07-05-2007, 11:43 | #1 |
Oylarımız Başörtüsü Sorununu Çözecek Partinindir
Oylarımız başörtüsü sorununu çözecek partinindir
Ömer Faruk Gergerlioğlu Kocaeli Başörtü Platformu Başkanı AK Partililerin başörtüsü tanımları çok tartışıldı. Bir anlamda herkes bu seçim dönemini bekliyordu ve görüldüğü gibi sorunun çözümüne dair bir vaat yok. Aslında 3 Kasım seçimlerinde de çok net değildiler. Aradan geçen zamanda da, mağdur olan kesimin oylarını almalarına rağmen herhangi bir girişimde bulunmadılar. Bizler 2 yıldan fazladır vazgeçmeden, usanmadan sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Buna rağmen kimse bizi ve bu yasağı ciddiye alıyor gibi gözükmüyor. Bizi ziyaret eden siyasilere "Üzerimizden siyaset yapmamalarını, ciddiyet ve kararlıklarını ortaya koyarak, yasak için ellerinden geleni" yapmalarını söylüyoruz. Açıkçası şunu söylüyorum; kimse bizim üzerimizden tribünlere oynamasın. Çıkıp mertçe bize, bu sorunu çözeceğinin söyleyip, çözüm önerilerini ortaya koyacak parti aldığımız kararla oylarımızı alır. Yeter ki sorunu çözsünler. Başörtüler ve imam hatipliler eğer isterlerse sıfırdan bir partiyi tek başına iktidar yapabilir. Oy isteyenler ve oy verecekler bu tespiti ciddiye alsınlar.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-05-2007, 11:59 | #2 |
YA DA SÖYLE DİYEBİLİRİZ ;) :D
BAŞÖRTÜSÜNÜ ANAYASA MAHKEMESİNİN BAYRAK DİREĞİNE ASAN PARTİYE YA DA OY VERİLİPTE HEM BU DÜNYAMIZI HEMDE ÖBÜR DÜNYAMIZI KURTARAN PARTİYE YA DA AK PARTİYE OY VERNELERİN CEHENNEME BİLET KESTİĞİNİ İDDAA EDEN SİYASİ PARTİ LİDERİNİN PARTİSİNE ;) |
|
07-05-2007, 12:36 | #3 | |
Alıntı:
Hoca öldükten sonra gidilen cehennemi değil, bu dünyanın cehenneme çevrilişini kastetmişti.. Bu insanı karalamak için her sözü böyle çarpıtılıyor.. 'İmam Hatipler arka bahçemizdir' ve 'Rektörler başörtülülere selam duracak' sözlerini Erbakan'a yamayanlar 22 Temmuz Genel Seçimleri öncesi Erbakan'ın bu sözünü de çarpıtarak halkı nasıl yanılttıklarını ve yönlendirdiklerini gözler önüne seriyorlar. Malesef halkımız bunları görmüyor. |
||
07-05-2007, 13:02 | #4 | ||
Alıntı:
ANLADIM Kİ SIKI MİLLİ GÖRÜŞÇÜSÜNÜZ O ZAMAN TV 5 TE GEÇEN GÜN YAPILAN DİYARBAKIR MİTİNGİNİ İZLEMİŞİNİZDİR DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ ADAYI AYNEN ŞÖYLE DEMİŞTİR: SAADETE OY VERİN HEM BU DÜNYANIZ HEM ÖBÜR DÜNYANIZ KURTULSUN BİR KİLİSE PAPAZININ CENNETİN ANAHTARINI PARA KARŞILIĞI SATMASINDAN NE GİBİ BİR FARKI VAR ANLATIN BİLGİLENELİM |
|||
07-05-2007, 15:28 | #5 |
Konuşmayı izlemedim, eğer dediğiniz gibiyse yanlış yapmıştır...
