|
07-18-2010, 16:46 | #1 |
MHP "Sen açıldıkça analarımız ağlıyor"
Aydın'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin parti binasına astığı ERdoğan ile ilgili afiş indirilirken uzun süren gerginlik yaşandı. Şimdi ben afişi indirme veya polis olaylarını yazmayacağım BİR PARTİ TERÖRDEN NASIL NEMALANIR İŞTE SİZE AÇIK VE NET ÖRNEĞİ Başbakanımız BDP ve MHP ile görğşmemiş ikisi de TERÖRDEN nemalanıyor demişti Şimdi bu olay ise Erdoğanın ne kadar isabetli bir tesbitte bulunduğunu ayan beyan ortaya koyuyor.. Sanki AÇILIMLARDAN ötürü terör varmış sanki açılım yüzünden terör artmış sanki bu siyasi adımlardan ötürü mehmetçiğimiz ölüyormuş sanki bu siyasi açılımlar olmasa şehtler gelmeyecekmiş gibi bir söylem ve politika üreten MHP ye MARAŞ OLAYLARINI hatırlatırım.. Ellerinde silahlar ile katlettikleri insanların da anaları olduğunu hatırlatırım Kendisi bizzat TERÖR üretmiş bir hareketin TERÖRDEN böyle alçakça nemalanmaya çalışması KANIMIZA dokunuyor..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-18-2010, 16:48 | #2 |
BU MHPLİLERİN ANALARI İSRAİLLİ DEMEKKİ
|
|
07-18-2010, 17:50 | #3 |
kardes senin mesajlarindan cok rahatsiz oluyorum.. ak parti disindaki farkli düsüncelere hakarete varan yorumlar yapiyorsun..
bu yaptigin kin ve nefreti körükler onlar öyle yapiyor diye bizde ayni sekilde onlara tutum alacagiz diye bir kaide yok.. sonucta elestirininde bir seviyesi, adabi vardir.. ne demek analari israilli kimsenin anasi oglunun yaptigindan sorumlu tutulamaz nereden biliyorsun anasinin mhp li oldugunu! |
|
07-19-2010, 17:03 | #4 |
Ya bu ne kadar büyük çirkinlik böyle?
Gelip buraya aklına geleni yazıyorsun, bu fikir mi? düşünce mi? allah aşkına! yönetim bu kişinin bu tip yazılarına niye müdahele etmiyor anlamıyorum. Bu yazılarla mı hükümeti, partinizi savunuyorsunuz? Bu kafayla yazılan yazılarla insanlar size yaklaşmaz tam tersi uzaklaşır! (benim işime gelir bir muhalif olarak) Çok iticisiniz! Hele hele ANALAR Gibi herkes tarafından ortak değer olan, kutsal değerlerimizi bu şekilde edepsizce sözkonusu etmeniz çok çirkin! Sizi edebe davet ediyorum! |
|
07-19-2010, 20:32 | #5 |
Şu utanmazlığa bak, terörden nemalanıp, ağlayan anaların gözyaşlarını, duygularını sömürüp oy peşine düşen, askerliğini bile yaptığı mechul olan bir liderin saman yeli gibi esip gürlemesi, konustuklarının yarısının bağırmasından anlaşılamayacak kadar şov yapması var bir yanda, bir yandanda sanki anaların ağlamasından rahatsızmız gibi kendi ağlatıp diğerlerine iftira eden bir karakter... Durun bakalım 2011 de çeşmeler kapanınca bu sefer kime yanaşacaksınız...
|
|
07-18-2010, 16:49 | #6 |
Siz konuştukça yetmiş milyonun yarısı küfrediyor naber...
|
|
07-18-2010, 18:59 | #7 |
|
|
07-18-2010, 18:09 | #8 |
MHP süpriz yaşayabilir bu seçimde
Yani çok ilginç olur ama yine iki partiden müteşekkil bir chp bir de akp olan meclis görebiliriz.. |
|
07-18-2010, 18:13 | #9 | |
Alıntı:
referandumda evet cikarsa bu mhp icin sonun, baslangici anlami olur.. |
||
07-18-2010, 19:10 | #10 |
chp li belediye itfaiye aracı yollamamış,ak partiye ait belediyeden istenmiş.
chp mhp el ele Ne kadar ilginç değil mi ? Çıkar için bunlar yarın bir gün genel eve gidip oyda isterler. Bunlar kapandıkça analarda ölüyor kahrından haberler iyok. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|