AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-23-2011, 16:12   #1
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb CHP, AK Parti’ye casus göndermiş
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, AK Parti'nin genel merkezine casus gönderdiğini söyledi.

Güneş, "AKP'nin çalışma işleyişini tamamen öğrendim." dedi.

Kocaeli'ne gelenCHPGenel Başkan Yardımcısı Güneş, partisinin İzmit ilçe binasında basın toplantısı düzenledi. Güneş, basın toplantısında CHP`nin önümüzdeki süreçte yapacağı çalışmaları aktardı.

Güneş,AKPgenel merkez binasına bir gazeteci dostunu casus olarak gönderdiğini, genel merkez binası içindeki bütün işleyişi, çalışmaları ve nasıl politika ürettikleri konusunda her şeyi öğrendiğini anlattı. Güneş, "İktidar partisi AKP`nin nasıl siyaset yaptığını, üretim merkezinde neler yaptıklarını öğrenmem gerekiyordu. Bunu nasıl yapacağım konusunda bir gazeteci dostumu gönderdim. Bana, içeride nasıl çalıştıklarını hepsini bir bir anlattı. AKP ile artık aynı paralelde siyaset yapacağız." dedi.

Partinin ekonomik gücünü yükseltmek için gelir getirici faaliyetlerin yapılması gerektiğini kaydeden Güneş, bunun için "1 TL" projesini hayata geçireceklerini belirtti. Pazartesi günü MYK toplantısında karar alıp yürürlüğe koyacaklarını söyleyen Güneş, "Genel Başkan'ımız aylık 35 TL, MYK üyeleri ve milletvekilleri aylık 25 ve üyeler ise 1 TL aidat verecekler. Bu aidatların tamamı bankada bloke edilecek ve ben Ankara`da her ayın sonunda bu parayı ilgili ilçe ve il örgütlerine anındatransferedeceğim. Partinin mali konuları konusunda örgütlerin saymanlarını da önümüzdeki hafta içinde Ankara`ya çağırıp bir seminer vereceğim. Ekonomik olarak AKP`nin 6`da bir oranındayız. Güçlü olmamız gerek. Bunun için üyelerimizden duyarlılık istiyor ve bekliyoruz." diye konuştu.

Hurşit Güneş, milletvekillerin sıralaması konusunda da görüşünü dile getirdi. Bunun için ön seçimin kesinlikle yapılması gerektiğini, bu talebini bir gün önce Genel Başkan'ına aktardığını söyleyen Güneş, sözlerine şöyle devam etti: "Ben bu talebimi Genel Başkan'ıma söyledim. Genel Başkanım bir şey demedi, suskun kaldı. Ama ön seçim ile ilgili karar eğer MYK toplantısında çıkarsa ben o toplantıda evet oyu için elimi kaldıracağım. Genel Başkan'ıma ön seçim yapılması halinde bunu ön seçim delegeleriyle yapmamız gerektiğini de söyledim. Ama genel başkanımızın isteği üyelerle yapmasıdır. Ben de kendisine üye yapısının sağlıksız olduğunu, iyi bir üye yapılanması olmadığını, güncellenmemiş bir üye profili olduğunu kendisine aktardım."

CİHAN

M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-23-2011, 16:24   #2
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Yahu birde ekonomi profesörü olacaksın
Alt 01-23-2011, 16:34   #3
Kullanıcı Adı
onurcan
zaten CHP nin Ak Partiye benzemeye çalıştığını herkes biliyor partinin yapısını yüzde 90 değiştirdiler ama olmaaazz beyler CHP teşkilatı değiştirebilir ama zihniyeti değiştiremez...
halkın derdine çare olamaz ..
Ak Partinin teşkilat yapısını herkes biliyor casusa gerek yok boşuna gezeteciye para vermiştir ..
Ak Partide ruh var milleti sevmek var, halkın derdine derman olmak var, garibanını ihtiyaçlısını fakirini korumak var, CHPde ne var ülkeyi bölmek isteyenlerle ergenekonculara avukatlık yapmak var çıkarcı siyaset var çamur atmak var, milletin manevi değerleriyle dalga geçme var istismar var... onun için mu millet daha iyi anlamaya başladı bazı şeyleri sizi bu halk ondan iktidar yapmıyor ve yapmayacaktırda..
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-23-2011, 16:44   #4
Kullanıcı Adı
Terennüm
öğrensen ne yazar..icraata geçiremedikten sonra...neymiş akpartinin çalışma ileyişi ben sana söyleyeyim:
millete hizmet hadi yapta göreyim seni....
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)