AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-17-2010, 20:43   #1
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Arrow ... Ve KPSS İptal Edildi
KPPS iptal edildi yeni sınav yapılacak

KPSS'de kopya iddialarıyla başlayan süreç sonunda sınavın yeniden yapılması kararlaştırıldı..

Lisans mezunlarına yönelik 10 Temmuz Cumartesi günü yapılan sınav sonrasında kopya iddiaları ortaya atılmış ve öğretmen atamaları iptal edilmişti..
Ve beklenen oldu sınavın eğitim bilimleri testi iptal edildi..

AYRINTILAR GELECEK..

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-17-2010, 20:51   #2
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
bence çok iyi oldu ya... tekrar bi stres olcak ama birçok haksız atamanın önüne geçilmiş olcak...
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2010, 21:02   #3
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence çok iyi oldu ya... tekrar bi stres olcak ama birçok haksız atamanın önüne geçilmiş olcak...
burda ben de dahil olmak üzere bazılarımız KPSS de kopya var deyince bazı kendini bilmezlerin saldırısına uğradık. hakaret işittik. yalancı ve iftiracı olmakla itham edildik.

koskoca ÖYSM başkanı Yarımağan daha ilk gün kopya iddiaları için "tembellerin, kazanamamışların, mutsuzların uydurduğu bir iddia" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. hala görevinde neden duruyor anlamış değilim.

hayırlısı olsun..
Alt 09-17-2010, 21:25   #4
Kullanıcı Adı
BeDeVİ
Yazık oldu binlerce insanın emeğine buna sebeb olan herkesin allah cezasını versin..
BeDeVİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2010, 21:48   #5
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Alıntı:
Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
burda ben de dahil olmak üzere bazılarımız KPSS de kopya var deyince bazı kendini bilmezlerin saldırısına uğradık. hakaret işittik. yalancı ve iftiracı olmakla itham edildik.

koskoca ÖYSM başkanı Yarımağan daha ilk gün kopya iddiaları için "tembellerin, kazanamamışların, mutsuzların uydurduğu bir iddia" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. hala görevinde neden duruyor anlamış değilim.

hayırlısı olsun..
kpss de kopya yılardır vardı yok demek için kör olmak gerek... bana kpss ye gircek bir arkadaş doğuda girmek istediğini söyledi neden dedim kendisi dediki; arkadaşlarım var doğuda ve yıllardır orda sıfır bilgiyle bile girip kalem oynatmadan atanan çok arkadaşalr olduğunu söyledi dedi, en azından matematiği çeksem yeter dedi tabi gtmedi sonradan vicdanı rahat etmedi...ve bu gerçek yıllardır vardı zaten ... bu sene çok üstüne düşüldü bakın neler çıktı öss hatta ales sınavı için soruşturma başlatıldı.... gerçekten çok çalışıp sınavı iyi geçen arkadaşlara çok üzüldüm ama tekrar edilecek sınavda daha iyi olacaktır inşallah...
Alt 09-17-2010, 21:51   #6
Kullanıcı Adı
BeDeVİ
Alıntı:
kpss de kopya yılardır vardı yok demek için kör olmak gerek... bana kpss ye gircek bir arkadaş doğuda girmek istediğini söyledi neden dedim kendisi dediki; arkadaşlarım var doğuda ve yıllardır orda sıfır bilgiyle bile girip kalem oynatmadan atanan çok arkadaşalr olduğunu söyledi dedi, en azından matematiği çeksem yeter dedi tabi gtmedi sonradan vicdanı rahat etmedi...ve bu gerçek yıllardır vardı zaten ... bu sene çok üstüne düşüldü bakın neler çıktı öss hatta ales sınavı için soruşturma başlatıldı.... gerçekten çok çalışıp sınavı iyi geçen arkadaşlara çok üzüldüm ama tekrar edilecek sınavda daha iyi olacaktır inşallah...
Katılıyorum.. Çok doğru. Türkiye de sınavlar 2 tane gözetmenin vijdanına kalmış. Bayan gözetmenler pür dikkat erkek gözetmenler de ise kimse umurlarında değil.

BeDeVİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2010, 21:52   #7
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
kpss de kopya yılardır vardı yok demek için kör olmak gerek...
haklısınız. sadece kpss de değil ÖSYM nin düzenlediği her sınavda kopya oluyordu yalnız son KPSS de ki kadar değil..

6 yıldır tek bir Allahın kulu 120 de 120 net yapamazken bu sene 120 de 120 yapan 350 aday çıktı. o kadar aç gözlü insanlar ki adamlara kopya geliyor 90- 100 net yeterli kendilerine ama aptallıklarından dolayı hepsini doğru cevaplıyorlar.

bu tür kişilere çok ciddi yaptırımlar yapılmalı. hırsız meslektaş istemiyoruz..
Alt 09-17-2010, 22:00   #8
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Alıntı:
Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haklısınız. sadece kpss de değil ÖSYM nin düzenlediği her sınavda kopya oluyordu yalnız son KPSS de ki kadar değil..

6 yıldır tek bir Allahın kulu 120 de 120 net yapamazken bu sene 120 de 120 yapan 350 aday çıktı. o kadar aç gözlü insanlar ki adamlara kopya geliyor 90- 100 net yeterli kendilerine ama aptallıklarından dolayı hepsini doğru cevaplıyorlar.

bu tür kişilere çok ciddi yaptırımlar yapılmalı. hırsız meslektaş istemiyoruz..
ve yanı sıra sadece şıkları işaretliyor karalama yapmıyorlar... ama bugün aynı kitapçıklara tekrar bakıldığında karalama yapıldığı görülüyor.. yani bu suça teşebbüs edenlerden birileride YÖKün üst düzey insanlarından biri olabileceğini gösteriyor ne acı...
Alt 09-17-2010, 20:59   #9
Kullanıcı Adı
.::ReyyaN::.
Kendi çabası ile başarı elde edenlere yazık oldu
.::ReyyaN::. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2010, 21:36   #10
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Sınavını başarıyla verip askere giden vatandaşın hakkını kim ödeyecek ?
Kaç ay geçmiş üstünden
Öğretmen olsalar bile ömür boyu kul hakkı yiyeceklerinin farkındamı bu insanlar
Ya ösym başkanı olacak adam buna vesile olduğunun belkide insanların günahlarınıda yükleneceğinin farkındamı

YÖK BAŞKANI VE ÖSYM BAŞKANI GÖREVDEN ALINMAZSA HÜKÜMET HALK NEZDİNDE KÜÇÜK DÜŞMÜŞ OLUR. YÜZBİNLERCE İNSANIN HAKKINA GİRENLER BUNUN HESABINI VEREMEZLER !

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)