|
![]() |
#1 |
![]() Yahu çok pahalı valla.
Sınırsız benim ayda 49 ödüyorum. Geçen evi aramışlar hızı yükseltelim mi diye. Babam da tamam demiş.4 lira farkı varmış. 53 lira ya çıkıyorfiyatı da. Ama baktım 55 liraymış meğer. Bu tarife: NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar / limitsiz Ayda 54,90 TL Ayda 600 dk. TTNET WiFi kullanımı TTNET Oyun Standart Üyeliği TTNET Güvenlik TTNET Güvenlik McAfee Antivirus Plus Hız arttı iyi güzel ama pahalı yinede ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() aga he...
kaç yıllık üyesin... ben 2 yıldan daha eskiyim diye 6 ay 25 lira veriyorum... sonra 54 e çıkacak... o değilde ben bu paketleri nereden alacam la... Ayda 600 dk. TTNET WiFi kullanımı TTNET Oyun Standart Üyeliği TTNET Güvenlik TTNET Güvenlik McAfee Antivirus Plus banada verdiler bundan nereden alcaz bunları... bide bu ara net berbat acayip kasıyor aga... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ttnet sürekli bu halkı nasıl yolarım planları içerisinde. turkcell ile kapıştırıyolar kim daha çok yolcak diye
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İnternet faturası 49 lira, internet hızı 1 kb, şarkı indirme süresi 55 dakika TTnet ile sinir krizi geçirmek paha biçilemez |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Nasıl 25 veriyorsun ? Nasıl yaptın onu ?2006 nın son ayında almışım bende neti.
4-5 yıl olmuş anlıcan. Bilmem bende sallıyorum onları önemi yok :p ttnet bayiine sor. La hemen söyle ben nasıl faydalancam ? Tarifen ne senin ? |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() aga işte 8 mbps e kadar sınırsız...
aga babana telefonda söylemiştir adam onu... 6 ay boyunca 29 veriyoz aga... sonra 55 liraya çıkıyor... |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Eğer 2 yıl dolmadan neti kapattırırsan o 6 ayın diğer aylardaki fiyatına oranını çıkartıyolar. Ödemeyi yaptığında kapatabiliyorsun neti. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() olay şu önce ağzınıza bir parmak bal çalınıyor
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |