AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 11-09-2007, 12:17   #1
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart İSTİKLAL MARŞI'na yapılan saygısızlığı protesto ediyorum
Bazı gençlerin okullarında İstiklal Marşımız okunurken yaptıkları saygızlığı ve bir de marifetmiş gibi gülenleri protesto ediyorum.Var mı bana katılan?

ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-09-2007, 13:07   #2
Kullanıcı Adı
scheriff30
HER ZAMAN ARKANDAYIM BU VATAN BU BAYRAK O MARŞ KOLAY KAZANILMADI EĞER RAHATSIZ OLAN VARSA BU ÜÇ DEĞİŞMEZDEN ZEVKLE DİNLEDİĞİ BİR YERE YOLU AÇIK OLSUN
scheriff30 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2007, 13:12   #3
Kullanıcı Adı
parabol
evet haklısın ıkı paralık sarkıcılar gıbı agız oynatıyorlar bagımsızlıgımız sımgeleyen marsımızı soylerken..gulup konusuyorlar..yazıklar olsun hepsıne
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2007, 13:24   #4
Kullanıcı Adı
Feride
ben de saygısızlık yapanları protesto ediyorum. böyle yapanlar bana göre kendilerinden bihaber kişiler malesef >
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2007, 13:46   #5
Kullanıcı Adı
O 1 AKPARTİLİ
Bende varım
O 1 AKPARTİLİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2007, 14:08   #6
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
eee bende varım tabi ki doğal olarak....
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2007, 14:17   #7
Kullanıcı Adı
akzeinebu
yanlız arkadaşlar iyi güzel protesto ediyorsunuzda ciddi anlarda insan bir kriz geliyor ve engel olamıyorsun kendine misal lisedeyken istiklal marşı sırasında bir arkadaş hapşurmuştu öndeki arkadaşın sırtı felaket bir şekilde batmıştı ve güldük işin garibi kendimi tutmaya çalışıyorum ama tutamıyorum yapıcak bişi yok ayrıca ben askerlerin bulduğu dimdik hazır ol vaziyetinde durulmasınada karşıyım istiklal marşı törenlerinde istiklal marşı söylenirken saygı duymayla bitmiyor iş sadece hee şöyle derseniz gülmek değilde belki konuşmak işte ne bileyim abartıllı şekilde başkalarını rahatsız edicek şekilde haraket etmeye tamam yanlış ama dediğim gibi ciddi anlarda bazen krize girebiliyor insan
akzeinebu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2007, 14:26   #8
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
akzeinebu Nickli Üyeden Alıntı
yanlız arkadaşlar iyi güzel protesto ediyorsunuzda ciddi anlarda insan bir kriz geliyor ve engel olamıyorsun kendine misal lisedeyken istiklal marşı sırasında bir arkadaş hapşurmuştu öndeki arkadaşın sırtı felaket bir şekilde batmıştı ve güldük işin garibi kendimi tutmaya çalışıyorum ama tutamıyorum yapıcak bişi yok ayrıca ben askerlerin bulduğu dimdik hazır ol vaziyetinde durulmasınada karşıyım istiklal marşı törenlerinde istiklal marşı söylenirken saygı duymayla bitmiyor iş sadece hee şöyle derseniz gülmek değilde belki konuşmak işte ne bileyim abartıllı şekilde başkalarını rahatsız edicek şekilde haraket etmeye tamam yanlış ama dediğim gibi ciddi anlarda bazen krize girebiliyor insan
bu hani şeyden kaynaklanıyo bence. bişeyler yasak olunca insan o anda absürt bişey yapmak ister ya heralde ondan olsa gerek..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2007, 14:28   #9
Kullanıcı Adı
akzeinebu
yaa tutamıyosun kendini ben bu konularda çok hassas olan biriyim ama bi kere oldu böle bişi engel olamadım vallahi
akzeinebu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2007, 17:18   #10
Kullanıcı Adı
parabol
suana kadar ıstıklal marsında yapılan hıc bır absurd harekete karsı tepkı gostermemısımdır..cunku okurken sdece okumam ben ıcıne gırerım hıssederım o an baska bır sey gormez gozum..bu nedenle hıc bırsey yapılan hareketı mazur gosteremez bana..
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)