AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-09-2007, 21:46   #1
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart 'Özal'ın cesareti Erdoğan'da yok'
Çarşamba günü Avukatlarıyla görüşen teröristbaşı Öcalan yine mesaj gönderdi.

İKİNCİ ÖZAL OLAMAZLAR

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın cesur ve akıllı biri olduğuna dikkat çeken Abdullah Öcalan, 'Şimdi Abdullah Gül ve Erdoğan için ikinci Özal diyorlar. Bunlarda Özal'ın ne kişiliği, ne de cesareti olduğunu sanmıyorum. Yanılmış olmayı istiyorum ama ikinci Özal olamazlar' dedi.

MALEZYA MODELİ vurgusu yaptı

Bunlar aslında Nakşilik ile biz Kürtlerin bir kısmını içimize aldık, diğerlerini de millet-ümmet anlayışıyla içimize alacağız. Kürt sorununu da bu şekilde çözmüş olacağız diye umuyorlar. Malezya örneği dedikleri ılımlı İslam projesi budur. Kürt işbirlikçilerine dayanıyorlar. Özellikle bu işbirlikçi kesimi ekonomik anlamda palazlandıracaklar. Bu da yoksul kesimle aralarında bir uçurum ve çatışma doğuracaktır. Kürtlerin bunu kabul edeceğini düşünmüyorum. Kürtler buna karşı bloke olacaktır. Kürt işbirlikçilerinin de karşısına dikilecektir.

10 BİN PKK'LI
Önümüz Kış. Bahara kadar PKK'nin sayısı muhtemelen on bine ulaşır. Baharla birlikte ortaya çıkarlar. PKK günde bin kişi öldürse, onlar da günde bin Kürdü öldürse, yirmi otuz köyümüzü yaksa ne olur? Yine sorun çözülmez. PKK'yi bitiremezler bu şekilde, PKK gittikçe derinleşir.

ENSONHABER.com

selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-09-2007, 21:58   #2
Kullanıcı Adı
Meftun
:-X
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2007, 21:59   #3
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
yazık buda kendi kendini avutuyo.
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2007, 22:07   #4
Kullanıcı Adı
erenon
bakın burda doğru söylüyor çünkü özal bir ayrıcalıktı bir topal devrimciydi erdoğan güçlü bir lider iyi bir örgütleyici teşikilatçı ama özal bir devrimci idi;türkiye yi kapalı toplumdan liberal bir topluma geçirdi ; özal ufuk sahibi idi ve cesurdu
dönemin genelkurmay başkanın istifasını isteyebilecek kadar aykırı birisiydi
başkan baba bushun özalla sabahlar dek süren telefon görüşmeleri ırak konusunda adeta özalı bir danışman konumuna getirmişti ve orta asya türki cumhuriyetlere son gezisinde 10 binler ardına durmuş cuma namazını özal kıldırmıştı ve görevli subaylarada hadi bir abdest alında sizde namaz kılın yahu korkmayın laikliğe bir şey olmaz demişti.

özal bir başka liderdi;azarbaycana ermeniler saldırdığında kars ta yapılan kış tatbikatında dönemin hava kuvvetleri komutanına bizim uçaklar hiç hata yapmaz mı diye sormuş hava kuvvetleri komutanıda yapmaz diyince yapsınlar paşam bir gece kalksınlar yanlışlıkla erivanı vursunlar diyecek kadar cesurdu.

ÖZAL KALIPLARI YIKAN İNSANDI itiraf etmemiz gerekirse özalın bilgi birikimi donanımı belki abdullah gülde vardır ama erdoğanda olmadığı kesin.
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2007, 22:10   #5
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
bakın burda doğru söylüyor çünkü özal bir ayrıcalıktı bir topal devrimciydi erdoğan güçlü bir lider iyi bir örgütleyici teşikilatçı ama özal bir devrimci idi;türkiye yi kapalı toplumdan liberal bir topluma geçirdi ; özal ufuk sahibi idi ve cesurdu
dönemin genelkurmay başkanın istifasını isteyebilecek kadar aykırı birisiydi
başkan baba bushun özalla sabahlar dek süren telefon görüşmeleri ırak konusunda adeta özalı bir danışman konumuna getirmişti ve orta asya türki cumhuriyetlere son gezisinde 10 binler ardına durmuş cuma namazını özal kıldırmıştı ve görevli subaylarada hadi bir abdest alında sizde namaz kılın yahu korkmayın laikliğe bir şey olmaz demişti.

özal bir başka liderdi;azarbaycana ermeniler saldırdığında kars ta yapılan kış tatbikatında dönemin hava kuvvetleri komutanına bizim uçaklar hiç hata yapmaz mı diye sormuş hava kuvvetleri komutanıda yapmaz diyince yapsınlar paşam bir gece kalksınlar yanlışlıkla erivanı vursunlar diyecek kadar cesurdu.

ÖZAL KALIPLARI YIKAN İNSANDI itiraf etmemiz gerekirse özalın bilgi birikimi donanımı belki abdullah gülde vardır ama erdoğanda olmadığı kesin.
her liderin kendine has özellikleri vardır. yani bunda o özellik yok diye yargılayamayız. her liderde bütün özellikler olcak diye birşey yok. ama merak etmesin kimse yakında öle bir lider gelcek ki her özellik olcak ;) yanlış anlaşılmasın AK PARTİ'yi destekleyen bir lider
Alt 11-09-2007, 22:11   #6
Kullanıcı Adı
erenon
isim alsak kim gelecekmiş)
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2007, 22:13   #7
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
isim alsak kim gelecekmiş)
yok veremem ;) ama çok ciddiyim
Alt 11-09-2007, 22:19   #8
Kullanıcı Adı
loneliness
Bu adamın ben bu fikirleri ortaya attığına dahi inanmıyorum... Birileri işlerine geldiğince apo şerefsizinin adıyla beyanatlar yayınlatıyor
Alt 11-09-2007, 22:21   #9
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Alıntı:
loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Bu adamın ben bu fikirleri ortaya attığına dahi inanmıyorum... Birileri işlerine geldiğince apo şerefsizinin adıyla beyanatlar yayınlatıyor
ben inaniyorum abi o izledigim pkk belgeselinde ondan gelen kagitlari onderlik boyle demis boyle dememis diye yorumluyordu teroristler
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2007, 22:22   #10
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Alıntı:
loneliness Nickli Üyeden Alıntı
buda olabilir

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)