Şu an dünya müslümanlarının aç, sefil ve ekseriya cahil olması nasıl ki İslam'ı sefalet ve cehalet dini yapmıyorsa, Milli Görüşçülerin yanlışları da Milli Görüş'e atfedilemez. Neden her sözünüzde Milli Görüşe sataştığınızı anlamış değilim. Yoksa AKP'nin savunulacak bir icraatı yok da başkalarını karalayarak mı menfaat elde etmeye çalışıyor? |
|
07-05-2007, 15:35 | #6 |
BİZİM NELER YAPTIĞIMIZI 22 TEMMUZDA SANDIKTAKİ AZİZ MİLLETİMİZ BİZE GÖSTERECEK .ASIL SİZ NİYE HEP AK PARTİ Yİ ELEŞTİRİYORSUNUZ BEN ANLAMIŞ DEĞİLİM.AYRICA BİZ İNSANLARI AHİRETLE KORKUTUP OY İSTEMİYORUZ
DURMAK YOK YOLA DEVAM |
|
07-05-2007, 16:45 | #7 |
Arkadaşlar "siz" yerine ortak bir payda bulalım ve bu millet için hepbirlikte "BİZ" diyelim...
Biz kendi içimizde ortak paydalarımızı bulup kenetlenmeliyiz. Herşey için en hayırlısı olur inşallah. |
|
07-05-2007, 16:53 | #8 |
ya gerçekten size bir soru 368 milletvekili ile girilen mecliste başörtüsünü namus sorunu olarak gören bir parti neden bu sorunla ilgili bi şey yapmak bi yana süreci neden tıkadı(ab insan hakları mahkemesinin verdiği temyizsiz karar)bide m.ali şahin başörtüsü %1,5in sorunudur çoğunluğun değil lafını neden söledi?
|
|
07-05-2007, 21:22 | #9 |
arkadaşlar önce merhaba aranıza yeni katıldım ama bildiğim doğu olduğuna inandığım şeyleri yazmak istiyorum her şeyden önce ak parti hiç bir zaman ban başörtüsü sorununu cözeceğim deyipte milletten oy istemedi mhp gibi veya diğerleri gibi onlar söz verdi ama vekillerinin başındaki örtüyü cözdü. BU BİR
şunu açıkça belirtmek isterimki baş örtüsü bir sorun ve cözülmesi gereken büyük problem ama şu an onu ülkenin gündemine ak parti alamaz aldığı taktirde diğer partiler siyasi oy uğruna ülkeyi perişan eder biraz 28 şubatı hatırlayın hafızaları yoklayın herkesden önce bunu seçim beyannamesine koyan DP bile ak partinin karşısına geçer. BU İKİ birde erbakanın konuşması flaş tv de evet bana göre yanlış bir konuşma ve çok çok yanlış bir müslümana bile yakışmaz kaldı başbakanlık yapmış olan bir insana o milletvekili adayınıkini hiç dinlemedim ama erkadaşın dediği gibi ise çok yanlış ve asıl cehennemlik olay bu olur herhalde kul hakkı (kul hakkı büyük bir günah ) birde sizli bizli konuşmasak ne güzel olur... nihayetinde Yaratılanı severiz Yaratandan Ötürü. Saygılarımla |
|
07-05-2007, 21:23 | #10 |
baş örtüsü kullanmıyorum,ama insan haklarını cidden görmeze gelen baş örtüsü yasağınında kalkması gerektiğine canı gönülden inanıyorum,nası saçı uzun erkekler istedikleri kurumlara girebiliolarsa başı örtülü bayanlarda girebilmeli.Ama başörtüsüne bu şekilde bakmayıp onun Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmak için bir araçmış gibi görenler olduğu müddetçe baş örtüsü yasağının kalkması zor görünüyor biraz sabır,biraz zaman(biliorum zor)ama bunu çözebilecek şu an için tek partide AK Parti gibime gelio...oylar kime? ;)
|
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|