|
08-20-2010, 13:08 | #1 |
Peygamberimiz'in(SAV) hangi ânında yanında olmak isterdiniz?
Kısa ve öz bir soru sormak istiyorum..
Peygamberimiz'in(SAV) hangi ânında yanında olmak isterdiniz?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-20-2010, 13:11 | #2 |
adem bey hoş bir başlık olmuş.... güzel paylaşımlar olacağından eminim.
Hani Taifde saldırıya uğramıştı ya... o zaman yanında olmak isterdim. İlk aklıma gelen bu oldu. |
|
08-20-2010, 13:14 | #3 |
eyvallah abi..oradaki yaşan olaylar sonrası efendimizn alemlere rahmet gönderildiğini ve rahmet peygamberi olduğunun en açık delilidir...
|
|
08-20-2010, 13:21 | #4 |
İçinde Peygamberimiz Muhammed Mustafa Ahmed Mahmud s.a.v.'in bulunduğu ''HER AN'' biz Müslümanlar için değerlidir... Her Anında ayrı ayrı bulunmak Müslümanlar için İzzet ve Şereftir...!
Bedir Savaşında Savaşa çağırdığında sıcaktan insanların gelmek istememesi halinde üzüldüğü anda olmak ve SaddbinMuaz hazretlerinin ''Sen bize denizi gösterip dalarsan Vallahi bizde dalarız'' şeklinde nidasına karşılık sevincini gözlerimle görmek isterdim acizane... Ama Elhamdülillah görmüş kadar oluyoruz Allah'ın izniyle... |
|
08-20-2010, 13:34 | #5 |
Söz konusu Peygambermiz olunca, insan her adım atışında onunla birlikte yürümek ister ... Onun yanında olmak acısını, sıkıntısını, sevincini, mutluluğunu, hüznünü paylaşmak, her sözünde bir ebubekir edasıyla: o söylediyse doğrudur Resullah söylediyse doğrudur diyebilmek, diyebilecek kadar yakın olmayı herkes ister... Bende isterim... Gönüldür bu ister ama şahsi olarak onun yanında olmayı haketmediğimizi düşünüyorum... Böyle bir isteğe bile hakkımın olmadığını düşünüyorum ... |
|
08-20-2010, 13:48 | #6 |
ilk aklıma gelen taif ve uhudtayken
|
|
08-20-2010, 13:58 | #7 |
Uhud savaşında bir an korumasız kaldığı zannedildiği anda yanında olmak isterdim...
Onu Arkama alıp düşmanlarına karşı hücum etmek isterdim... |
|
08-20-2010, 15:53 | #8 |
Bedirde yanında olmak isterdim...
Küfre direnen Müslümanların ilk zaferini kazandığı sırada orda olup kılıç sallamak isterdim... |
|
08-20-2010, 16:45 | #9 |
Doyasıya rüyalarımda görsem bile yeter.
Şefaatini üzerimizden eksik etme Ya Resullah |
|
08-20-2010, 16:50 | #10 |
Arkasında bir kere de olsa namaz kılarak yanında bulunmak isterdim.Eminim onun imamlığı gönlüm ne kadar kirli ve paslı da olsa o kiri ve pası yok edecektir.Ve işte ancak o zaman dünya gözüyle erişebilirim vuslata.Ancak o zaman miracı gerçekleştirebilirim ancak o zaman tamamen samimiyet ve aşk dolu bir Hay! çekebilirim. Şahsi görüşlerim bu yönde.
Teşekkürler adem abi her zaman ki gibi manidar bir konu açmışsın. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|