![]() |
#1 |
![]() Bir sabah uyanıyoruz ve bir bakıyoruz ki dünya sular altında kalmış. Su üstünde kalan tek kara parçası var; o da Türkiye. Koca gezegende 70 milyon Türk'ten başka kimse kalmamış. İlk tepkiler ne olurdu
dersiniz?.. Buyrun Bakalım......: * Amma balık yeriz artık be! * "Türk'ün Türk'ten başka dostu yok" derlerdide inanmazdım. * Ulan tam da 'Uluslararası İlişkiler' bölümünü kazanmıştık. Şansa bak! * Artık ne ihracat kaldı ne de ithalat... Nihayet cari açığı, dış açığını filan sıfırladık... * Ülke olmak için ilk başvuran ilimiz Yalova oldu. * Tarkan'ın İngilizce albümü raflarda kaldı... * Bakanlar Kurulu kararı ile sularımız 12 bin mile çıkarıldı... * Piyasaya sahte dolar ve avro sürmekten tutuklanan kalpazanlar kendileriyle dalga geçen polislere saldırdı... * Ankara'da resmi temaslarda bulunan Fransa Cumhurbaşkanı Jak Şirak, T.C. vatandaşı olmak için başvurdu. Şirak'ın Türkiye Birliği'ne alınması için referandum yapılacak... * Stratejik açıdan hiçbir önemimiz kalmadı, ama artık ne önemi var. * Ülkemizde bulunan yabancı turistler "Ne iş olsa yaparım abi" diyip iş aramaya başladı. * Apo "Atın beni denizlere" deyip sürekli ağlıyor komutanım!... * Heyyooo!... Dünya Coğrafyası'ndan yırttık oğlum,dersler boş geçecek... * Edirne'den Ardahan'a gidilirmi be.. Dünyanın yolu!! * Ulan şimdi işin yoksa 4 yılda bir Olimpiyat düzenle dur.. ekleyecek bir şeyler varsa buyrun sıra sizin....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() * cumhurbaşkanlığı seçimi dünya başkanlığı ile eşdeğer olurdu..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ulan tam da 'Uluslararası İlişkiler' bölümünü
kazanmıştık. Şansa bak! SÜPERR |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hepsi çok hoş yaaaa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ülkemizde bulunan yabancı turistler "Ne iş olsa yaparım abi" diyip iş aramaya başladı. :D :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ankara'da resmi temaslarda bulunan Fransa
Cumhurbaşkanı Jak Şirak, T.C. vatandaşı olmak için başvurdu. Şirak'ın Türkiye Birliği'ne alınması için referandum yapılacak... bunlar ıstısna olarak hayatta kalmıs sanırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Olmaz ya oldu diyelim; Bir sabah uyanmışız ve bir de bakıyoruz ki tüm dünya sular altında, bir tek Türkiye su üstünde kalmış. Geyiklere bakın o zaman:
Belki bazılarımız okumuş olabilir ama e-maillerde dolaşan bu komik iletiyi sizlerle de paylaşalım dedik. Koca gezegende bizden başka kimse kalmamış. Dünya nüfusu 73 milyon. Tahmin edin bakalım ilk tepkiler ne olurdu? * Ulan tam da Harward Uluslar arası İlişkiler bölümünü kazanmıştım. Şansa bak. * İhracatımızın düşmesi, hatta bitmesi ekonomik göstergeleri de olumsuz da olumsuz etkilyor haliyle … * Piyasaya sahte dolar ve Euro sürmekten tutuklanan kalpazanlar kendileriyle dalga geçen polislere saldırdı. * Ohh bee! Bu yıl turizm patlaması olmayacak. * Sevgili Ağrılı hemşehrilerim, artık dünyanın en yüksek tepesi bizim ilimizin hudutları içinde. Hepimize kutlu olsun. * Burdur olarak ülke olmak istediğimizi dersek çok mu olur vali bey! * Amma balık yeriz ha. *Bakanlar Kurulu kararı ile kara sularımızı 12 bin mile çıkarıyoruz. *Stratejik açıdan da bi önemimiz kalmadı. Artık neyle övüneceğiz biz? *Biz demedik mi Ortega’nın futbol hayatını bitiririz diye * Tüh be, ara transferde Ronaldinho da Fener’e gelecekti. *Abi yemişim Halikarnası’nı, Yalıkavağı’nı. Bodrum Hansız, Helgasız çekilir mi bee. * Kurt hikayesi artık inandırıcı olmaz. Tarih kitaplarını da değiştirelim. Yaz oğlum: Orta-Asya Denizi’nden Anadolu’ya gelen Türkler'e bir yunus balığı yol gösterdi… *Büyük adamsın Orhan abi. Batsın bu dünya dedin battı işte! *Ben şimdi ne yapacağım Gren Card’ı yaa *Abi kafaya mı yedin sen, Edirne’den Kars’a gidilir mi? Dünyanın bir ucundan bir ucu. *Artık bu yağmurlar Balkanlardan da gelmez. Nerden geliyor desek yaa.. *Ulan işin yoksa 4 yılda bir olimpiyat ve dünya kupası düzenle dur.. *Bu yıl Dünya Kupası İzmir’de yapılacakmış. Favoriler de Galatasaray ve Fenerbahçe’ymiş. *Aa yavru vatan Kıbrıs da gitmiş. Vah Rauf bey vahh.. *O kadar da kursa gitmiştim. 7 dil biliyorum diye övünüyordum. *Yaşasın Kemalizm’i artık dünya çapında bir ideoloji yapbaliriz. *Dünyayı başınıza yıkarım sizin! -Geç abi başka bir beddua bul. * Ülke olmak için ilk başvuru Yalova’dan geldi. *Ohh be. Hiç sevmiyordum şu Ülkeler Coğrafyası dersini. Artık dersler boş geçecek desene.. *Türk’ün Türk’ten başka dostu yok abi. Bu böyle biline. * Ya oğlum dünya aleme rezil ettin. -Boşversene bizbizeyiz şurda. :D :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() *Yaşasın Kemalizm’i artık dünya çapında bir ideoloji yapbaliriz.
En çok da buna bayıldım.... Teşekkürler, gece gece iyi güldürdün...(+) |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() * Kurt hikayesi artık inandırıcı olmaz. Tarih kitaplarını da değiştirelim. Yaz oğlum: Orta-Asya Denizi’nden Anadolu’ya gelen Türkler'e bir yunus balığı yol gösterdi…
Bende buna eyvallah... :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() * Ya oğlum dünya aleme rezil ettin. -Boşversene bizbizeyiz şurda.
:D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|