AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 01-22-2011, 00:53   #1
Kullanıcı Adı
onurcan
Standart xfce neden bu forumdasın?
Arkadaşlar forumda sürekli açılan konulara muhalefet eden görevlilerle polemiğe giren güncel olmayan ve saçma sapan konuları foruma taşıyan bu kişi kimdir..?
forumun amacı bellidir..
öncede birkaç kere sormama rağmen cevap alamadım
seni bu foruma karıştır diye kim görevlendirdi ? veya hangi parti görevlendirdi?
forumda oluş amacın nedir? dosdoğru anlat insansan ..
yüreğin yetiyorsa anlat..

değerli yöneticiler, bu arkadaşın bu şekilde forumda devamlı sorunlu olması beni rahatsız ediyor..
seçim süreci yaklaşıyorken forum üyelerine ve foruma katkı sağlamayan bu kişiyi son kez uyarmak, aynı şekilde devam ederse süresiz uzaklaştırılmasını talep ediyorum..

onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-22-2011, 00:57   #2
Kullanıcı Adı
Mavera
kardesim bu sikayetler siklikla bize ulasiyor.. bakiniz forumda muhalefet tahammülsüzlügü gibi bir durum asla yok yani her farkli kisi forumda yorum yapabilir, fikirlerini ortaya koyabilir..
ama bu arkadas günde 10 dan fazla konu acip konumda tartisilmasi gereken konulari arkaya kaydiriyor, dini konularda kafasina göre ahkam kesiyor, her konuyu komunizm, asgari ücret, kapitalizm, emek, sosyalizm gibi kendi dünya görüsündeki eksene kaydiriyor..
banlanmalimi iste o noktada tereddütlerim var o acidan bu konuda üyelerin yorumlari bence cok önemli, ona göre hakaret edecegiz eger toplu bir rahatsizlik varsa gereke yapilirki bu asla linc kültürüyle olmayacakdir, bundan da emin olabilirsiniz ;)..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-22-2011, 00:59   #3
Kullanıcı Adı
onurcan
ben burda aktif üyelerin görüşlerini almak isterim...
Alt 01-22-2011, 01:00   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
valla mesele komünizmle kalsa sonuna kadar kalsın diyeceğimde...
son günlerde dinimizle kutsullarımızla alakalı ileri geri konuşmaya başladı...
cevaplarımızıda okumuyor...
sonu pek hayırlı değil bu adamın...
bence bazı şeyleri yarım yamalak öğrenmiş bir adam xfce...
yoksa kim yollayacak bunu...
komünisi,darwinisti görse kafa bulur xfce ile

Alt 01-22-2011, 01:43   #5
Kullanıcı Adı
onurcan
güncelleme...
Alt 01-22-2011, 02:07   #6
Kullanıcı Adı
Mavera
harbiden neden ak parti forum bak milli görüs forumda var oraya takiliyormusun bak onlarda senin gibi millici..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-22-2011, 02:19   #7
Kullanıcı Adı
onurcan
yav arkadaşlar bu şahış herşeyi iyi bilirim sanıyor ama kendini ne duruma düşürdüğünü görmüyor. kim olduğunu açıkla kurtul rezil olmaktan...
Alt 01-22-2011, 05:15   #8
Kullanıcı Adı
ALmi´
xfce sadece iki dakika ciddi olmaya ve kendine saygı duymaya çalış. Sonra da verebiliyorsan soruların cevabını ver..

Veremiyorum..Benim herhangi bir amacım yok dersen bile kabul..Bu da bir cevap..O zaman senin hayatının her alanında amaçsız , vaktini boşa geçiren biri olarak tanırız..Bu hoşuna gider mi senin bilemem ama dışardan artık pek de ciddiye alınmazsın bu cevabı verirsen onu da söyleyeyim..

Yani birini bu siteden atmak gerçekten çok kolay.Birkaç saniyeni bile almaz bu..Ama önemli olan diğerini yapabilmektir. Biz ısrarla ikinci yolu deniyoruz..Fakat bizzat kendisine de söyledim. Sabrediyoruz ancak neticede taş da değiliz..Şayet sert bir tutum sergilememizi istiyorsa o zaman ; Hem bizim bu sabrımıza hem de kendisinin gününün büyük bir bölümünü burada geçirip zamanını boşa harcamasına gerek yok..

Birçok konuyu olduğu gibi bu konuyu da dalgaya almana rağmen, seni ciddiye alıp sana bunları yazdım..Şu saatten sonra gerçekten buraya yazacakların çok önemli..

Konu ALmi´ tarafından (01-22-2011 Saat 05:21 ) değiştirilmiştir..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-22-2011, 09:28   #9
Kullanıcı Adı
BlueMoon
böyle adamların aramızda yeri yok....
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-22-2011, 09:54   #10
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
Öncelikle arkadaşın yazdığı yorumlar benide rahatsız ediyor.
Ancak arakadaşın forumda hakaret yapmadığı sürece, yaptığı yorumları bizim için yanlış olsada, yada rahatsız etsede tartışma ortamının seviyeyi koruyarak, olması gerektiğini düşünüyorum.Arkadaşın düşünce yapısı farklı olabilir.burayı karıştırmak istiyor da olabilir. ama bizim ona karşı vereceğimiz cevaplarda yorumlarda önemli.Aşağılayıcı olmadan dışlayıcı olmadan bizlerinde düşüncelerimizi ona mantık çerçevesinde ve hoşgörü çerçevesinde anlatmamız cevaplamamız gerekir.kendisi aşırı art niyetli önyargı sahibi yada kalıplaşmış fikirlerin sahibi olabilir.ama bu demek değildirki sonuçta bizim düşüncelerimizi paylaşmıyor aramızda işi yok.aksine oda aramızda olmalıki bizler onun fikirlerini görelim yaklaşımlarını görelim.belki burada kalarak bazı kalıplaşmış düşüncelerinden kurtulur.özellikle dini konularda düşündüğü yanlışları hakarete varmadan güzel şekilde izah etmeye çalışmak daha mantıklı daha güzel şeydir.yoksa bu adam böyle yorum yaptı diye aşağılamak vurmak alaşağı etmek olmaz.verilen cevaplarla onu dini konulardan dahada uzaklaştırmış kendi düşündüğü düşüncenin doğru olduğu düşüncesini sabitlemiş oluruz.insanları kaybetmek kolay kazanmak zordur.inşAllah arkadaş bu foruma üye olama amacının dışına çıkıp güzel olan şeyleri görüp çürük fikirlerinden kurtulur.
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)