07-15-2010, 00:52 | #1 |
Erbakan Diyorki
Ey Müslümanlar hurma ağacının altını havalandıracağız yapraklarını seyrelteceğiz diye oyalanmak suretiyle cihattan geri durarak Kendinizi tehlikeye atmayın.
(Lütfen Siyasal kimliğini baz almadan idrak etmeye çalışınız.)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-15-2010, 00:55 | #2 | |
Alıntı:
Kendisi bu ülkedeki müslümanlar uyansın diye çok çabalamıştır... Eğer bugün bu ülkede cumhurbaşkanlık koltuğunda başbakanlık koltuğunda meclis başkanlı koltuğunda eşi başörtülü birisi oturuyorsa bunda erbakan hocamızın payı asla yadsınamaz... Muhteşem bir söz etmiş...Rabbim cihaddan geri bırakmasın bizi... |
||
07-15-2010, 00:58 | #3 | |
Alıntı:
|
||
07-15-2010, 01:04 | #4 |
Çok güzel bir söz..
|
|
07-15-2010, 01:15 | #5 |
ALLAHIM ÜMMETİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ NASİP ET.İSLAM DAVASINI ÇIKARSIZ,TERTEMİZ OLARAK KALPLERİMİZE YERLEŞTİR.ÜMMETİ MUHAMMEDİ SIRATEL MUSTAKİME İLET. AMİN
|
|
07-15-2010, 02:16 | #6 | |
Alıntı:
Ya bende sayın zilzal'dan kopya çekeceğim sayın akıncı. Teşekkür ediyorum. |
||
07-15-2010, 02:21 | #7 |
erbakan hocayi elestirmek ayri bir seydir hakkini teslim etmek ayri birseydir..
akinci kardesiminde dedigi gibi erbakan bu ülkede muhafazakar kesimin kendini siyasal alanda özgürce ifade etmesini saglamistir.. evet siyaseten yanlislar yapmistir ve bana göre su anda bunun ceremesini cekiyor ancak erbakan hoca nin ülkemize ve ülkemiz bazinda inancli insanlara katkilari asla yadsinamaz.. sonucta su anda yönetimde olan liderlerde bu tedrisattan gecmedi mi.. siyaseten yollarimiz ayrilsada sezarin hakkini sezara teslim etmeliyiz erbakan olmasaydi ülkemizde chp ve onun karsi tezi dp zihniyeti olacakdi.. ancak erbakan bu ülkede tek sorunun türkce ezan olmadigini inanclilarin cumhuriyetin kurulusundan beri yeterince sorunlari oldugunu dile getirmistir ve bu ugurda siyasi yasakli olmustur.. bizler burada erbakani konusurken cok hafife aliyoruz bazen ama hepimizin yasindan fazla siyasi tecrübesi ve hizmeti vardir ülkemize lütfen bunlarida gözardi etmeyelim.. |
|
07-15-2010, 02:25 | #8 |
Galevera, yukardaki alkışın aynısından sona da gönderiyorum. Sağol. |
|
07-18-2010, 00:06 | #9 | |
Alıntı:
|
||
07-18-2010, 00:23 | #10 |
ben bunu bir hadis olarak biliyordum.Erbakan hocamız bunu sıkca söyler.
Hadis mi değil mi? |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|