İtalyan basınında konuyla ilgili çıkan haberleri, bugün Brezilya basını da doğruladı. Brezilya'nın saygın medya kuruluşlarından Globo Esporte'nin internet sitesinde yer alan haberde, 30 yaşındaki yıldız futbolunun İtalyan ekibiyle sözleşmesini sona erdirmek için pazarlıklarını sürdürdüğü ve Flamengo Başkanı Patricia Amorim'in de İtalyan ekibi yetkililerinden kolaylık talep ettiği vurgulandı. Brezilyalı yıldızın yıllın 300 bin Euro bedelle Flamengo'ya prensipte "evet" dediği de iddialar arasında.
2008 yılında Barcelona'dan ayrılarak Milan'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Ronaldinho'nun İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi sürüyor.
Bu arada İtalyan basınında yer alan haberlerde Ronaldinho'ya Avrupa'dan sadece Yunan ekibi Olimpiyakos'un talip olduğunu ve 10 milyon Euro bonservis bedeli önerdiğini yazması dikkat çekti. Zira Türk basınında haftalardır çıkan haberlerde Ronaldinho için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de devrede olduğu iddia ediliyordu.

Kaynak

OTTOMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-15-2010, 00:37   #2
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Brezilyalı yıldızın yıllın 300 bin Euro bedelle Flamengo'ya prensipte "evet" dediği de iddialar arasında.

hey gidi hey. yıllık 300 bin euro mu alacak? yani fenerbahçeli Deivid; Ronaldinho'dan 10 kat fazla mı kazanıyor ? yazık etti kendine. fenere gelseydi yıllık 4 milyon eurodan az almazdı.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2010, 00:39   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
Yazık...
Formda bir ronaldinhoyu ne maradonaya ne messiye ne cr7 ye değişmem...
O barcada şampiyonlar ligini kaldırdığı zamanlarda şimdiye kadar izlediğim en iyi futbolcuydu...
Alt 07-15-2010, 01:09   #4
Kullanıcı Adı
OTTOMAN
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hey gidi hey. yıllık 300 bin euro mu alacak? yani fenerbahçeli Deivid; Ronaldinho'dan 10 kat fazla mı kazanıyor ? yazık etti kendine. fenere gelseydi yıllık 4 milyon eurodan az almazdı.
Adam ülkesini tercih etmiş. (:
OTTOMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2010, 02:27   #5
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Brezilyalı yıldızın yıllın 300 bin Euro bedelle Flamengo'ya prensipte "evet" dediği de iddialar arasında.

Bizim medya sıkıyor bence para konusunda.

Hiç kimse yıllık 3-4 milyon avroyu bırakıp da 300 Bin evroya evet demez.

Ben demem, siz der misiniz?

Bizim medyanın palavralarından bence bu haberdeki para konusu.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2010, 10:33   #6
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bizim medya sıkıyor bence para konusunda.

Hiç kimse yıllık 3-4 milyon avroyu bırakıp da 300 Bin evroya evet demez.

Ben demem, siz der misiniz?

Bizim medyanın palavralarından bence bu haberdeki para konusu.
Abi adam bence kazanacağı parayı yeterince kazanmış....
Ben onun yerinde olsam şahsen o saatten sonra paraya falan bakmam...
Adam ülkesini o paraya tercih etmişse gerçekten doğaldır...
Demek ki artık ülkesinde bulunmak veya top koşturmak istiyor...
Ondan bana pek tuhaf gelmedi...
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2010, 12:25   #7
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi adam bence kazanacağı parayı yeterince kazanmış....
Ben onun yerinde olsam şahsen o saatten sonra paraya falan bakmam...
Adam ülkesini o paraya tercih etmişse gerçekten doğaldır...
Demek ki artık ülkesinde bulunmak veya top koşturmak istiyor...
Ondan bana pek tuhaf gelmedi...

Yeryüzünde hiç bir insan fıtrat gereği 4 milyon avra teklifi varken memleketime gideyim diye 300 bin avroya evet demez.

sen der misin?

Ronaldinyo gibi bir adama bundan 5 sene sonra bile yıllık 300 bin avro verirler, adam hala milanda oynuyordu düşünün gerisini!

Ben inanmadım bu habere tabi tercih sizin siz inanabilirsiniz ama inanmadan önce kendinizi onun yerine koyup ben olsam ne yapardım diye bi düşünün
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2010, 14:19   #8
Kullanıcı Adı
rizzelli
300 bin euroyu adam ayda alacak napıyorsunuz
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)