|
![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() eyvallah...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Dehşet aga.Yeşiller ne güzel bende de var aynısı yeşil
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() müdür benimki düzeldi şükürler olsu yav....
eskiden yanına gidince cıyaklıyordu kaçıyordu.. şimdi o bizim yanımıza gelmeye başladı... güzel güzel ötüyor.... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() agalar
iyi besleyinde... yazın büyük istanbul mitinginden sonra kazlıçeşmede çevirirz sizin kuşları |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yuh lan..
onun etinden ne çıkacak... tüyleri gittikten sonra zaten sefil sefil bakacak ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zamanla aga,strese sokmayın kuşu yeterli
![]() Yumurta maması konusu açmıştım bak kesin yap hemen gelişme sağlıcak. Birisine önerdim yaptı,kuşu hastaymış iyileşmeye başlamış ![]() Sağlıklı çünkü,çok sever mubişler ![]() Kesin yap,hele yavru bu,daha çok ihtiyacı var. Her yönden geliştirir kuşu gerek bedenen gerek tüğ olsun hastalıkalra karşı durması olsun hareket olsun,tüylerinin rengini fazlalaştırma olsun ![]() Bana yem markanı,suya katılan ilacı,kuşa neler verdiğini de yaz bakam,gözdne geçireyim ![]() Benim o kuş konuma yaz ama ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() aga yem bildiğin buğday arpa...
suda iski ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Oha bu kadar mı
![]() Suyu içme suyu ver,2 günde bir değiştir. Haftada 4 gün maydonoz sapı ver. 2 gün sebze ver,fazla verme ishal olur.Marul falan.Günler üst üste olmasın uzak olsun. Haftada 1 kere dal darı ver,zaten fazla yemez yavru bu.Koy bir taene asılı kalsın bitene kadar. Suyuna vitamin al.Vitamini haftada 1 kere suyuna kat,24 saat sonra değiştir suyu sade su ver geri kalan günlerde..Avi-vit çok iyi vitamin. Yem marka al,raff markası al veya witte molen,veya vitakraft,bunlardan başka alma. Ama mama kesin yap bak ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
olum kendime baksam o kadar varya ![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|