08-26-2010, 15:11 | #1 |
Komunist Maşalarda 'Hayır' Propagandasında
Referandum'da Hayır kampanyası başlatıldı
Paz, 07/25/2010 - 18:29 TKP, bugün Taksim’de yaptığı bir eylemle “12 Eylül Anayasa Referandumu’nda Hayır” kampanyasını başlatırken, 12 Eylül’de “Hayır” denmesinin halkımız için bir başlangıç olması gerektiği kaydedildi. Türkiye Komünist Partisi (TKP) bugün Taksim’de yaptığı eylemle 12 Eylül’de yapılacak Anayasa referendumunda “Hayır” diyeceğini açıkladı. Coşkulu sloganların atıldığı eylemde, “Halkı Aptal Yerine Koyanlara İkinci 12 Eylül’de de Hayır” denildi. Bugün İstiklal Caddesi’nde Tünel’de toplanan TKP üyeleri ve dostları, Taksim Meydanı’na doğru yürüyüşe geçti. Yüzlerce kişinin katıldığı yürüyüşe vatandaşlar da alkışlarıyla destek verirken, yürüyüş boyunca, “12 Eylül AKP ile sürüyor”, “Tayyip’in yasası cunta yasası”, “Halk Hayır diyecek Tayyip Sultan gidecek”, “Gerici, hırsız halk düşmanı AKP”, “AKP’den hesabı emekçiler soracak” sloganları attı. Uzun yürüyüşün ardından Taksim Meydanı’nda bir basın açıklaması yapıldı. http://www.tkp.org.tr/referandum2010...asi-baslatildi
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-26-2010, 15:16 | #2 |
Bu maşalar tamamen ulusalcıların denetimi altında....
|
|
08-26-2010, 15:18 | #3 |
O zaman 1. 12 eylül'e ever diyorlar ?
Bunlar katıksız mal diyorum kimse inanmıyor ki bana ben napayım işte gösteriyor kendileri. pkk ya eleman yollayan bu kansızlardan zaten evet beklenmez. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|