![]() |
#1 |
![]() YÖK'ün yayınladığı genelgenin ardından Kocaeli Üniversitesi (KOU), uzun süredir uyguladığı başörtüsü yasağını kaldırdı.
YÖK geçtiğimiz günlerde yayınladığı genelge ile öğretim üyelerine başörtülü öğrencileri dersten çıkarmayın talimatı vermişti. Yasağın en sert uygulandığı üniversitelerden olan KOU Rektörlüğü, YÖK kararına uyarak, başörtüsü yasağını kaldırdı. Yasağın kalkmasının ardından çok sayıda başörtülü öğrenci dersler girmeye başladı.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Furkan ne muhteşem bir haber bu...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Kullara yüksek okula hala almıyorlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Şükürler olsun..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bildir. Kesin haber,kardeşim gidiyor. Sağlam kaynak. Umuttepeye alıyorlarda nasıl kullara almazlar anlamıyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hafız durumu gerekli yerlere ilettim haberleri yokmuş.
Hukuksuz bir durum Yarın endüstri meslek lisesinin arkasındaki mazlumder ofisine gitsin kardeşin orada dinlenecek ve sorun en kısa sürede halledilecek inşAllah. Bende şaşırdım çünkü kesin olarak kocaelide çözüldü biliyoruz yan okullardan hiç şikayet gelmedi yarın kardeşin mazlumder'e gitsin oradan inşaallah çözüme kavuşur |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zaman herşeyin ilacıdır;))
Sabredelim çözülüyor yavaş yavaş.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Süper haber
![]() Dün iktisat hocası arkadaşa sormuş 'sen hep böyle mi giriyorsun' diye 'evet' demiş kızda ben bunu bir görüşeyim yetkililerle deyip ara vermiş derse, 15 dakika sonra da gelip benim işim çıktı derse devam etmiyoruz deyip çekmiş gitmiş ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|