![]() |
#1 |
![]() Bii dilenci gibi gören bu AK Parti belediyelerine gıdım oy yok bundan sonra...
Benim oylarımla o koltuğa oturacak bana artistlik yapacak... Bak bakalım sülalemden bi daha oy çıkıyor mu AK Parti'ye belediye seçimlerinde...!!!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() noldu ki...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sendemi brütüs...
Pireye kız, yorgan yak; ne kadar güzel... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu gidişle bizde vermıcez beledıyede ak partiye cami ve spor kulubu yıkmaktan bahsedıyolar eyup de hiç bi türlü destek yok
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() sitemim bir kişiye değildir...
dikkatinisi çektiyse Ak parti belediyelerine dedim... 9 günlük yavrucağı kurtarmak için para vermeyin araya girin dedik... aldığımıs cevap ben yaralı parmağa işemem oldu... ulan lokman yatacak yerin yok... kesa esenlerde kıç büyüten tevfik sende öyle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Vermeyin tabi ya...
İstanbul seçimlerinde ikinci parti kim oluyor; CHP... Ak Partiye vermeyin, aradaki fark kapansın ve yeniz Sözen, yeni Dalan dönemlerini yaşayın... Çok güzel günlerdi o günler... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ne o abi kömürde esmi gectiler seni
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bizim dayı değil merak etme...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bizim burayı sol parti alsa "Bu mahalleden bize oy çıkmadı, çıkmaz" diyerek boş veriyor.
Sağ parti alsa "Bu mahalle zaten bizden" diyerek boş veriyor. O zaman darbeci çoban da hiçbirine oy vermiyor. Belediye seçimlerinde BBP'ye vereceğim. Yok başkasına. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|