|
![]() |
#1 |
![]() İslam İnkılabı rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamanei, Kum'a gitti.
Kum'da İmam Hamanei, binlerce İranlı tarafından karşılandı. Kum'da halka hitaben yaptığı konuşmasında İmam Hamanei, İran'a uygulanan ambargonun başarısızlıkla sonuçlandığını söyledi. İmam Hamanei "Müstekbirlerin ambargosu, halkımızın devrime olan bağlılığını artırdı" dedi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() velfecr
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() MaşAllah muhteşem görüntüler...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Birgün benimde bu kadar sevenim olacak
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Güzel Güzel...
Kum şehri çok güzel bir şehir... Hoy ve Kum'a gitmiştim... Askerdeyken... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() su irani cözemedim gitt.. bizim buradaki iranlilara bakiyorum dinle, diyanetle alakasi yok birde su resimdekilerine bakiyorum bir yerde tezatlik var ama nerde diyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Bizim için özgürlükler ülkesi diye tabir edilen Amerika neyse onlar için de Türkiye o. Özellikle de yasaklı İranlı sanatçıların Türkiye'de verdiği konserlere müthiş ilgi gösteriyorlar. Tabi şu da var; bizim gördüğüm İranlılar, Türkiye'ye gelenler. İran'da kalanların zihniyeti daha farklı olabilir. Çünkü Türkiye'ye gelen İranlıların önemli bir kısmı baskıdan kurtulup ya açılıp saçılmak, ya içki içmek hatta çok afedersiniz zina yapmak için geliyor diyebilirim. Tabi Türkiye'ye gelen her İranlı böyle demek yanlış olur. Aralarında örtülü, İranda gibi yaşamaya devam edenler de var. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Onlar rejim karşıtları...
Vardı böyle çokları Rejime küfreden sınırda... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |