|
![]() |
#1 |
![]() KKTC’de ekonomik önlem paketini protesto mitingi yapılıyor. Daha önceki mitingde yaşanan pankart krizi sonrası güvenlik önlemleri dikkat çekerken polis Güney Kıbrıs bayrağı ve "İşgalci TC Devleti defol" yazan pankartı taşıyan grubun miting alanına girmesine izin
![]() MİTİNG ALANINDA ARBEDE İlk mitingdeki pankart krizinin bir benzerinin yaşanmaması için alanda geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis, Güney Kıbrıs bayrakları ve "İşgalci TC Devleti defol" yazılı pankart taşıyan grubu miting alanına sokmadı. ![]() Polis protestoculardan bayrakları ve pankartları bırakıp miting alanına girmesini istedi. Protestocuların bunu kabul etmemesi üzerine güvenlik güçleriyle aralarında arbede yaşandı. en son haber
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İmzana hayran kaldım Ellerine gönlüne sağlık.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() eyv aga...
![]() kimin çocuğusunuz siz bilmem ki... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() BUNLARIN KİTAPI PEYGAMBERİ YOKMU KİM BUNLAR HANGİ .............................
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Kimin çocuğu olduklarını bir manşetle cevap verdim la
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() HANGİ HİZMETE ÇALIŞIYORLAR!!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Nankörler!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Vaybe T.C defol demek... İçimden okkali bir küfür geçiyor... Şuanda ediyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Biz de memur maaşı 1.000 lira iken ülkemizde giden paralarla 10.000 bin lira maaş alan Kıbrıs halkının “Ankara elini yakamızdan çek” pankartı taşıması kabul edilmez. Kargalar bir gün konuşurken işlerinde toy birisi demiş ki rüzgar olmazsa ne kadar da güzel uçardık diye.Bu söz karşısında tecrübeli bir karga demiş ki ulan salak rüzgar olmazsa hiçbirimiz uçamayız” Kıbrıslı bazı gafillerin Ankara elini yakamızdan çek “ talebinin bir an yerine geldiğini düşünürsek bu şartlarda Rumların bir gün bile yaşam hakkı tanımayacakları ortada çünkü ; 1-Kıbrısı hiçbir devlet tanımıyor 2-Yeterli Askeri ve mühimatı yok 3-Ekonomisi yeterli değil 4-Siyasi otorite de eylem ve söylem birliği yok Kısaca Türkiye olmadan Kıbrıs’ın yaşama şansı olmadığını anlayabilmek için çok da alim olmaya gerek yok.Yapılan protesto eyleminde aklı başında olan hiçbir Kıbrıslı o çirkin pankartı taşımaz.Taşımamalı. Kendi memuruna zar zor 1.000 lira verirken bile elli tane hesap yapan başbakan dünya da tanınmadığınız için süper bir kıyak yaparak en düşük maaş alan memur’a 10.000 lira verecek ve birde dosta düşmana karşı Kıbrıs’ta maddi ve manevi bedeller ödeyen Türkiye’ye hakaret edeceksin. Yok öyle yağma güzel kardeşlerim...Önce haddini bileceksin sonra konuşacaksın. Başbakan sert tepki göstermekten haksız mı yani ? http://www.istanbultimes.com.tr/6634...Seviyorum.html |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|