AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-18-2010, 13:36   #1
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart Obama sağlık reformunda Türkiye'yi taklit etti
Sanofi-Aventis Türkiye Ülke Başkanı Olivier Guillaume, Türkiye'de sağlık konusundaki reformların çok önemli olduğunu ve iyiye gittiğini, Türkiye'deki hastaların yüzde 95'inin kapsanıyor olmasının büyük bir özellik olduğunu belirterek, ''Dışarıdan bakarsanız Obama'nın Türkiye sistemini taklit ettiğini görebilirsiniz'' dedi.

Haberin detayı..
http://www.haberx.com/obama_turkiyey...8622,200).aspx

İşte bukadar,Karaosmanoğlunun bir sloganı var
Yani AK PARTİNİN ÇALIŞINDA OLUYOR

İspirli HEMŞEHRİM Sağlık Bakanım RECEP AKDAĞ büyük bir devrime imza atmıştır sağlıkta..evet sorunların tamamı bitmemiştir ama reformları tamamladığında TÜRK sağlık sistemi ÖRNEK bir yapı olacak
ABD gibi ülkeler TAKLİT için sıraya girecek
Bu milli görüş sağlık sistemi değil tamamen YERLİ tamamen AK Parti üretimi..

manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-18-2010, 14:34   #2
Kullanıcı Adı
rizzelli
Dünyada en iyi sağlık sistemi Fransa'da.Bakanımız ve bu konuda devrim yapanların Fransa'yı örnek aldığını biliyordum.ABD sağlık sistemini Fransa'ya göre şekillendiryor.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2010, 14:40   #3
Kullanıcı Adı
Mavera
evet saglik sistemi iyi, hosta bir konuda müzdaribim.. izin nedeniyle memleketteydim hava degisimi nedeniyle esim rahatsizlandi gece 11:00 de hastaneye gittik bir tane nöbetci doktor var belki 50 kisi siradaydi doktor hic muayene etmeden, serum vermeden bizi recete yazip yolladi ama ilaclarda fayda etmedi sabahta ilk isimiz özel hastaneye gitmek oldu..
kücük bir yerlesim yeride degil ama hastanede bir umursamazlik havasi gördüm belkide ben avrupa da rahatliga alistigim icin bana öyle geldi ama bana göre saglik konusunda daha katedilmesi gereken cok yol var ve bu acidan aile hekimliginide cok önemsiyorum..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2010, 16:50   #4
Kullanıcı Adı
sudaduran
OBAMA=ÇAKMA ERDOĞAN
sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2010, 16:55   #5
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
evet saglik sistemi iyi, hosta bir konuda müzdaribim.. izin nedeniyle memleketteydim hava degisimi nedeniyle esim rahatsizlandi gece 11:00 de hastaneye gittik bir tane nöbetci doktor var belki 50 kisi siradaydi doktor hic muayene etmeden, serum vermeden bizi recete yazip yolladi ama ilaclarda fayda etmedi sabahta ilk isimiz özel hastaneye gitmek oldu..
kücük bir yerlesim yeride degil ama hastanede bir umursamazlik havasi gördüm belkide ben avrupa da rahatliga alistigim icin bana öyle geldi ama bana göre saglik konusunda daha katedilmesi gereken cok yol var ve bu acidan aile hekimliginide cok önemsiyorum..
Bu bahsettiğinin tek sebebi DOKTOR vesayeti ve saltanatı
Recep Akdağ da tam bunun üzerine çalışıyor
Gerek TAM gün yasası gerek doktor açığının giderilmesi için yabancı doktorların da çalıştırılması gibi çözümler
Ve şuanda yeni açılan ünilerce ve eskilerinde çok saydı da TIP fakületesi açıldı
Eskiden YÖK doktor saltanatının sürmesi için doktor yetiştirilmesinde sürekli kısıtlama yapıyordu ki az olunca talep olsun ve sözlerigeçsin
Bu sorunların tamamı DOKTOR ARZI noktasında ki eksiklik yani doktor sayısının yetersizliği..
Alt 07-18-2010, 16:55   #6
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Bu bahsettiğinin tek sebebi DOKTOR vesayeti ve saltanatı
Recep Akdağ da tam bunun üzerine çalışıyor
Gerek TAM gün yasası gerek doktor açığının giderilmesi için yabancı doktorların da çalıştırılması gibi çözümler
Ve şuanda yeni açılan ünilerce ve eskilerinde çok saydı da TIP fakületesi açıldı
Eskiden YÖK doktor saltanatının sürmesi için doktor yetiştirilmesinde sürekli kısıtlama yapıyordu ki az olunca talep olsun ve sözlerigeçsin
Bu sorunların tamamı DOKTOR ARZI noktasında ki eksiklik yani doktor sayısının yetersizliği..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)