|
![]() |
#1 |
![]() Değerli arkadaşlar, Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, bugün bir kabulde yaptığı açıklamasında, AK Parti'nin aldığı %47'lik oy oranının, kendilerine ait olan, emanet/ödünç oylar olduğunu belirtmiş... Şimdi, Sn Kurtulmuş'u ben, fevkalade değerli bir akademisyen ve modernizasyon/değişim yanlısı bir siyasetçi olarak bilirdim... Taaki son kurultay sorunları ve Erbakan Hoca ile son görüşmesine kadar. Kurtulmuş, birden bire, beyanatlarında değişiklikler göstermeye başladı... Nedeni nedir? Bu emanet oy açıklamasını, 2007 seçimlerinden sonra DTP/BDP yapmıştı... Kurtulmuş'un, kelime taklitinin sebebi nedir? Sizce de AK Parti'nin kitlesi, Saadetin emanetçi güruhuna mı tekabül ediyor?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Mg nin işine akıl ermez...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ayıptır, Kılıçdaroğlu ndan farkı kalmamış, BBP kadar çalışmadı teşkilatınız nasıl bu kadar pişkin olabiliyorsunuz.
Konu unnamed tarafından (09-17-2010 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: üsluba dikkat.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Konu unnamed tarafından (09-17-2010 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() kendilerine ait değil ama bir zamanlar kendilerine atılan oylardı...
Bu çok normal... Halk hizmet yapana ve hak edene oy verir... kendini tanıtmak için bir çok imkanın olan 21.yy da çıkıpta o oylar emanet demek yanlış... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Nedense saadetten gelen eleştiriler hiç ağırıma gitmiyor
Bende liderliğe giderken içimiden çıkan bir isim bazı örgütlenmelerle iş birliği yaparak iktidara gelse bende tepki duyarım birazda adamların yerine koyuyorum kendimi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ne olduysa iftar basma olayindan sonra oldu.. gerci öyle darbe filan aldiginida görmedim ama
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |