|
01-24-2011, 17:08 | #1 | |||
yandaş "tarafsız" medya neden bu haberi vermedi?
tarih 22 ocak 2011 cumartesi gunu..
hukumete yakınlıgı ile tanınmış bir çok medyanın internet sitelerine dün baktıgımda bu olay ile ilgili en ufak yazı bile goremedim. insanların bilgi alma ozgurlugune nekadar saygılı oldukları bundan belli oluyor. Galatarasaylılar, Aslantepe'deki ıslık protestosu için sokaklara döküldü. Galatasaray, FenerChe grubu ve Beşiktaş'lıların da katıldığı taraftarlar ve vatandaşlar ıslık protestosuna karşı yürütülen baskıları kınamak için Taksim'de yürüdü. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları Taksim'de birlik oldu. Atkıları yanyana sallandı.
Konu xfce tarafından (01-24-2011 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.. |
||||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-24-2011, 17:20 | #2 |
Efendim, ben konu ile ilgili değilde imzanızla ilgili birşey söylemek istiyorum, zira imzanızda yazdığınız cümle, açtığınız konudan daha önemli ki açtığınız konu detay bir haber...
Dinin kaynağı ilahîdir, yani Allah’tır. Allah’ın kendi gönderdiği buyruklar neticesinde din oluşmuştur. Bilim, Allah’ın yarattığı evreni ve hayatı, yine onun verdiği akıl sayesinde incelediğinden ilahî yönü olmakla beraber, bilimsel çabalar insanidir. Yani bilim, insan ürünüdür. İnsanın belli konulardaki araştırmaları, deney ve bulguları, akıl yoluyla ve sistematik olarak değerlendirmesiyle ulaştığı sonuçlardır. Özetlemek gerekirse; |
|
01-24-2011, 15:43 | #3 | |
Alıntı:
Bilim, Allah'ın sanatını, yaratışındaki üstünlüğü, kusursuzluğu ve mucizevi özellikleri görebilmenin bir yoludur. |
||
01-24-2011, 16:00 | #4 |
yine xfce...
yine luzmsuz konular... |
|
01-24-2011, 16:00 | #5 |
yine xfce...
yine luzmsuz konular... |
|
01-24-2011, 15:52 | #6 | ||||
Alıntı:
bir bilim adamı dindar olabilir hatta dinden ilham alarak bilimsel incelemelerini yapabilir. ama bilimsel yontem ve gözlemle araştırmalarını yapmalıdır. yoksa bilim ilerleyemez yoksa bir bilim adamı dindar olamaz demiyorum. elbette olabilir. ama bilimin kendine gore yontemleri gözlem yontemleri vs. vardır. lutfen konu başlıgı hakkında olsun bundan sonraki mesajlar. tarih 22 ocak 2011 cumartesi gunu.. hukumete yakınlıgı ile tanınmış bir çok medyanın internet sitelerine dün baktıgımda bu olay ile ilgili en ufak yazı bile goremedim. insanların bilgi alma ozgurlugune nekadar saygılı oldukları bundan belli oluyor. Galatarasaylılar, Aslantepe'deki ıslık protestosu için sokaklara döküldü. Galatasaray, FenerChe grubu ve Beşiktaş'lıların da katıldığı taraftarlar ve vatandaşlar ıslık protestosuna karşı yürütülen baskıları kınamak için Taksim'de yürüdü. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları Taksim'de birlik oldu. Atkıları yanyana sallandı.
Konu xfce tarafından (01-24-2011 Saat 18:52 ) değiştirilmiştir.. |
|||||
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|