|
10-01-2010, 15:31 | #1 |
Sana duyduğum sevginin hakkı için ne olur ne olur sende sev beni ...
Ya Muhammed Ya Muhammed Benim sana sevdam bir cicegin suya bir annenin yavrusuna Bir bülbülün güle sevdasi gibi ey Nebi Sana duydugum sevginin hakki icin ne olur ne olur sende sev beni Hani bir güzele asik olursun ya devamli onu düsünürsün Hep onula birlikde olmak onun cemaline bakmak istersin ya Iste bende aynen öyle hep seni görmek istiyorum ey Nebi Hani sevdigin yaninda olmadiginda hep onu özlersin ya Hasretinden yanarsin ya alev alev yokluyla tükenirsin ya Yavas yavas gel diye haykirirsin ya kulaklari yirtarcasina Iste bende aynen öyle özlüyorum seni Hasretinle yaniyor ve gel diye haykiriyorum sana ey Nebi Hani askini bir gül ile ilan edersin ya sevgiline Mahcup bir sekilde uzatirsin ya gülü eline sonra Gözünün icine dalib da fisildarsin ya seni seviyorum diye Iste bende aynen öyle damarlarimda her bir zerreme senin sevgini tasiyan Kanimin rengini kirmizi bir gülle utangac bir halde huzuruna geliyorum. Sevgi dolu ve titrek sesimle mirac’ta en büyük sevgiliyi gören. O guzel gözlerine bakib binler kez fisildiyorum Seni seviyorum ey Nebi Seni seviyorum ey Sevgili Hani sevgilin ne isterse yaparsin ya olmazlari oldurursun ya Gerekirse gözünü kirpmadan canini bile verirsin’ya Iste bende aynen öyle canimi yoluna serdim senin yeterki sen iste Sevdan ugruna bir degil bin can vereyim ey Nebi Hani sevgilisi hatirlatan her seyi sever ya asik Sevgilisi yokken onlarla avunur ya onlara sarilip aglar ya Iste bende aynen öyle seni hatirlatan her seyini Acilarin ve sevinclerin bin türlüsünü yasadigin Mekkeyi Ilk vahiy aldigin nur dagindaki hirayi Karsisinda namaz kildigin Beytullahi Miraca ciktigin mescidi aksayi Mubarek ayaklarinla bastigin her karis topragi Karanlik gecelerimizin yildizlari olan o yüce sahabeleri Hz Ebu Bekiri Hz Ömeri Hz Osmani Hz Ali’yi Ve digerlerini Ehlibeytini ve ensari ve muhaciri Tarihin en büyük medeniyetinin ve en faziletli Devletini kurdugun Medineyi mescidini O mubarek mezarinin bulundugu kutlu sehr Imanin ve yiyitliginle destan yazdigin Bediri Amcan Hz Hamzanin sehitlere efendi oldugu uhudu Seni koruma serefine nail olan Magranin agzindaki örümcekleri Hacerül esvedi Bindigin deveyi Ictigin zemzemi Hirkayi serifini Mubarek sakalinin telini Öpülesi ayak izini bana seni hatirlatan her seyi Seviyorum ey nebi Ve bize miras biraktigin Kurana sariliyor Ve hakkiyla emanetine sahip cikamadigim icin agliyorum Hani seven insansevgilisi icin geceler boyu göz yasi döker ya Sevgilisine kavusmak icin Mevlasina el acip yalvarir ya Iste bende aynen öyle nurundan yoksun karanlik gecelerimde Göz yasalariyla ellerimi acip Seni dileniyorum ey Nebi Anam babam sana feda olsun ey Nebi Canim kanim sana feda olsun Bu günahkar kul yoluna kurban olsun ey Sevgili Yüregim corak bir toprak gibi Kizgin bir cöl gibi sana susamis Senin askina susamis ey Nebi Sen benim sevgi yamurumsun Askini yamur gibi yagdir yüregime Sonsuza kadar sagnak askin yagsin kalbime O sevgi yagmurlarindan bin bir cesit güller actir gönlümde Her bir güle Muhammed ismini vereyim Her birini ayri ayri koklayip seveyim ey Nebi Kirmizi