|
02-13-2011, 15:37 | #1 |
Hadım cezası uygun mu ?
Soru gayet açık,sizce yapılmalı mı ?
Tabi cinsel gücü azaltacak tedavinin uygulanması için gerekli şartlar oluştuğunda uygulanacaktır. Her önüne geleni yapmayacaktır. Ama şimdi tv ye bakıyorum,Pakize Suna mıydı neydi,haber türkte programı var sokakta sorular soruyor bu cezayla ilgili. Bazıları diyor ''idam edilsin daha iyi'',hele birisi var ki 'bazı zevklerden mahrum kalacağına asılsınlar' deme yüzsüzlüğünü bile kendisinde bulabiliyor. Küçük çocuklara tecavüz=zevk. Kadınların geneli doğru buluyor hatta daha fazlası yapılması gerektiğini söylüyor programda. İnsan hakkına uygun değil diyenler,tacize uğrayanın hakkını da düşünmüyor her nedense Ula insanımız harbi manyak yaw. Sadece tecavüzcülere değil,santajcılara da uygulanmalı. Santaja maruz kalan kzıa da gereken ceza elbet verilmeli. Sonuçta taciz değil.Ahlaksızlık söz konsuu.Sonra ağlamasını biliyorlar.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-13-2011, 18:02 | #2 |
adam edemediğimiz hadım olmadı idam edelim diyorsunuz yani?
|
|
02-13-2011, 18:09 | #3 |
iyi bir ceza bana kalsa başka şeyler yapılsın ama...
söylemenin yeri burası değil |
|
02-13-2011, 18:14 | #4 |
O zevkten mahrum kalacağına idam edilsin manasında.
Tıpkı o programda söyleyen gerzekler gibi. Alay olsun diye yazdım :p İnsanın başına gelse vurmak kırmak parçalamak öldürmek iser,polisin elinden almak ister ama başa gelmeyince 'idam edilsin daha iyi o zevkten mahrum kalacağına' diye alçakca söylemde bulunabiliyor aklı kıt insanımız olmayan insan görünümlü yaratıklar. Ankette idam edilsin diyenlere demedim ha,o programda bu tür söylemi söyleyenlere karşı dedim |
|
02-13-2011, 18:35 | #5 |
Buna 3 ayrı ceza verilir normalde hadi 100 sopayı ya da recmi geçtik Hadım edileceğine evlenmesi yasaklanmalı yani namuslu bir kadınla evlenmesi yasaklanmalı..
Kısasa kısas uygulanmalı diyecem ama tecavüz edilemeyeceğine göre bu kısas başka cezaya dönüştürülür.. Ayrıca toplumda ki namus anlayışını zedelediği için ayrı bir ceza daha verilmeli.. Ama o zaman bile Şeriat hortladı diye sokağa dökülür bunlar |
|
02-13-2011, 18:38 | #6 |
La bunun kısası töbe
Bi acayip oldu ha :D İlla vardır karşılığı. Yok tv ye baktım Pakize Suna sordu sokaktakilere büyük büyük büyük çoğunluğu yapılması gerektiğini söyledi. Referandum olsa %80 evet der |
|
02-13-2011, 19:00 | #7 |
hüdaverdi...
şıkların arasına kısas eklermisin |
|
02-13-2011, 19:04 | #8 |
"Eğer ceza vermek isterseniz size ne yapıldıysa onun dengiyle ceza verin. Katlanacak olursanız kuşkusuz bu, katlananlar için daha iyidir.” (Nahl 16/126)
Ne yapıldıysa diyor sonuçta günah olan bir işi ancak kısas olarak yapmak günah olmaz ben bilmem hoca fetva makamı bilir (: |
|
02-13-2011, 19:06 | #9 | |
Alıntı:
|
||
02-13-2011, 19:20 | #10 | |
Alıntı:
Yatak döşek kurcak hal yok elbet yahu hem kim kabul eder bunu Tv de izleyince aklıma geldi :p Bakam kim ne düşünüyor :p Türkiye laiktir laik kalacak |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|