|
![]() |
#1 |
![]() Trabzon`da bulunan Cumhurbaşkanı Gül, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yaşlı bir kadın, boynuna sarıldığı Cumhurbaşkanı`nın iki yanağından öptü. Gül, aldığı 3 simit için 100 lira ödedi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Trabzonspor tesislerini ziyaretinin ardından belediye başkanlığına giderken yolda makam aracını durdurarak ``Kunduracılar Caddesi`` olarak bilinen tarihi çarşıyı gezdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve sevgi gösterisinde bulundukları Gül, esnafa ``hayırlı işler`` diledi. Cumhurbaşkanı Gül`e, trafiğe kapalı olan cadde boyunca yürürken bazı vatandaşların ve esnafın camlara ve balkonlara çıkarak el salladıkları görüldü.Gezintisi sırasında Gül`ün boynuna Trabzonspor`un renkleri olan bordo-mavi kaşkol ile havlu takıldı. Bir vatandaş da Gül`e bordo mavi yapay gül takdim etti. Caddede bulunan bir simitçiden 3 simit alan Cumhurbaşkanı Gül, karşılığında 100 lira ödedi. Çarşının çıkış noktasından sonra Atatürk alanına gelen Gül`e burada toplanan vatandaşlar da sevgi gösterilerinde bulundu. Gül, çok sayıda kişiyle fotoğraf çektirdi. Yaşlı bir kadın, boynuna sarıldığı Cumhurbaşkanı Gül`ü iki yanağından öptü. Alanda bulunan tarihi belediye binasının balkonundan vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye`nin en güzel, en şirin ve en eski şehirlerinden Trabzon`u ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Vatandaşlara gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür eden Gül, ``Burası Fatih`ten, Yavuz Sultan Selim`den, Kanuni Sultan Süleyman`dan izler taşıyor. Bu şehrin bir çok özelliği var. Ne mutlu ki siz de bu şehrin en seçkin insanlarısınız`` dedi. Kamu görevlilerinin vatandaşlara hizmet etmek için elinden geleni yaptığını anlatan Gül, halkın her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi. Gül, konuşmasının ardından Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu`ndan kentte yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı. Gümrükçüoğlu, Belediye Özel Defterini imzalayan Gül`e şekerlik ve gümüş işlemeli bir tabak hediye etti. Basına kapalı devam eden belediye ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Gül`e belediye binasından ayrılırken yöresel kıyafetli yaşlı bir kadın tarafından bir poşet ceviz verildi. 28 Yıl Aradan Sonra Bir Cumhurbaşkanı Trabzon'da Kenan Evren; darbeden sonra hazırlattığı anayasayı halka tanıtmak için “1982 Anayasası’nı Devlet Adına Tanıtma Programı” adı altında bir yurt gezisi düzenlemiş ve ilk mitingi de 25 Ekim 1982 tarihinde Trabzon’da yapmıştı.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Analiz Merkezi / Haber61
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 28 yil aradan sonra inanilir gibi degil. Canim memleketim orda olmayi o kadar cok isterdim ki...
3 simite 100 lira simitci yasadi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Simitçi deyip geçmeyin burada ara mahallerde geze geze simit satan simitçi günde en az 70 lira net temiz kalıyor diyor.
Bu kafasının üstünde satan ![]() Birde çarşıda ufak tezgahta satanlar para kırıyor valla izmitte simit : 75 kuruş simitçimi olsam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Gündelik 70 lira mi ?
Hadi ya 75 kurumus olmusmu. Ben bu yaz trabzondayken 45 yada 50 kurustu galiba yanlis hatirlamiyorsam. Ben simitci olsam o güzelim taze taze simitleri satana kadar kendim yerim yaa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
abdullah gü, l trabzon cumhurbaşkanı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|