güllerle yüregimin tam ortasina Seni seviyorum ey Nebi diye yazayim Beyaz güllerle ne olur efendim Sende beni sev diye yazip sana yalvarayim Sadece benim yüregim degil Tüm yürekler senin sevgi yagmurlarina muhtac efendim Kücük elleri büyük yürekleriyle Ebabiler gibi zulmün üstüne tas yagdiran Mazlum cocuklarin yüreginede yagdir Sevgi yagmurunu sagnak sagnak Yine bana gel efendim Su günahkar kalbime sevgine muhtac Askina susamis yüregime gir Ya Muhammed Ayi böldügün gibi yüregimide askinla ikiye böl Bir tarafinda en büyük sevgili kurulsun en zirveye Bir tarafinda sen kur tahtini Ibrahimin baltasini al eline ve kir yüregimdeki bütün putlari Musanin asasini getir de vur gönlüme böl yürek denizimi ikiye Ve en büyük sevgilinin sevgisiyle senin sevgin El ele gecsin yüregimin zirvesine giden yolda Ve sonra kapansin yürek denizi Fravuni sevgiler bogsun iman denizlerimin dalgalarinda Yüregime gel ya Muhammed yüregim seni beklemek de Bu yarali yürek sanki hicretinden önceki Medine Gel ya Muhammed gelde ve iman devletini kur yüregimde Yüregime gel ya Muhammed misafirlerin en azizi en güzeli Misafirlerin en mubaregi en mukaddesi misafirlerin gülü Güllerin kendisinden güzellik ve ilham aldigi gül yüzlü gül yürekli Nebi Gelde gülle donalt kalbimi gelde nurunla dolsun yüregim Gelde sevginle kansin yüregim gelde askinla yansin yüregim Sensiz garibim sensiz bicareyim sensiz avareyim Sensiz ana babasini kaybetmis gözü yasli kalbi yarali bir yetimim ey Nebi Gelde sevindir beni oksa saclarimi al gönlümü Tutki erken yitirdigin kasimin Doyamadigin Abdullahin sevkatinle sar beni Muhabbetinle kusat beni ey Nebi Ve ümmetin boynu bükük Ümmetin diz cökmüs yüreginde Haydi yüregime gel ey Nebi Cebraille burakla gel Ve imani yaralanmis izzeti paralanmis Namusu ayaklar altina alinmis Her cephede yenik düsmüs ümmetinin yüregini Sevgi yagmurunla yika ve cikar Miraca Yüregime gel ya Muhammed Yüregime gel ey Nebi Hasretin yüregimde bir kor gibi Gel artik gel artik ey Sevgili Gönlümün sultani sevdiklerinize sevginizi söyleyin buyuruyorsun Iste söylüyorum iste sevdiklerime sevgimi haykiriyorum Ey Allah’im ey sevgililer sevgilisi Ey en büyük sevgili Seni seviyorum seni seviyorum Ey Nebi ey Sevgili Ya Muhammed ya Muhammed Seni seviyorum seni seviyorum Seni seviyorum seni seviyorum Elfu elfi selatin ve elfu elfi selamin aleyke Ya ResulAllah Erol Cam __________________ İnsanın her nefeste iki defa şükretmesi lazım.. Biri nefes aldığı için, diğeri verdiği için... Çünkü; verip alamamak, alıp verememek var… Şeyh Sadi Şirazi
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-01-2010, 17:07 | #2 |
Kizgin bir cöl gibi sana susamis
Senin askina susamis ey Nebi Sen benim sevgi yamurumsun Askini yamur gibi yagdir yüregime Sonsuza kadar sagnak askin yagsin kalbime O sevgi yagmurlarindan bin bir cesit güller actir gönlümde Her bir güle Muhammed ismini vereyim Her birini ayri ayri koklayip seveyim ey Nebi Ne kadar içten bir şiirdir bu böyle. Allah onun yolunda olan ve razı olduğu hayırlı kullarından eylesin bizleri. Paylaşım için Allah razı olsun kardeşim emeğine sağlık. + |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|