AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 11-19-2007, 23:00   #1
Kullanıcı Adı
fatih_44
Standart Hacı Yıldız da başkanlığa aday
İşadamı Hacı Yıldız, düzenlediği basın toplantısında Aralık ayındaki kongre öncesi adaylığını açıkladı.

Trabzonspor'un kongresi öncesi aday sayısı artıyor. Yakup Aslan ve İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan sonra işadamı Hacı Yıldız, başkanlık için aday olduğunu açıkladı. Trabzon'da bir basın toplantısı düzenleyerek bu konuda camianın desteğini beklediğini söyleyen Yıldız, projelerini tanıttı. Yıldız, Trabzonspor başkanlığına resmen aday olduğunu belirterek, "Aday olmamın en büyük nedeni Türk futbolunun amiral gemisi olan Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumdur. Taraftarların başı dik, gururla ve onurla peşinden gideceği bir kulüp ve takım sözü veriyorum. Öncelikle Trabzonspor Koleji'ni kuracağım. Ardından Trabzonspor'a Antalya'da bir kamp ve eğitim merkezi yapacağım. Burada hem kulübümüz kamp yapacak hem de diğer kulüplerin kalmasını sağlarak kulübe maddi gelir sağlayacağız. Bunun dışında Trabzonspor TV'yi hayata geçireceğiz. Bu doğrultuda kulüp performansını artırmaya hedeflerken yeni değerler ve Trabzonspor formasının ağırlığını kaldıracak isimlerle de takım performansını artırmanın çalışması içinde olacağız" diye konuştu.

Yıldız, Trabzonspor başkanlığına camiayı yeniden ayağa kaldırmak için talip olduğunu belirterek, "Biz bu memleketin yetiştirdiği ve bu memleket kültürü ile yoğrulmuş kişileriz. Sorunları çözecek bir ekiple Trabzonspor'un bize kattığı bu büyük camiaya hizmet ederek ödemeye talibiz. Biz geçmişi yargılayarak değil, geçmişten dersler çıkartarak geleceği planlamaya ve başarmaya talibiz. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın nesi varsa bizde de onlardan olacak" dedi. Yıldız, Akyazı'daki tesis projesine de karşı olduğunu belirterek, "Beşiktaş stadının aynısını burada yapmayı düşünüyorum. Şu andaki Avni Aker Stadyu'munu modernize ederek, stadın şehrin içerisinde kalmasını istiyorum. Oradaki atmosferi başka bir stadyumunda yakalayacağımızı düşünüyorum. Bu stadı sponsorlukla yapabilirsiniz. Şu andakiler yapamıyorsa bu bir beceriksizliktir" diye konuştu.

KORAY AYDIN'DAN TRABZONSPOR'A ZİYARET

Öte yandan eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın Trabzonspor kulübünü ziyaret etti. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde gerçekleşen ziyarette Aydın'ın yanı sıra eski Bitlis Milletvekili Halil İbrahim Oral ve eski Trabzon Milletvekili Nail Çelebi ile yakın çalışma arkadaşlarını Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Aydın görüşmede yaptığı konuşmada, Trabzonspor'un başarılı olabilmesi için bakanlığı döneminden bugüne kadar kulübe ciddi katkılarının bulunduğunun altını çizdi. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Başkan Yardımcımız Muzaffer Ermiş, Aydın'a yapılması planlanan yeni stadyumla ilgili bilgi verdi. Ayrıca Koray Aydın'a kendi adını taşıyan Trabzonspor forması hediye edildi. Aydın, Teknik Direktör Ersun Yanal ve Menajer Necmi Perekli'ylede takımın son durumu hakkında bir sohbet yaptı. Aydın, Trabzonspor'un iki üç transferle çok daha iyi yerlere gelebileceğini söyedi.

kaynak sporx

fatih_44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-20-2007, 12:43   #2
Kullanıcı Adı
MEHMET YILDIZ
TRABZONSPORUN BİRLİK OLUP TEK BİR ADAY ÇIKARTMASI LAZIM.BAŞKA TÜRLÜ KURTULUŞ YOK
MEHMET YILDIZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-21-2007, 14:57   #3
Kullanıcı Adı
bafrali_mehmet
RKABETİN OLDUĞU YERDE BAŞARİ OLUR BAKIN SİYASETTE DE BOYLE DEĞİLMMİİ ÇİKSİN
ÇİKSİN 10TANE DAHA ADAY ÇİKSİN Kİİ DEVRİLME İHTİMALİ KORKU ÇOK OLSUN İYİ İŞLER YAPSINLAR
bafrali_mehmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-21-2007, 20:45   #4
Kullanıcı Adı
tuğba61
Alıntı:
MEHMET YILDIZ Nickli Üyeden Alıntı
TRABZONSPORUN BİRLİK OLUP TEK BİR ADAY ÇIKARTMASI LAZIM.BAŞKA TÜRLÜ KURTULUŞ YOK
katılıyorum.. gerçi kongre falan olmucak yaa bırak yakamızı nuriiii bıktıkm senden.. ne yüzsüz bi adamsın sen,güya aday olmucam dedi bizde sevindik meğer kongreyi erteleme oyunları yapıomuş.. yazıklar olsun
tuğba61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)