AK Gençliğin Buluşma Noktası
Lise Eğitimi ve Liseler (Ak Parti Forum) Liseli Ak üyeler, Liseler, Lise dersleri ile ilgili paylaşımlar burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-26-2010, 18:49   #1
Kullanıcı Adı
erhanaras
Exclamation Liselerde özveri
Merhaba forum değerli ak kardeşlerim dostlarım liseler deyince biraz yazmak istedim maalesefki liselerde durmlar hiç iç açıcı değil tamamen öğrenciler edep sınırlarını aşmış farklı yaklaşımlara eğilmiş durumda buda tabiki üzüntü verici bir durum haline gelmiştir özellikle okullardaki özellikle kırsalın dışında kalan yerlerde kılık kıyafet adabı diye birşey kalmamış ne yazıkki çeşitli alışkanlıklarıda beraberinde getirdiği bir çok buna benzer üzüntü verici durumlar gözlemlenmektedir.Kişisel düşüncem kılık kıyafet düzeni yeni baştan yapılandırılmalı ve okul idareleride çok özverili bir takip ile bu işlemi desteklemelidirler ayrıca öğrencinin tüm durumlarını rapor edecek bir sistem olmalıdır devamsızlık , idari işlemler , iiçinde bulunduğu ardaş grubu gibi ve daha ince detayları aileler bildiren bir sistem olmalı diye düşünüyorumözellikle ders saatleri devamsızlıklar boş dersler hakknda bilg isahibi olmaları gerektiğine inanıyorum velilerin en basit örneği ile sms ile aile bilgilendirme olabilir bunun yanı sıra yoklama yerine işyerlerinde olan parmak okuma sistemi kurulmalı yoklama bu şekilde olmalı ve anında devamsızlık gibi durumları aile rapor edebilmeli bece çok başarılı bir çalışma olur bunun gibi birçok fikir geliştirilebilir aksi halde gençlerimizin kardeşlerimizin sorunlu birer birey olmaları kaçınılmaz inş bu yönde çalışmalar düzenlemeler olur......

erhanaras isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-26-2010, 18:57   #2
Kullanıcı Adı
unnamed
anası babası düşünsün...
lisede sebil sübyanlarıdamı ben düşünecem....
Alt 11-26-2010, 19:03   #3
Kullanıcı Adı
erhanaras
Angry
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
anası babası düşünsün...
lisede sebil sübyanlarıdamı ben düşünecem....

Düşüneceksin tabiki bu cevap ve tepkiden dolayı seni kınıyorum forum üyelerinin değerlendirmesine bakıyorum çok yanlış süşünüyorsun
erhanaras isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-26-2010, 19:06   #4
Kullanıcı Adı
unnamed
kınadın çokda umrumda...
elin veledlerinden banane...
farkındaysan forumdayız, seninle aynı düşünmek zorunda değilim...
çok meraklıysan buyur git elinden geleni yap...
Alt 11-26-2010, 19:17   #5
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb
Genç nesiller bir ülke için önemli bir unsurdur..bu yüzden açtığınız konuyu önemsiyorum..bu konu birkaç kişiyi değil, tüm ülkeyi ilgilendiren bir konudur..tüm vatandaşların da bu konu hakkında duyarlı olması gerekir..tabi ki yetkililer gereken çabayı göstermek zorundadır ancak toplumun da bu konuda duyarsız kalmaması gerekir..temennim ülkemizdeki genç nesillerin topluma faydalı bireyler haline gelmesidir..
M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-26-2010, 19:22   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
Alt 12-04-2010, 23:59   #7
Kullanıcı Adı
sadettin al
sevgili erhan kardeşim bu konu önem li ama kılık kıyafetle olacak iş değil terbiye ilk ailede başlar. öncelikle aileler çocuklarını takip edip onlarla ilgilenmesi gerekir.tabi en önemli şey çocuklarımıza manevi değerlerimizi öğretmemiz lazım. maalesef bizi yıllarca değerlerimizden uzaklaştırdılar neticesi de şimdiki liselerdeki durumu doğurdu.
sadettin al isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2010, 00:21   #8
Kullanıcı Adı
merve
Liselerdekiler ergen çocuklar daha ailesi bir tane ergenle başa çıkamazken bütün çocukları devlet nasıl kontrol altına alsın
Arkadaş grubu falan demişsiniz de o ailesinin ilgileneceği konu..
Zaten delilik çağı siz ne yaparsanız yapın kafasına koyduğunu yapar. Çocukları gereksiz sıkmanın da bir mantığı yok, sonra evden kaçanlar bilmem neler önünü alamazsın.
Çocuklar bir kaç sene sıkıntılı dönem geçiriyorlar sonra geçiyor inşaAllah..
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)